2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
منم بگم امضات قشنگه  یا کافیه 🌺🌺

فداتم شماهم لطف داری چشات قشنگ میخونه

من دخترمرو به دنیا نیاوردم اون منو متولد کرد💖🫂 من به اون زندگی ندادم اون بود که به جسم خسته و مرده ی من زندگی بخشید... آره من هرسال اون روز رو به اسم اون اما برای خودم جشن تولد میگیرم 😇 اینجا خیلیا به من لطف دارن میگن امضات قشنگه👩‍❤️‍💋‍👩 قلم خودمه 🚫کپی ممنوع🚫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم شما کدوم شهری ولی بیمارستانی ک من رفتم تامین. اجتماعیه اتاق مجزا داره حموم دسشویی همه چی دار ...

دکترا یکین دکتر منم هم خصوصی میرف هم دولتی ولی رسیدگی خصوصی یچیز دیگس من اونشب تنها زائو بودم همراه نداشتم همش بالاسرم بودن شیر بچرو درست میکردن میدادن تا مادرم اومد چقد تو اتاق عمل کمکم کردن اولین بار حتی داخل سرویسم باهام اومدن کمکت کنیم اولین بارته اخرم دکترم چون سهامدار اونجا بود گف رسیدگیشون خوب بود راضی بودی یا نه پرستارا خوب بودن برخوردشون خوب بود 

به نظر من اولا کسی که از نظر مالی تامین نیست اصلا نباید بچه دار بشه. دوم اینکه تو که خانوادتو میشناختی نباید ازشون چیزی میخواستی. سوم از این به بعد از خانوادت چیزی نخواه ولی اونا رو پیش شوهرت خراب هم نکن چون شوهرت از ازدواج با تو پشیمون میشه. نه تعریفشونو بکن نه بدشونو بگو. و ازشون کمک هم نخواه

نمیدونم شما کدوم شهری ولی بیمارستانی ک من رفتم تامین. اجتماعیه اتاق مجزا داره حموم دسشویی همه چی دار ...

منم تو بیمارستان دولتی زایمان کردم طبیعی از دانشجوهایی که این خانم میگه خبری نبود در ضمن تو یه اتاق دونفره بودیم سرویس بهداشتی هم داشت .پرستاراهم میومدن مدام سر میزدن کلی رسیدگی میکردن 

بعضی از کاربرها خیلی خطرناکن آدم یه ذره دلسوزی وهمدردی ازشون‌نمیبنه شروع کردن یه ریز دارن میگن چرا ب ...

فقط یاد گرفتن طوطی‌وار یه چیزی رو تکرار کنن

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫

اسی من هم خصوصی رفتم هم دولتی واسه عمل پسرمم تامین اجتماعی کرج بیمارستان البرز رفتم . درسته خصوصی بهتره ولی بعضی از دولتی ها هم خوب هستن . فقط غصه نخور . همش با خودت تکرار کن این یه چالشه و به سلامتی ازش عبور میکنم تا فکرت آرامش داشته باشه . انشاالله به خوشی زایمان کنی عزیزم ❤️

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫
خصوصی با دولتی فرقی نداره😂مگه میشه اونم تامین اجتماعی که شبر تو شیره  رسیدگی خصوصیو عمرن داشته ...

من نمیدونم شما کجا زندگی میکنی ولی دولتی که من رفتم اتاق های بیمارستان به قسمت های کوچیک و شخصی تقسیم شده بود با سرویس جدا صندلی تاشو بزرگ همراه

تمیز و رسیدگی عالی، خبری از هیچ دانشجویی هم نبود

خب مگه بیمارستان دولتی چشه؟ والا اطرافیان ما با اینکه وضعشونم متوسط رو به خوب بود ولی بازم دولتی زایمان کردن خیلیم راضی بودن. ببخشید شما که پول گردو و خرما نداری چرا بچه آوردی خب اون بیاد هزینه هاش سر به فلک میکشه

خانوادتم وظیفه ندارن طلا بفروشن بدن به شما و همسرت که بری بیمارستان خصوصی و لاکچری خرج کنی

کار درست رو لیموشیرین میکنه،دیر سین کنی یه کاری میکنه اصلا دیگه طرفشم نری  
عزیزم شاید نگفته به هر حال نبود طلا مشخص میشه دیگه عیان هست میفهمن دیگه

میتونست بگه طلمو درآوردم گذاشتم گاوصندوق هیچکس هم نمیفهمید بعد زن گنده بچه نبوده سوال جواب پس بده وقتی پسرش زنگ زد فحش داد به دامادشون میتونست بزنه تو دهنش داداش من ۵۲ سالشه جرات نداره به مامانم بگه بالا چشمت دو ابرو با اینکه من بچه بودم پدرم و از دست دادم مادرم دم داداشامو قیچی کرد واسه منو خواهرم قلدری نکنن چون ما کوچیکتریم مادر استارتر خودش النگوهاشو میخواست نتونست تا برج ۲ صبر کنه 

هعععی عجب روزگاری شده حالا مامان من از نون شبش میزنه واسه مشکلات بچه هاش..من که همیشه شرمنده شم هیچ ...

جای این کامنتااینجا نیست الان وقت دلداری دادنه حداقل دلش خونه از خانوادش تو میای از فداکاری مادرت میگی دردش صد برابر میشه

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی