2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

جالبه که توی سایت همه اومدن از مادر ایشون دفاع کردن، اینکه پول باید قرض میداده یا نه قضاوتش با من نیست چون شرایط مالی دو طرف رو نمیدونم. اما مادر باید راز نگه دار دخترش باشه. چرا باید ماه ۹ اجازه پسرش به خواهرش زنگ بزنه و استرس بده، خب این کارا رو بعد زایمان میکردین. واقعن پدر و مادر همیشه هم مقدس و‌ قابل احترام نیستند، چقدر تبعیض بین بچه ها قائل میشن. متاسفم برای این حجم از پسرپرستی در جامعه 

باز خوبه خانواده ی اسی رک بهش گفتند که می خوان از ارث محرومش کنند(تاپیک قبلی)

ولی پدربزرگ و دایی های حیله گر من هیچ وقت نگفتند

از مادرم تا جایی که می شد کولی گرفتند

اکیپی هر روز ناهار و شام خونه ی پدرم بودند

و تا می شد مادرم و پدرم را دوشیدن

پدربزرگم دو روز مونده به فوتش تمام اموالش را به نام دایی هام زد

چند کیلو طلای مادربزرگم را هم فروختند دادند به دایی هام.

مادرم تا لحظه ی آخر هر روز  سوپ می پخت و برای پدربزرگم می برد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی چرا وقتی از لحاظ مالی از پس خودتون برنمیاید یه بچه بیگناهو دنیا میارید؟ کم خودمون و خودتون از ن ...

🫥اسی که نگفته ما بدبخت و نداریم 

سرکار میره حقوق داره ، میگه مامانش نزدیک زایمانش مجبورش کرده پول النگویی که برا خونه خریدن بهش داده بوده رو پس بده و پولی که برای بیمارستان خصوصی کنار گذاشته بوده و پول حلقه هاشون رو داده تا برای مامانش النگو بخره و دستشون کاملا خالی شده 

که البته حق با اسیه

ولی چرا تا میبینید یکی حامله‌س سریع بهش میگید چرا بچه اوردی؟ اون شخص بارداره روحیش حساسه ، ناراحت میشه یا ممکنه حس بدی نسبت به خودش و بچش بگیره ، اصلا ممکنه بخاطر تاثیرات روحی بارداری تصمیم به خودکشی بگیره! انقد بیخیال با یه مادرِ باردار رفتار نکنید 

شما چرا واسه پول جمع کردن واسه شوهرت طلای مادرتو ازش میگیری؟خانواده شوهرتم چیزی کمک کردن بهتون؟این وسط بخاطر خودت مادرتو پیش شوهرت بدنام کردی خونه خریدی ب مادرت چ ربطی داره ؟مگه اینکه توام قبلا برا مادرت پول خرج کرده باشی.چرا فکر میکنید از پدرمادرا طلبکارین

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

اولا بیمارستان دولتی مگه چشه اینهمه آدم میرن اونجا زایمان میکنن 

بعد همچین با سوز و گداز گفتی پس سرخکن بدون روغن و تولد باشکوه و کیک دوطبقه و...تو همین ماه گرفتی خوب پولاتو جمع میکردی واسه بیمارستان خصوصی ...منم جای خانواده ت بودم  ریخت و پاشت رو میدیدم اثلا پول نمیدادم بهت 

یه جوری ناله کرد انگار مامانش موظف بوده طلاش رو بفروشه ایشون برای زایمانش بره بیمارستان خصوصی! شاید ...

نه فقط وظیفه دارن بریزن تو شکم پسراشون‌ همین پدر و مادرهایی که دختردار شدن، اگر دخترشون ازدواج نکنه سکته میکنن و هر روز به روش میارن که شوهر نکردی، بله وظیفه پدر و مادر اینه که از دخترشون به اندازه پسرشون حمایت مالی کنند.

خیلی جالب شد، تا به حال این همه تناقض ندیده بودم 

یعنی کسانی که توی همین سایت دارن خودشون و میکشن که خدا بهشون بچه بده. وقتی بچه دختر میشه و ازدواج میکنند، یه  دفعه مظلوم میشن و میگن گناه ما چیه که دختر دار شدیم. عزیزم گناه تون اینه که چند بار مادر شدید و حالا نمیتونید عدالت رو بین بچه هاتون برقرار کنید. کاش از اول فکراتون و میکردین.

🫥اسی که نگفته ما بدبخت و نداریم  سرکار میره حقوق داره ، میگه مامانش نزدیک زایمانش مجبورش کرده ...

من بخاطر اسی ناراحت شدم و از حرصم که انقدر یه مادر و بردار میتونن بی مسئولیت باشن ناراحت شدم 

نمیدونستم ایشون از لحاظ مالی اکی هستند

اسی عزیزم سالهای سالم که بگذره و تو ده تا بچه بیاری و پنت هاوس بخری و کیلو کیلو طلا و شمشش داشته باشی این بی معرفتی از یادت نمیره

فرزند از پدر مادر توقع نداشته باشه از کی داشته باشه؟

از دایی؟ عمه؟

منم این بی معرفتی و سنگ دلی رو از پدر مادرم دیدم و با ذره ذره وجودم درک کردم

فقط تفاوت ما در اینه که خانواده ی من دست تنگی ما رو مسخره هم میکردند

کاش خدا به منو همسرم شعور فرزند پروری و انسانیت بده

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

تو که هیچی نداری اون بچه رو چرا میاری بدبخت کنی  وقتی خودت نون شب نداری چرا یکی دیگه رو هم تو این بدبختی شریک میکنی واقعا در عجبم خوب گفته نیچه بچه‌دار شدن بدون برنامه  خطا و بچه‌دار شدن برای برطرف کردن تنهایی اشتباه است هدف بخشیدن به زندگی با تولید انسانی همانند خویشتن درست نیست و اگر هدف از تولید مثل به جاودانگی رسیدن و تنها دلیل آن نطفه‌ای باشد که بخشی از ما در آن قرار دارد، فرضیه صحیحی نیست

تو که هیچی نداری اون بچه رو چرا میاری بدبخت کنی  وقتی خودت نون شب نداری چرا یکی دیگه رو هم تو ا ...

اخه دوسه روز پیش سرخکن بدون روغن خریده چندروز پیشش هم یه تولد مفصل گرفته دستش خالی شده 🙄