2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
خطرناک کسی هست که با جیب خالی بچه میاره و انتظار داره پدر مادر تا آخر عمر جورشو بکشن

استارتر گفت من جیبم همیشه خالیه؟؟؟؟؟بنده خدا گفت خونه خریدیم یه کم به مشکل برخوردیم وقتی مشکل مسکنش حل شده چرا نباید بچه داشته باشه

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......
اوه چه با سوزو گداز تعریف کردی؟ مادرت الان باید جور بارداری شما بکشه؟ شما به جیبت نگاه میکردی بعد بچ ...

ندار که نیستن گفتن خونه خریدن قرار بود اردیبهشت وام بگیرن طلا را پس بدن کار مادر بد بود باید تا اردیبهشت به دخترش مهلت میداد بعد اگه نمی‌داد مجبورش میکردن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ادم عاقل برای همچین کاری دلسوزی نمیکنه کاربرا درست و منطقی گفتن وقتی نداره حتی خرج زایمانشو بده چط ...

درسته؛ اما فکرر میکنم که اون 20 تومن که گفتن واسه همین خرج بچه بعد زایمان بوده

سوالی درباره اوتیسم یا آسپرگر داشتین در خدمتم.                               بپرسین، تا بدونین، تا درک کنین؛ تا ما رو قضاوت نکنین:)                     لینک تاپیک پرسش و پاسخ درباره اوتیسم که می‌تونین سوالاتی که از بنده پرسیده شده و جواب‌هاشون رو اونجا ببینین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/9677563/%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b4-%d9%88-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%ae-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%aa%db%8c%d8%b3%d9%85%d8%aa%d8%a7-%d8%ac%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%b9%d9%84%d9%85%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%85-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%85
استارتر گفت من جیبم همیشه خالیه؟؟؟؟؟بنده خدا گفت خونه خریدیم یه کم به مشکل برخوردیم وقتی مشکل مسکنش ...

درست کسی که تو این دوره زمانه خونه خریده وضعش خوبه فقط یک مدت کوتاهی شاید تو فشار بره مردم اصلا گفته هاش را نمیخونن

استارتر گفت من جیبم همیشه خالیه؟؟؟؟؟بنده خدا گفت خونه خریدیم یه کم به مشکل برخوردیم وقتی مشکل مسکنش ...

مساله اینجاست که مادرش بهش طلا داده و الان این خانم ناراحته که چرا مادرش طلاشو خواسته،میگه مجبور شدم واسه خاطر پس دادن طلا انگشتمو بفروشم و پول بیمارستانم رو بدم بهش.مشکل مسکن حل شده ولی وفتی قرض و قوله داری اول باید اونا رو صاف کنی،

مادر من مسئول بیمارستان خصوصی رفتن من نیست.

من میتونم برم بیمارستان دولتی زایمان کنم ولی قرضی به کسی نداشته باشم.

همین شوهرش که گریه کرده مادر خودش دو تا النگوشو واسه خاطر ایشون میفروخت؟البته مادرشوهرشم هیچ وظیفه ای نداره ،فقط یه سوال بود.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
خانواده ات واقعا خانواده بدی هستن قبول میکنم مادرت اگر یکم رحم و دلسوزی داشت صبر میکرد چون طلا ارزش ...

شایدبارداربوده ازقدم همین بچه خدابراشون اسباب خریدخونه راجورکرده .قدیمی هاگفتندیکسال بخورنون وتره یه عمربخورنون وکره .استاروهمسرش هم گفتندچندماهی سختی میکشیم ولی ازاین موقعیت استفاده میکنیم .شایدقبل ازخونه خریدن همین مادراومده گفته شما خونه بخریدمن تاوامتون جوربشه بهتون این پول راقرض میدهم ولی الان زده زیرش.استاتربه گفته ی خودش وضع مالیش بدنیست ولی الان باکاری که مادرش کرده برای زایمانش دستش خالی شده

مساله اینجاست که مادرش بهش طلا داده و الان این خانم ناراحته که چرا مادرش طلاشو خواسته،میگه مجبور شدم ...

بابا همین شوهرش که بخاطر حلقه گریه کرده دست بزن دار بد دهنیه والا اینجور آدمی باید حلقشو پرت کرد تو صورتش نه اینکه بخاطر حلقش گریه کنی

مساله اینجاست که مادرش بهش طلا داده و الان این خانم ناراحته که چرا مادرش طلاشو خواسته،میگه مجبور شدم ...

عزیزم قرار بوده اردیبهشت پس بدن ک مادرشون ب داداش  وپدرش میگن و مجبورمیشن زودتر پس بدن از اول قرار گذاشته بودن ک فلان تاریخ پس میده ولی نشده دیگ

درسته ادم نباید از کسی توقع داشته باش ولی خب خانواده شه غریبه ک نیس اینجور مواقع خانواده کنار ادم نباش کی باش پ؟

...

چقد بعضی ها پروان بابا مادرت وظیفه نداره خرج بیمارستان خصوصی بچه تورابده که 

خونت خریدی خوب بچت برو بیمارستان دولتی دنیابیار 

انگشترت فروختی که فروختی

چ طور طلای توبمونه طلای مادرت نخوای بخری 

برو بابا اینقد سوز وگداز الکی وحق به جانب بودن الکی درنیارین 

خدارا بابت سایه پدرمادرتون که روسرتون شکر کنین اینقد پرو نباشین 

اونموقع که امد طلاشو بعت داد میومدی تاپیک میزدی دست مادرم دردنکنه چرا نزدی

بابا همین شوهرش که بخاطر حلقه گریه کرده دست بزن دار بد دهنیه والا اینجور آدمی باید حلقشو پرت کرد تو ...

آره اتفاقا رفتم چند تا از پستاشو خوندم.والا مادره النگوی دستش رو بفروشه بعد دوماد بهش فحش بده و بگه ننت فلان بابات فلان؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی