2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
تو که هیچی نداری اون بچه رو چرا میاری بدبخت کنی  وقتی خودت نون شب نداری چرا یکی دیگه رو هم تو ا ...

شاید کمتر از یکسال دیگه اوضاع اسی رو براه بشه اونوقت بچشم تو شرایط بهتری بزرگ میشه

ولی تو شرایط سخت ادم از عزیزانش توقع داره

چطور اسی باید واسه بچه داری شرایط رو مهیا کنه و بچشو تو رفاه مالی بزرگ کنه ولی پدر مادرش وظیفه ندارن بچشونو تو سختیها کمک کنن؟

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
تاپیکای قبلیش رو ببین ...حق نداره از مادرش بزنه ولی از خودش نه

هرچیزی وابسته به شرایط فرق میکنه ، حتی اگه اسی پولدارترین هم باشه بازم ممکنه براش شرایط خاص پیش بیاد ، مثلا من خودم یبار برای یه عروسک ۴ تومن پول دادم ولی یه ماه دیگه پول یه مانتو ارزون قیمت رو نداشتم😵‍💫😂

ولی خب نگا مادر اسی خودش خواسته النگو رو بده ، اسی ازش نخواسته خودش اصرار کرده 

حالا این به کنار ، جدا از شرایط مادر فرزندی و پول نیاز داشتن اسی ، چه خانواده و چه غریبه وقتی یکی از یه‌ نفر قرض میگیره یه مدت براش تعیین میکنه و نباید پولو زودتر از اون تایم بخواد مادر اسی اگه هفت پشت غریبه هم میبود بازم باید تا اردیبهشت صبر می‌کرد دیگه چه برسه که مادرشه و شرایطشو میدونه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گاهی وقتها ما خودمون زندگی رو برای خودمون سخت میکنیم 

من دو تا بچه آوردم تو بیمارستان دولتی بدون اینکه یه ریال هم خرج کنم

هیچ مشکلی هم برامون پیش نیومد ، مگه بیمارستان دولتی چشه 

بعضیها فکر میکنن چون پول نمیگیرن بدرد نمیخورن حتماً باید اون شوهر بیچاره اینطوری خار و زلیل بشه جلوی بقیه اونوقت تصمیم بگیری بری بیمارستان دولتی 

پس این بیمارستانهای دولتی رو برای کی درست کردن؟ فکر میکنید دکترای اونجا مدرکشون رو چجوری گرفتن که قبولشون ندارید

یعنی یه سری کامنتارو میخونم حالم بهم میخوره ازشون دلشون از سیاه هم یه درجه بالا تره طرف حاملس ناراحته

ادم رو خانوادش حساب نکنه رو کی حساب کنه پس؟ شماها بچتون بزرگ شد تو شرایط سختی بود ۱۰۰ برابر بدتر از مادر استاتر میشید ذره ای دلسوزی تو وجودتون نیس چقدررررررر خطرناکن بعضی کاربرا ادم دوس نداره هیچ همکلام شه باهاشون

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
گاهی وقتها ما خودمون زندگی رو برای خودمون سخت میکنیم  من دو تا بچه آوردم تو بیمارستان دولتی بد ...

به اینش الان فکر نکردی که تو دولتی سزارین نمیکنن؟؟؟ نب دوس نداره طبیعی بزاد دوس داره سزارین بشه اصلا میترسه از طبیعی مجبوره پس بره خصوصی

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

اشکال نداره عزیزم برو بیمارستان دولتی، ولی در عجبم از رفتار مادرت حتما بار اول هم تو رودروایسی گیر کرده بعد خودش رفته این کارها رو کرده پس بگیره. با این رفتارها واقعا نرو سمتشون تا برگردن ازت معذرت بخوان و جبران کنن

جان و جهان من تویی   
هرچیزی وابسته به شرایط فرق میکنه ، حتی اگه اسی پولدارترین هم باشه بازم ممکنه براش شرایط خاص پیش بیاد ...

وقتی ماه آخر هست و برنامه بیمارستان خصوصی داره یعنی شرایط یکدفعه ای نیست باید برنامه ریزی میکرد شاید پدرو برادرش هم دیدن خودش داره و راحت خرج میکنه واکنش نشون دادن

حالا کاری ب مامانت ندارم، ولی کسی ک پول نداره نمیره بیمارستان خصوصی منم خودم بیمارستان دولتی بودم خیلی هم خوب بود، اون طور هام ک درباره بیمارستان دولتی شنیدی نیس، بعدشم شوهرت بفرس سر کار کارگری هم بره میتونه برات خرما و گردو بخره 

اسی اشکم سرازیر شد برات😢

غصه نخور تو این وضعیت برات بده.

من درک میکنم چون خانواده منم خوب نیستن من هیچوقت از بابام پول نخواستم اما شرایطمون بد بود و با وجود اینکه خیییییلی پولداره هزار تومن تعارف نکرد با اینکه میدونست شوهرم کمکی ازشون قبول نمیکنه.

اما از من به تو نصیحت نذار ی قرون از خانوادت بره تو جیب داداشت برو خونه بابات لم بده و ی مدت بمون.پر رو باش اگه هزار تومن به داداشت دادن تو هم هزار تومن ازشون بگیر.خانواده من از همه لحاظ تبعیض قائل میشدن من غرورمو زیر پا نمیذاشتم و قطع رابطه میکردم اما اشتباه بود برادرام خیلی وقیح تر شدن و پدر و مادرمم نسبت به من بیخیالتر شدن.بازم میگم پر رو باش دریده باش 

شاید کمتر از یکسال دیگه اوضاع اسی رو براه بشه اونوقت بچشم تو شرایط بهتری بزرگ میشه ولی تو شرایط سخت ...

اسی بنظرتون چرا الان زجر میبره از خانوادش؟ چون خونوادش هم انقدی ندارن که میلیارد ها بیارن دراختیار دخترشون بزارن اقتصاد پایینی دارن و دوتا النگو رو چیزی میدونن واقعا نمیدونم چطوری انقدرسطحس فکر میکنید از بچه بدنیا اوردن فقط بدنیا اوردنشو بلدین

به اینش الان فکر نکردی که تو دولتی سزارین نمیکنن؟؟؟ نب دوس نداره طبیعی بزاد دوس داره سزارین بشه اصلا ...

آره مجبوره برای سزارین بره خصوصی ولی وقتیکه خودش میدونست که پدر و مادرش چجوری ان نباید میزاشت اینطوری غرور شوهرش خورد بشه 

از همون اول حلقه هاشونو میفروخت بهتر نبود؟

منم برای اسی ناراحت شدم ولی از اون بیشتر ، برای شوهرش دلم سوخت که برادر زنش اینطوری بهش بی احترامی کرد.

میتونست کاری کنه که برادرش با شوهرش هم کلام نشه اون که داداششو میشناخت

وقتی ماه آخر هست و برنامه بیمارستان خصوصی داره یعنی شرایط یکدفعه ای نیست باید برنامه ریزی میکرد شاید ...

آخه بازم این پدر و برادر رفتارشون طبیعی و درست نیست و نمیشه بخاطر رفتار اونا اسی رو سرزنش کرد 

الان اگه پدر و برادره من یا شما میبودن طبیعتا همه‌چیزشون رو واسمون وسط میزاشتن حتی مراقب می‌بودن عزت دخترشون پیش شوهر پایین نیاد