2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

یه عده میگن چرا بچه آوردی تو این وضعیت . اینو باید به این پدر و مادر دلسنگش گفت شما که مهر و عرضه ندارین و دلتون سنگه چرا بچه آوردین. دقیقا برعکس گفتین. مگه فقط بچه آوردن شرایط مادیه. شرایط روحی و محبت مادری و پدری مهمتره. الان این پدر و مادر بچه شون رو فدای دو تا النگو کردن. در ضمن تایپیکای قبلش رو بخونین این مادره بددهن هم هست مادرشوهر دخترش رو شسته با فحش. پسر فحاشش هم به خودش رفته. تازه سر زایمان اول دخترش کلی غر به دخترش زده . خودتون رو بذارین جای اسی.پولشون کنار از زبوناشون هم سوخته

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی  

عزیزم مگه تو میدونی مادراسی چجور آدمیه،خواهشا همه چیو باهم قاطی نکنید،اسی وقتی دستش بستست میتونست یک ...

به تو ربطی نداره که چطور روش شده النگو بگیره 

حالا که روش شده النگو گرفته 

نمک زخمی چقدر اه اه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به تو ربطی داره آخه این سوالم می‌پرسی تو این اوج ناراحتی هی غصه همین حرف توام لخوره

اگه دلش نمیخواست کن نظر بدم زندگیشو نمیذاشت جایی که واسه ی نظر دادن ساخته  شده😂

برای آروم شدن دل و رسیدن به عشقم دعا میکنی؟

خداروشکر اسی خونه خریدی پس وضعیتت بد نیست..همین که ۲۰میلیونم گذاشتی کنار که بری بیمارستان خصوصی یعنی شرایطتت خوبه...

ولی یه جوری گفتی و تعریف کردی انگار اوضاع مالیت بده!!

مامانتم حتما لازم داشته پول و طلاشو

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
چه انسان ترسناک باتفکربسیارشیطانی هستی 

خدارو شکر میکنم پدر و مادرم شبیه اینا نیستن

حالا یا واسه بقیه دارن شعار میدن اینا یا در واقعیت هم اینطورن که خدا به بچه هاشون رحم کنه 

قطعا اینا از روی شکم سیری و بی دردی این نظر ها رو میدن چون یه انسان که خودش سختی کشیده قطعا هم نوع خودشو درک میکنه

آروم باش ، صبور و آهسته پیش برو خالص باش❤️

استاترجونم

من پولی ندارم واقعاوگرنه شده بودهزارتومنم بهتدمیدادم امامتأسفانه خرجیم دسته خودم نیست

امامیدونم که بچه به پول آدم برکت میده فقط به خداتوکل کن مطمئنم اون بهترین روزاروبرات میسازه

خداروشکر اسی خونه خریدی پس وضعیتت بد نیست..همین که ۲۰میلیونم گذاشتی کنار که بری بیمارستان خصوصی یعنی ...

پول نبوده که طلا بوده عزیزم

لازم داشته فقط بره توی عید پز طلاهاشو بده چون اینا از قبل بهش گفتن اردیبهشت بهت برمیگردونیم یهو رفته برادر استارتر و همه رو خبر کرده

آروم باش ، صبور و آهسته پیش برو خالص باش❤️
بله پاره تن هم بخاطر بیست تومن مامانو گذاشته کنار، بحثی ندارم با شما نظرمو گفتم. نظرشما هم محترم

چقدر تفکرات شما خطرناکه

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

چقد دل سنگ 😔😔

مادر من هیچی نداره هیچی بخدا پدرمم فوت کرده ولی عجیب براش پول مهم نیس وهرچی در توانش باشه واسه ماها خرج میکنه

حالا میگفتی یه چندوقت میگذشت آسمون ب زمین نمیرسید

پول نبوده که طلا بوده عزیزم لازم داشته فقط بره توی عید پز طلاهاشو بده چون اینا از قبل بهش گفتن اردی ...

گفتم پول و طلا...

من جای مامان اسی نیستم ..نمیتونم قضاوت کنم.

قطعا هیچ مادری بد بچشو نمیخواد.

پول زایمانم انشالله جور میشه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
خدارو شکر میکنم پدر و مادرم شبیه اینا نیستن حالا یا واسه بقیه دارن شعار میدن اینا یا در واقعیت هم ا ...

من به عنوان یه مادر که داماد هم دارم واقعا شرمنده شدم باخوندم نظرات بعضیها وای جونم فدای بجهام طلا دیگه چیه  خدا دلم شکست 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
نه ولی تازه خونه خریدیم اردیبهشت قرار بود وام بگیریم پول مامانم رو بدیم ولی فرصت ندادن 

وزنی حساب کردین؟

میگفتی چن ماه دیگه همین چند گرم رو برات میخرم

الان ک فقط تو ضررکردی