2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
خب طبق نظر شما،، اون مادر مگه بچه نیاورده نباید تو سختیها کنارش باشه،،، اسی مادره اونوقت اون خانم ما ...

اون مادر زمانی بچه اورده که تورمی وجود نداشته. اون زمان حتی ی کارگر ساده به راحتی صاحب خونه میشد.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالاباردارشدنش مسئله نیس بگو توکه خانوادتو میشناسی چرا ازشون پول قرض میکنی،والا بخدا من بابامومیشناس ...

انشالله که انقدر خدا بهش بده دیگه محتاج اونا نشه 

برای آروم شدن دل و رسیدن به عشقم دعا میکنی؟

خانم اتفاقی هست که افتاده

خودتون رو ناراحت نکنید

انشالله نی نی که دنیا اومد وام فرزند آوری رو بگیرین برید حلقه بخرید ناراحت نباشید

شاید  تو خونه مامانتون اینا هم مامانتون خیلی تحت فشار بودن 

به دل نگیرین

باورش برام سخته واقعا

آره واقعا اصلا نمیتونم هضم کنم چون همش با مامانم مقایسه میکنم که چه کارهایی واسه منو داداشم انجام میده گریه ام میگیره برای مهربونیا و دلسوزی های بیش از حدش 

پسر خیلی بهتره دختره  خودم دوتا داداش دارم دوتا زن داداش بابام کماست اوردیمش خونه همه چیش با د ...

خدا خیرشون بده که خوبی های پدرتون رو نادیده نگرفتن اما خیلی از بچه ها نمک نشناس هستن ،انشالله پدر بزرگوارتون سلامت باشن

شما النگوعه دست مادرتو فروختی بعد انگشتر خودتو نفروختی  اونم برای اینکه بری زایمان خصوصی؟؟؟؟؟؟ ...

والا مادر من بود نمیذاشت طلای خودمو بفروشم حالا برای هر کاری 

نه ولی تازه خونه خریدیم اردیبهشت قرار بود وام بگیریم پول مامانم رو بدیم ولی فرصت ندادن 

مبارکتون باشه

شاید تو خونه  فکر کردن شماکه پول خونه داشتین  پس ...

خودتون رو ناراحت نکنید دیگه اتفاق افتاده

بچه هم انشالله خیلی راحت به دنیا میاد

بیمارستان دولتی هم همیشه بد نیس که

من خودم بیمارستان دولتی سز شدم اورژانسی

در صورتیکه همه کار کرده بودم برا خصوصی

اتفاقا بهترین دکتر عملم کرد و خیلی همه چیز خوب بود مخصوصا اخلاق پرستارها

توکلتون به خدا باشه انشالله بهترین چیز اتفاق میفته

منم اورژانسی سزارین شدم بیمارستان دولتی یک هفته هم مرخص نشدم بستری موندم چون فشارخونم بالا بود. بهترین خاطرات عمرم بود واقعا دکترم عالی پرستارا مهربون. اگه تهران هستی برو فیروزگر عالیه.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!