2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
مطمئنی داری در مورد مامانت حرف میزنی؟ کاش همون موقع قبل از گرفتن النگو،حلقه هاتونو می‌فروختی تا این ...

ب خدا بعضی مادرا از نامادری بدترن ،

ای کاش بیمارستان دولتی قصد زایمان داشت   دیگه ب قرض گرفتن و فروش حلقه هم نمی‌رسید ...

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
وکیلش نیستم دلم بدجوری براش سوخت اینجا سرزنش نکنید بارداره گناه داره اگه من جاش بودم میمردم از غصه د ...

اسی برا پول بیمارستان قرض نگرفته

برای خرید خونه قرض گرفته باید به شوهرش میگفت بره قرض بگیره نه که بیاد النگوی دست مادرشو دربیاره بفروشه

خرید خونه وظیفه مرده

{ خانم هستم }

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وکیلش نیستم دلم بدجوری براش سوخت اینجا سرزنش نکنید بارداره گناه داره اگه من جاش بودم میمردم از غصه د ...

وقتی درد ودل میکنه همه جور نظرهم باید تحمل کنه زندگیتو تو مجازی بازگو نکنید تا قضاوت نشید حوصله بحث باتو ندارم دیگه ریپلای نکن خانم دلسوز

همیشه حق بگو حقگویی سلیقه ای نیست درسترین کار.کاسه زه آش داغترها که معلوم کیا هستن.معلوم خیلی عصبی ...

اتفاقا تمام پستهام تو این تاپیک حرف حق بود. وگر هم جای اسی بودم خوشحال بودم که هم خونه خریدم هم بدهی مو پس دادم.  عمرا برا انگشتر دستم گریه کنم.  شما هم بهتره دیگه ریپلای نزنی.  دستم شکست بس جواب شما رو دادم

ناراحت نشی ب نظرم نه خودت اهل مدیریت هستی نه مادرت ،

اگر مادرت سیاست نداره و ساده است تو راه او رو نرو....

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اسی برا پول بیمارستان قرض نگرفته برای خرید خونه قرض گرفته باید به شوهرش میگفت بره قرض بگیره نه که ب ...

ببین اصلا نمیگم کار استارتر خوب بوده یا بد حرف من اینه:این مادر قبول کرده بده و قبول کرده به کسی نگه و توافق کرده فلان تاریخ بهم بدید چرا زده زیرششششش؟؟این خیییلی بده 

درسته ادم باید مستقل باشه و خرج زایمان اسی با مامانش نیست ولی مهربونی کجا رفته ادم غریبه این وضعیت رو ببینه کمک میکنه دیگه چه برسه پدر مادر اونم قرضی که دوما دیگه میخواستن پس بدن

اتفاقا تمام پستهام تو این تاپیک حرف حق بود. وگر هم جای اسی بودم خوشحال بودم که هم خونه خریدم هم بدهی ...

دلت نشکنه.

ولی موضوع این نبود.

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

عزیزم شما کامل بخون حرفای اسی رو بعد نظربده که گناه یگردنت نیفته

من خوندم گلم تقریبا 

نظرمم بااحترام  و دوستانه گفتم ب اسی 

البته هرکس بسته ب شخصیت خودش نظر میده منم همینطور 

گرچه من گفتمم ک سخته برام باور کردن رفتار مادر اسی و غیرقابل هضمه اما اسی خودش انگار از اخلاق خونواده ش اطلاع داشت منم طبق همون گفتم 

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 

کار هیچکدومتون درست نبوده. به برادرت که اصلااااااا ربطی نداشته کار اون از همه بدتر بوده. پدرتم نباید ابروتو میبرد جلوی شوهرت و بهتر بود مادر یکم صبر کنه ولی شما از اول بلید حلقه خودتون رو میفروختید وقتی طلای. خودتون هست طلای دیگران چرا؟ و اینکه شایدم میبینن شوهرت کلی کتکت میزنه و بهشون فحش میده برای همین اینجوری رفتار کردن. کارشون خوب نبوده ولی منم اگه مادر یا پدر بودم میفهمیدم طرف بچه مو میزنه قرونی کمک نمیکردم بهش

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
ببین اصلا نمیگم کار استارتر خوب بوده یا بد حرف من اینه:این مادر قبول کرده بده و قبول کرده به کسی نگه ...

النگویی که دستش بوده رو چجوری به کسی نگه 

خب میبینن که دستش نیست!

اون مادره احساساتی شده قبول کرده دخترش نباید اجازه میداد دم عیدی مادرش النگوشو بفروشه چرا النگوی مادرشوهرش رو نفروخته؟!

متاسفانه بیشتر خانما توقعی که باید از همسرشون داشته باشن رو از خانواده خودشون دارن!

من خودم بارها پول لازم داشتم ولی هرگز حاضر نشدم طلای مادرمو بفروشم خیلی کار عجیبیه

{ خانم هستم }