2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
هیجی نگفته؟ هرروز کتکش میزنه به ننه و بابا و بابابزرگ و مامان بزرگم رحم نمیکنه 😂😂

چی میگی

تو

کی رومیگی

شوهربیچارش دیگه چکارکنه

نگرفتی موضوع رو حتما

شهرستانی هستی؟

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏
النگویی که دستش بوده رو چجوری به کسی نگه  خب میبینن که دستش نیست! اون مادره احساساتی شده قبول ...

صد درصد النگو زیاد داشته که گفتن کسی نفهمه چون معلوم نمی‌شده. مادر احساساتی بود اینطور نمی‌کرد با دخترش نظر منه البته .نظر شمام محترم 

ولی از ی بابتی آره تقدم با این بوده اگه هم قرض میخواد بگیره از خانوده شوهرش بگیرن که شاید هم نداشتن نمیدونم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرچی که باشه شرف داره به اون خانواده این اگر میزنه فحش میده میگن غریبس بچه مردمه ادم از خانواده خو ...

لابد این خانمم یه کاری کرده که همخونش باهاش اینجوری رفتار میکنه

وقتی همین الان سر یه حلقه اینجوری اخ و واخ میکنه

والا منم حلقه ازدواجمو تو نامزدی بخاطر خرید خونه فروختم اینهمه دراما نداشت!

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
چی میگی تو کی رومیگی شوهربیچارش دیگه چکارکنه نگرفتی موضوع رو حتما شهرستانی هستی؟

😂😂😂😂 تو خیلی خوبی

برو تاپیکاشو بخون میفهمی چی میگم

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

مامان بیچاره چرا النگو بفروشه؟؟مادرشوهر چرا نکرده.حق با مادره.النگوش رو میخواد خب.توقع نکن.اونا که مجبور نیستن پول بدن تو خونه بخری بری با شوهرت عشق و حال.بعد هم مگه میشه مامانت نگه به بابات.

تاپیک قبلیشو بخون 

تو تاپیک قبلیش درباره تعداد النگوها حرفی نزده ولی اینجا گفته دوتا بودن

تازه اینجا گفت برا خرید خونه قرض کردم اونجا گفته خرید ماشین 

اسی معلوم نیست دقیقا برا چی قرض گرفته!

{ خانم هستم }
نه فقط شمایی که با نداری بچه میارین عقل دارین

این چه طرز حرف زدنه؟ مگه من با شما بودم 

چند نفر زودی به این خانم گفتند چرا تو این وضع  بچه آ وردی؟ می توانستند صبر کنند ببینند قضیه از چه قراره

بعدش تو از کجا می دونی من ندارم و بچه آ وردم 

الهی بحق این ماه عزیز هیچکس دسنش جلوی هیچ بنده‌ای دراز نشه و محتاج هیچ بنده ی سرزنشگری نشه نیخواد مادر باشه یاه کس دیگه الهی این دوستمونم زندگیش انقدر پر از خیر ویرکت بشه که این روزها وفراموش کنه