2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
سزارین الان بیمارستان ۱۸ میگیره دکتر ۵ میلیون دستمزد

دوتا بچه تو بیمارستان دولتی بی در پیکر طبیعی زایدم بدون یه قرون پول بدم جور زیاد خواهی رفاه بیش حددشما کسی نباید بده ادم بدبخت بیچاره ندیدی یه شب املت خوردی خیلی دردت امده 

بحث با نادان توهین به شعور خودمه🙏🏼

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هعععی عجب روزگاری شده حالا مامان من از نون شبش میزنه واسه مشکلات بچه هاش..من که همیشه شرمنده شم هیچ ...

حالا‌واجب بود بیای بگی استارتر بیشتر غصه بخوره؟!کاش بفهمید هرحرفی رو کجا بزنید

چه ربطی به باردار شدن ایشون داره...عزیزم کار خوبی کردی بچه دار شدی..وضعیتتون هم قرار نیست اینجور بمونه...زندگی بالا و پایین داره..تو سختی ها آدم اطرافیانشو بهتر میشناسه...به مادرت هم بی احترامی نکن..یه مدت رابطه نداشته باش تا آروم میشی..

خانوادت قرار نیست تاوان بی پولی همسر شما رو بدن. کار مامانتم بد بوده که کفته نمیگم و گفته

وا این چه حرفیه عزیزم؟؟ نرفته گدایی که . پول قرض کرده . مادرشم عاقل وبالغ بوده پذیرفته . قرارشونم این بوده وام گرفتن پس بدن. یحرفایی میزنیدااا انسانیت کجا رفته پس؟؟ 

نه من فقط خونه خریدم وامم اردیبهشت درمیاد تو شرایط عادی زندگیم معمولی هست ولی الان عید هست خب پول ...

استارتر برو یه نامه بگیر که هموروئید داری خونریزی واینا میکنی بعد دیگه اجازه سزارین میتونی بگیری برو بیمارستان دولتی عمل کن خیلیم نمیگیرن فقط دستمزد دکتر رو میدی

ایشالا بهترشو میخری خواهر ولی تو این شرایط چرا باردار شدی خب

دقیقا کار به شدت اشتباهی بوده باردار شدنشون ، و کاملا خودخواهی هست یه بچه رو با این شرایط دنیا آوردن 

ولی دیگه چیکار میشه کرد ؟ غریزه مادر شدنه مگه میشه این غریزه رو جلوشو گرفت 😓😔

چه كار زشتي كردن 

مطمين باش اين روزاي سخت ميگذره 

خدا بهت صبر و رزق و روزي بده 

توكلت به خدا باشه

واقعا واست ناراحت شدم 

بعضيا خانواده ها نبودنشون از بودنشون بهتره 

باهاشون دوري و دوستي كن 

شما كجا هستين؟ كدوم شهر هستين؟ 

نه جونم کامنت قبلی گفتم یجا قرار بود برای یه سرمایه گزاری که یکم کم داشتم دستبندمو بفروشم با اینکه ط ...

پس خدا رو شکر وضع مالی خوبی داری

ولی خدای نکرده  وقتی نداشته باشی

و نیازمند واقعی بشی داستان فرق داره

اولا همه سرزنشتون می ‌کنند و میگن خودشون بی عرضه بودن

ثانیا از ترس اینکه چون وضعتون خوب نیست پس ندید

کسی قرض نمیده

چند تا پولدار همیشه مثل شیر هوای  هم رو دارند

ولی رابطه ی پولدار با فقیر اینجوری نیست عزیزم

بابا بخدا ادم از حرصش ناراحت میشه اون مادر و بردار چه بیشعورن که با هم خونشون اینجوری رفتار میکنن

میدونم عزیزم. منم ناراحت شدم ولی طفلی پول قرض کرده مادرشم موافقت کرده تا زمان وام اینا صبر کنه. پدر و مادر در هرحال احترامشون واجبه ولی بعضی وقتا واقعا آدم باورش نمیشه یه مادر بتونه این کارو بکنه.

تو فشار پدرو برادر کل بازار رو گشته النگو زیبا و شکیل پیدا کنه🧑‍🦯

ی جوری میگن فشار پدر و برادر انگار این دختر اون خانواده نیست چقدر بعضیا بی رحمن

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه