2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
عزیزم پولی ک اینا نیاز داشتن صد در صد بیشتر از پول دو تا حلقه بوده..بازم باید قرض میکردن در هر صورت ...

درستهه گلم اما بالا توضیح دادم برا دوستمون منم طبق شخصیت خودم و اخلاقیات خونواده اسی نظر دادم 

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 

استارتر اگه بیمه تامین دارین برو بیمارستانای تامین اجتماعی ، هیچ پولیم نمیدی ،من ۲ سال پیش رفتم والا هم  تمیز و پرسنلش خوب بودن ،رسیدگیشم خوب بود 

خدا خودش روزی رسونه مطمئن باش تنهات نمیزاره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چراخانوادت ول میکنی بخاطرهمچین شوهری که پول نداره براش بچه میاری... مقصرشوهرت که نمیتونه خرج تویکی روبده یکی دیگم اضاف کرده. بنظرم مقصرشوهرت که باعث شده روبزنی به کسی 

اگه بخوام قرض بگیرم همش ضرره برام. ولی اگه بخوام طلامو قرض بدم،معلومه سود میکنم. کلا نوسان بازار ط ...

گرم فقط،، هر طلایی باشه فرقی نداره، دست دوم یا آب شده فقط گرم اندازه ی طلای خودت باشه

گرم فقط،، هر طلایی باشه فرقی نداره، دست دوم یا آب شده فقط گرم اندازه ی طلای خودت باشه

صحیح👌

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
چرا داماد به کنار ؟؟؟؟  اونا هم چشم دارن مفت خوری داماد میبینن زورشون میاد . برادرش حتما از جا ...

تف به شرف برادری که به خاطر دوتا النگو خواهر حاملشو اذیت میکنه.

زمینشون به اسمون نمیومد اگر دو سه ماه وای میسادن بچه بدنیا بیاد.

اتفاقا دامادشون بسیار ادم درست و با شعوری بوده ک دربرابر این توهینا هیچی نگفته و برداشته برده النگو خریده براش،هرکس دیگه جاش بود باید تا اخر عمر پای این خانواده رو از خونه و زن و بچش میبرید👎

حق مرد زبون دراز همینه که فحش بشنوه از برادرزنش

شماهم بجای اینکه از مامانت ناراحت باشی و بخاطر حلقه ازدواجت با اون مردک پفیوز هق هق کنی یکم انتظارتو از خانوادت پایین بیار😏

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
تف به شرف برادری که به خاطر دوتا النگو خواهر حاملشو اذیت میکنه. زمینشون به اسمون نمیومد اگر دو سه م ...

هیجی نگفته؟

هرروز کتکش میزنه به ننه و بابا و بابابزرگ و مامان بزرگم رحم نمیکنه 😂😂

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
من فقط دو صفحه از این تاپیک رو خوندم ولی متوجه شدم چقدر آدم بی انصاف و بی وجدان و بی درک تو جامعه‌ی ...

دقیقا

به زحمت میشه اسم انسان روشون گذاشت

واقعا از اینکه با همچین اشخاصی تو یه جامعه زندگی میکنیم باید ترسید

چقدر این اتفاق شبیه منه دقیقا ما چن  ماه پیش از مامانم پول قرض کرده بودیم خیلی ازش گذشته بود ولی اصلا پول برای غذا هم نداشتیم همش اجاره خونه و قسط و این داستانا منم فکر میکردم مامانم حالا حالا ها بهش احتیاج نداره دیگه 

ی روز ک سرکار بودم بابام زنگ زد با داددو بیداد ک بیا پدل مامانت رو بدع بره طلا بخره منم هیچی نگفتم گفتم باشه 

وسط ماه بود حقوقمم نمیدادن تازه اگ میدادن چیزهای واجب تر بود کلا ی گوشواره طلا داشتم که رفتم فروختم دادم مامانم گفتم برو طلا بخر نگفتم طلای خودمو فروختم مامانم خودش کلی طلا داره اصلا دیگ جا نداره بندازه گفت توام باید بیای رفتیم طلا فروشی بغض کرده بودم هیچی نگفتم همونجا گوشیش افتاد شکست خیلی ناراحت شدم فردای اون روز هم طلای ک خریده بود شکست ولی بازم من دلم راضی نبود 

هیجی نگفته؟ هرروز کتکش میزنه به ننه و بابا و بابابزرگ و مامان بزرگم رحم نمیکنه 😂😂

هرچی که باشه شرف داره به اون خانواده

این اگر میزنه فحش میده میگن غریبس بچه مردمه

ادم از خانواده خودش همخون خودش یه توقع دیگه داره!