2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
گفتم پول و طلا... من جای مامان اسی نیستم ..نمیتونم قضاوت کنم. قطعا هیچ مادری بد بچشو نمیخواد. پول ...

افراطی نباش عزیزم 

منم هیچوقت کسیو قضاوت نمیکنم ولی خودش بهش گفته به کسی نمیگم بعد رفته جار زده به همه گفته اونا هم مجبورش کردن طلاها رو واسش بخره

اتفاقا بعضیا از مادر بودن فقط اسمشو دارن

بغض بچه شو دیده ولی فکر طلاهای خودش بوده و ذوق می‌کرده 

آروم باش ، صبور و آهسته پیش برو خالص باش❤️
من به عنوان یه مادر که داماد هم دارم واقعا شرمنده شدم باخوندم نظرات بعضیها وای جونم فدای بجهام طلا د ...

خدا حفظت کنه عزیزم و خدا بچه هاتم حفظ کنه 

خداروشکر هنوز آدمای خوب پیدا میشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی کارمامانت اشتباه بوده حالاکه فروخته نبایدمیگف ولی شماچراازاول حلقه هارونفروختی چطوردلت اومدالنگو ...

عزیزم ادم از صدکیلو طلا ممکنه بگذره اما حلقه ازدواج یه جایگاه خاصی داره 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

اسی ناراحت نباش 

من ب مادرت حق میدم 

مامان خود من چند بار طلا فروخت بخاطر من و همسرم ولی اصلا ب چشم شوهرم نبود مرد جماعت ب وقتش بی چشمو رو میشه .

حالا شما بدهیتو دادی راحت شدی وام گرفتی برید حلقه بخرید 

خدا حفظت کنه عزیزم و خدا بچه هاتم حفظ کنه  خداروشکر هنوز آدمای خوب پیدا میشن

بخدا دستم پررررراز طلابود فروختم ماشین خریدم براخودم بعد شرایط مالیمون بهم ریخت ماشین دادم به شوهرم وپسرم براگذروندن امور زندگی بی منف بی چشم داشت موندم طلا  چه ارزش داره خیلیارودیدم طلا به جونشون بنده

افراطی نباش عزیزم  منم هیچوقت کسیو قضاوت نمیکنم ولی خودش بهش گفته به کسی نمیگم بعد رفته جار زد ...

خب تو دستش بوده. نمیپرسن کجارفته؟؟

تو خودت میتونی از همسرت چیزیو مخفی کنی؟بعد دروغم بگی؟

مادر اسی هم نتونسته دروغ بگه..ما از اون ور قصه خبر نداریم.

حالا۹۰درصد قصه ساختنایه سایت دروغه.

بیخیال.

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
عزیزم‌ اگه انقد بد بود وضع چرا باردار شدید اخه..از خانوادهوشوهرتون بگیرید

چی جوابتو بدم که خداراضی بشه این چه حرفیه 

بخدا دستم پررررراز طلابود فروختم ماشین خریدم براخودم بعد شرایط مالیمون بهم ریخت ماشین دادم به شوهرم ...

منم داشتم ۱۴ تا النگو گردنبند خیلی همشو فروختم زندگیم خراب نشه الانم ندارم 

[QUOTE=332211189]خب تو دستش بوده. نمیپرسن کجارفته؟؟ تو خودت میتونی از همسرت چیزیو مخفی کنی؟بعد دروغم بگی؟ مادر اسی ...[/QUOTE واچه حرفیه میزنی مادرش رفته کل طلافروشی شهرروتاب خورده تا انتخاب خوبی داشته باشه  مشخصه چقدر تحت فشاربوده  یکم فقط یکم تفکر بعدنظر

خب تو دستش بوده. نمیپرسن کجارفته؟؟ تو خودت میتونی از همسرت چیزیو مخفی کنی؟بعد دروغم بگی؟ مادر اسی ...

اگه نمیتونست مخفی کنه پس حق نداشت  از اولش بگه بیا طلاهای منو ببر به کسی نمیگم 

خودش پیشنهاد داده و خودشم گفته نمیگم ولی بعدش رفته گفته

عزیزم ادم از صدکیلو طلا ممکنه بگذره اما حلقه ازدواج یه جایگاه خاصی داره 

ببین نمیدونم متال هستی یانه ولی توزندگی متاهلی بعضی وقتامشکلات اینقدزیادمیشه  که فروختن حلقه میشه کوچکترین کاربراحل مشکل 

چرامادرشوهرالنگوهاش ونفروخت یاکمک نکرده غیراینه مازنهاهمیشه مشکلاتمون میبریم براخانوادمون تاحلش کنن ولی شوهرمیگه نه به خانوادم نمیگم خودم حلش میکنم حل کردن خودش چجوری اینه که زن بره به خانوادش بگه کاش مازنهایادمیگرفتیم موقع مشکل داشتن همون قدکه خانواده شوهردخالت میدیم خامواده خودمونم دخالت بدیم

[QUOTE=332211189]خب تو دستش بوده. نمیپرسن کجارفته؟؟ تو خودت میتونی از همسرت چیزیو مخفی کنی؟بعد دروغم ...

شما به جای منم تفکرکن!!!!

دیگه وقتی میخواسته بخره. خواسته باب میلش باشه!

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾