2777
2789

من پریودیم سر موقعست قبلا یکم اینور اونور بود درحد 3روز 4روز 

الان سه ماهه دقیقا همون تاریخ پری میشم

امکانش هست تنبلی داشته باشی ولی پریودیم منظم باشه?

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله

باید عوامل دیگه ای رو بررسی کنی و سونو بدی

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

سونوگرافی و آزمایش هورمونی مشخص میکنه نه نامنظم بودن پریود دلیل قطعی تنبلی تخمدان هست نه منظم بودن دلیل عدم تنبلی تخمدان... اگر چند مورد از علایمش رو دارید باید آز و سونو بدین تا مشخص بشه

بله ولی خب‌ پریود منظم نشونه ی خوبیه که تخمک گذاری داری اکثرا

اونکه اره رفت سونو همون روزم تخمک گذاریم بود گفت تخمک آزاد کردی رحمتی عالیه ولی دکتر قبلی گفته بود یکم تنبلی داری 

سونوگرافی و آزمایش هورمونی مشخص میکنه نه نامنظم بودن پریود دلیل قطعی تنبلی تخمدان هست نه منظم بودن د ...

همه ازمایشارو انجام دادم رفتم سونو همون روزم تخمک گذاریم بود گفت تخمک آزاد کردی رحمتم عالیه ولی دکتر قبلی گفته بود یکم تنبلی داری موندم

همه ازمایشارو انجام دادم رفتم سونو همون روزم تخمک گذاریم بود گفت تخمک آزاد کردی رحمتم عالیه ولی دکتر ...

خب اگر همه چی سالمه و پریود هم مرتب میشی دیگه جای نگرانی نیست... استرس خودش می‌تونه باعث تنبلی تخمدان بشه پس نگران نباش دوست عزیز

همه ازمایشارو انجام دادم رفتم سونو همون روزم تخمک گذاریم بود گفت تخمک آزاد کردی رحمتم عالیه ولی دکتر ...

دکتره صرفا از روی علائم ، و بدون آزمایش گفته بود داری

یا آزمایشتو دیده بود؟
چون یه بار یه دکتر غدد اصرار داشت من گره تیروئیدی دارم!!! بعدش من 3بار سونو گلو دادم ولی هیچی نشون نمیداد تو سونو ، پیش یه متخصص خیلی بهتر و مشهور تر بردم نتیجه سونو رو ، اونم تایید کرد که ندارم!

بنظرم توام نتیجه سونو رو ببر پیش یه دکتر بهتر