2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

گلم فقط از خدا توقع داشته باش

حالا چه اشکالی داره بری بیمارستان دولتی

از خدا میخوام قدم بچه اینقد پر خیر و برکت باشه که نتونی پولاتونو جمع کنید

😭😭😭😭برام دعا کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا بهترشو میخری خواهر ولی تو این شرایط چرا باردار شدی خب

این چه حرفیه همه تون یه کلمه یادگرفتین همه جامیگینش؟مگه ادم همیشه تنگ دست میمونه؟

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤

عزیزدلم فکروخیال نکن دیگه تجربه شد واست که دیگه ازشون قرض نکنی، بهرحال وقتی ادم میخاد یه پله بره بالاتر سختی هاشم باید بجون بخره چندماهی سختی داره واسه تو که زایمان میکنی که خیلی بیشتر، فقط محکم باش همه این روزا میگذرن

خونت مبارک باشه عزیزم، ایشالا بسلامتی نی نی دنیا میاد و همه اینا یادت میره، میدونم چقدر غصه تو دلته از خانوادت حقم داری، خانواده ادم پشتش نباشن کی باشه😔😔😔😔😔

النگوهای خودشو نمیشد براش بخرید؟  خوش به حال مامانت شده فقط، النگوهاشو نو نوار کرد.

اره واقعا طلاهای کهنه داده النگو جدید خریده

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤

یعنی شما اینهمه سال مادرت رو نمیشناختی؟؟؟که رفتی ازش طلا گرفتی؟؟؟مادر شما بااین میزان پول و طلا دوستی چطورراضی شد طلاهاش بده به تو؟

خدا منو ببخشه ولی فکرمیکنم تو اینجور قضایا اونی که تعریف میکنه یه قسمتهایی رو نمیگه و سانسور میکنه...

آخ گل گفتی. مادر وطیفه نداره همسر وظیفه نداره هیچکی وظیفه نداره ببینم تا کمر تو سطل آشغاله من و ...

حرفت درسته ولی وقتی خودش طلا داشت بجای طلای مامانش همون حلقه خودش رو می‌فروخت منت حاتم طاعی رو هم نمیکشید 

خیلیا حلقه فروختن، خیلیا حلقه عوض کردن گناه ک نیست

کاش تاپیکتون دورغ بودچطوردلش اومد اخه

کار برادرش اشتباهه ولی وقتی خودش طلا داشت بجای طلای مامانش همون حلقه خودش رو می‌فروخت منت حاتم طاعی رو هم نمیکشید 

خیلیا حلقه فروختن، خیلیا حلقه عوض کردن گناه ک نیست

منم تو بیمارستان دولتی زایمان کردم طبیعی از دانشجوهایی که این خانم میگه خبری نبود در ضمن تو یه اتاق ...

جدی نگیر اینجا نی نی سایته سرزمیم عجایب 

همه چیو بزرگ میکنن ..والا من خصوصی بستری نشدم ببینم چجوره ولی دولتی ک رفتم همه چی برام عالی بود پرستارای قشنگ و لاکچری تازه سن شونم ب دانشجو نمیخورد مث ی مادر هوامو داشتن

من دخترمرو به دنیا نیاوردم اون منو متولد کرد💖🫂 من به اون زندگی ندادم اون بود که به جسم خسته و مرده ی من زندگی بخشید... آره من هرسال اون روز رو به اسم اون اما برای خودم جشن تولد میگیرم 😇 اینجا خیلیا به من لطف دارن میگن امضات قشنگه👩‍❤️‍💋‍👩 قلم خودمه 🚫کپی ممنوع🚫
ایشالا بهترشو میخری خواهر ولی تو این شرایط چرا باردار شدی خب

واقعا برات متاسفم

طرفت حالش بده به جای همراهیش بهش میگی چرا بچه دار شدی؟

مگه نون بچه رو قراره تو بدی؟

یکم بلد باشیم حرف بزنیم بد نیست

من متوجه نشدم پول لازم بودی و باردار یعنی چی؟ دو ماه پیش چه پولی لازم داشتی؟ چه جوری مامانت انقدر راحت النگو فروخت و پولشو بهت داد ولی الان این مدلی ازتون پس گرفت؟! شما وقتی بارداری یعنی باید بتونی هزینه‌های بارداری، زایمان، بچه داری، مریضی،، همه رو پرداخت کنی نه اینکه چشمتون دنبال دو تا النگوی مامانت باشه یا هزینه‌هاتونو با فروختن دو تا حلقه بدین از این به بعد می‌خواین چیکار کنین؟؟ تازه با این شرایط بیمارستان خصوصی ...

کلاً قصه خیلی برام عجیب بود