2777
2789
عنوان

رسما شوهره مامانش شده

1 بازدید | 33 پست

دیگه واقعا مغزم نمیکشه نمیدونم چیکار کنم چند وقته اصلا یه آدم دیگه شده علناً با منو خونوادم دشمنی میکنه تو روم میگه حالم ازتون بهم میخوره ولی از اونطرف واسه خونواده ی خودش ک همیشه جنگ داشت باهاشون میخواد جون بده…منو میزاره میمونم کنار خیابون ولی میره دنبال مامانش..شده بابای ابجیاش…خونوادش جوونن اصلا نه نیاز مالی دارن نه حمایت و خدمات

نمیدونم چرا اینجوری شده کلافه شدم دیگه ازش متنفر شدم

چقد شوهر منه...بر ابجیش شارژ و بسته اینترنتی میخره عوضش من باید التمتس کنم

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خودت جذبش کن. از شما زده شده و فکر می کنه خانواده اش بیشتر به دردش می خورند. ببین چه حرف هایی زدی یا چه کارهایی کرده که در کنار شما حس بی پناهی داره.

توجه به خانواده برای هر مردی نشانه سلامت جسم و روح، امید به زندگی مرده. اگه افراط و تفریط وجود داره، مشکلی هست.

قطعابدون دلیل نیس،چونکه میگی قبلا باهات خوب بوده ببین دلیلش چیه اونکارونکن وگرنه اینطور به ضرر خودت میشه و از اماما وقرانم کمک بگیر دستت میاد چکاراکنی

۷۵.۹۲۸۰

ببین مردا همشون همینطورین عاشق و دیوونه خانواده‌شونن،کافیه که خانواده‌شون بهشون رو بدن و ازشون درخواست کمک کنند،اگه می‌بینی تا حالا اینجوری نبوده اونا زیاد ازش درخواست نکردن

حتما داره باهات لج می‌کنه دیگه ببین چی شده قبلاً که اینجوری رفتار می‌کنه قبلش دعوایی داشتین ؟

هیچی عوض نشده دعوا و بحث مثل همیشه داشتیم ولی این مدت ک عوض شده اصلا یکی دیگه شده همش دنبال بهونس دعوا کنه قهر کنه