2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
والا مادر من بود نمیذاشت طلای خودمو بفروشم حالا برای هر کاری 

خب بعضی افراد خیلی لطف دارن و محبت دارن ولی اینکه من چقدر انتظار داشته باشم از بقیه اون خودش زندگی منو سخت‌تر میکنه.

ولی مادرش اشتباهی که کرده چرا بهش قول داده نباید قول میداد و این کار رو خراب کرده . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب بعضی افراد خیلی لطف دارن و محبت دارن ولی اینکه من چقدر انتظار داشته باشم از بقیه اون خودش زندگی م ...

درسته ،اما مادرش نباید میذاشت حرف به پدرش و برادرش هم برسه اگر پشیمون شده بود خودش میومد میگفت به دخترش 

هرکسی یه نظری داره  ولی به نظر من کسی که نداره واجب نیست قرض کنه که بره بیمارستان خصوصی

مگه آدم چند بار زایمان می‌کنه ؟؟

ما را حوصله‌ی خریدن نقاب نبود؛ خوشا آنان که خریدند و عزیزند 🩵باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست ندین⛔
مگه آدم چند بار زایمان می‌کنه ؟؟

هرچند بارم که زایمان کنه واجب نیست قرض کنه و اوقات خودشو تلخ کنه

ادم اگر داشته باشه باید هر کاری که دوست داشته باشه انجام بده و بهترینارو داشته باشه ولی وقتی نداره هم خودشو به این روز نندازه

اره اون بزرگتر باید با چالش کمتر یه کار رو انجام بده نباید خودش مایه شر بشه 

بخدا از دیروز این تاپیک رو خوندم اعصابم خرد شده میگم آخه چطور ممکنه یه مادر اینکارو کنه

مامانت طلای خودشو پس گرفت 

مامان من موقع ازدواجم گردنبندمو از گردنم کشید که باید بذی به من در حالی که میدونست دارم جهیزیه میخرم .جهیزیه که نداد هیچ سیسمونی که نداد هیچ طلامو هم به زور ازش گرفتم

فرض کن در باز شود...برسد منجی عالم 
دقیقا مادر هم شاید دوس داره تو دید و بازدید عید طلاشو داشته باشه

مادر آخه چه جوری دلش راضی میشه دخترش احتیاج داشته باشه بعد خودش با النگوهاش دید وبازدید پُز بده؟ 

اصلا استارتر این پول رو برای هرچی که نیاز داشته باشه هم فرقی توی اصل قضیه نداشت

مامانت طلای خودشو پس گرفت  مامان من موقع ازدواجم گردنبندمو از گردنم کشید که باید بذی به من در ...

واااای نه 

جای من دیگه توی این تاپیک نیست خدایی هرچی بیشتر میخونم بیشتر متاسف میشم