2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
من بارداربودم اوضاعمون کاملا اکی بود  اما دوماه اخربه بد پیسی وگرفتاری افتادیم پ انسان نمیدونه ...

اوصاع بد بود میتونیست نره بیمارستان ،اونم با پول النگوی مادرش،خب حلقش رو قبلا میفروخت.جیب خالی پز عالی به این میگن.مقصر خودشونم هستن.طرف ۲۰ تومن کنار گذاشته واسه زایمان خصوصی که واجب نیست اون وقت واسه قرض و قوله از مادرش النگو میگیره؟؟؟؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضی از کاربرها خیلی خطرناکن آدم یه ذره دلسوزی وهمدردی ازشون‌نمیبنه شروع کردن یه ریز دارن میگن چرا ب ...

ادم عاقل برای همچین کاری دلسوزی نمیکنه

کاربرا درست و منطقی گفتن

وقتی نداره حتی خرج زایمانشو بده چطوری میخواد بچه رو تامین کنه؟

ازدواج کرده رفته هنوز از خانوادش توقع کمک داره،پس شوهرش چکاره اس

خونه خریدن خالی شدن خب کوچیکتر میخریدن زیربار قرض نمیرفتن

خوبه ادما اندازه برداشتن قدماشونو بدونن تا خشتک شلوارشون پاره نشه

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

۹۰ صفحه گذشته یک عده هنوز میگن چرا بچه آوردی تو که شرایطش رو نداشتی!!!!داره میگه مادرش قول اردیبهشت داده بوده و زودتر درخواست کرده مجبور شده به خاطر بد عهدی مادرش (تمام حقوق یک ماهشونو بزارن(از این بابته که میگه نمیتونم برای خودم حتا خرما بخرم) و حتی خرج زایمانش رو بعلاوه حلقه هاشون) ،پس مسئله نه نداریشون هست نه فروختن حلقه های ازدواجشون،مادرش میتونست دو ماهه دیگه صبر کنه و اگر نمیتونست،نباید بهشون قول و پیشنهاد میداد‌.

نه ولی تازه خونه خریدیم اردیبهشت قرار بود وام بگیریم پول مامانم رو بدیم ولی فرصت ندادن 

تو شوهرت ۲۰ تومن پول نداره ته جیبش بعد بچه ساخته؟ کار مادرت و خانوادت که خیلی بی رحمانه بود ولی کار شوهرت باز حال بهم زن تر بود ی بچه نوزاد میدونی چقدر خرج داره؟ بدون قرتی بازی هم کلی خرج داره اون ماه های اول همش باید بره دکتر و واکسن و پوشک و… شوهرت جای اینکه بره دوشیفت سه شیفت کار کنه اومده پول النگوی مادرزنسو میخوره بچه هم ساخته تازه؟؟؟ بنظرم بیشتر بجای اینکه از خانوادت بابت النگو ناراحت باشی باید ازشون ناراحت باشی که چرا جلوتو نگرفت با این مرد ازدواج نکنی!!! این نصیحتمو خواهرانه بپذیر هیچ وقت هیچچچچچ وقت دیگه تو زندگیت به شوهرت کمک مالی نکن حتی طلاهای مجردی خودت یا طلاهایی ک تو متاهلی بهت دادن رو به شوهرت نده اگه شاغل شدی پولی در اوردیم نده بهش حتی خرج خونتم نکنش به هیچ احدیم رو نزن بهت پول بدن بخاطر شوهرت ، مردا ی ذات عوضیه بی چشم و روی نهفته دارن که به موقعش پشیمونت میکنن از محبتات!!! شوهرت اگه واقعا مرد با غیرتی بود میرفت از مادرش طلا میگرفت میرفت از یکی قرض میکرد میرفت چند شیفت کار میکرد زنه حامله رو عصبی و ناراحت نمیکرد!

نمیدونم زدن این حرف درسته یا نه ولی دلم میخواد میشد آجیل و گردو و خرما میخریدم براتون میفرستادم:(

سوالی درباره اوتیسم یا آسپرگر داشتین در خدمتم.                               بپرسین، تا بدونین، تا درک کنین؛ تا ما رو قضاوت نکنین:)                     لینک تاپیک پرسش و پاسخ درباره اوتیسم که می‌تونین سوالاتی که از بنده پرسیده شده و جواب‌هاشون رو اونجا ببینین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/9677563/%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b4-%d9%88-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%ae-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%aa%db%8c%d8%b3%d9%85%d8%aa%d8%a7-%d8%ac%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%b9%d9%84%d9%85%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%85-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%85
ادم عاقل برای همچین کاری دلسوزی نمیکنه کاربرا درست و منطقی گفتن وقتی نداره حتی خرج زایمانشو بده چط ...

هزار لایک به حرفات.میگه پول ندارم نون و خرما بخرم واسه زایمانم بعد بچه رو میخواد چجوری تامین کنه؟؟پول پوشک پول دکتر.

همیشه باید پاتو اندازه ی گلیمت دراز کنی.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
تو شوهرت ۲۰ تومن پول نداره ته جیبش بعد بچه ساخته؟ کار مادرت و خانوادت که خیلی بی رحمانه بود ولی کار ...

😘😘😘😘😘😘😘😘😘حرفت هزارتا لایک وماچ داشت

به قرآن بازبان روزه میگم

پدرشوهرم وضعش توپه

هیچ بچه ای رو دست خالی خونش راه نمیده

دخترا ازخانه غذا می‌پزن میبرن

زندگی هاشون عالیه

اونوقت بابای ندار بدبخت من همش ریخت تو حلق من وشوهر

الان تا میگم یه جفت جوراب میگه بابات!

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    

طرح هتل آپارتمان آماده است شما می توانید با پرداخت هزینه ای بسیار کمتر از آماده کردن یک طرح توجیهی اختصاصی این طرح توجیهی را دانلود کنید. در طرح تولید هتل آپارتمان  اطلاعات مفید در حوزه های فنی مالی و اقتصادی مطابق فهرست زیر می توانید مورد بهره برداری قرار دهید 

ادامه در طرح یاب دات کام

tarhyab.com

خب شما فکر کن به یکی ده میلیون پول قرض بدی یا ده میلیون طلا؟؟ اگه پول بدی اینجا کی ضرر میکنه؟؟ شمایی ...

اگه بخوام قرض بگیرم همش ضرره برام.

ولی اگه بخوام طلامو قرض بدم،معلومه سود میکنم.

کلا نوسان بازار طلا زیاده،یباره کلی بالا پایین میشه.

شما گرمی و سوتی طلا قرض میدین،یا مثلاً میگین ۶تا النگو میدم،۶تام پس میگیرم؟

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️

الان تو از دست مامانت و دادشت ناراحتی؟!

بخدا که مامانم خوبی داری برات طلا فروخته اگه من بودم هیچوقت بخاطر بچه ام طلا نمیفروختم

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️
سزارین الان بیمارستان ۱۸ میگیره دکتر ۵ میلیون دستمزد

خوب نباید حتما خصوصی بری که 

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍