2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
عزیزم به حرف اینا توجه نکن من خودم یه تخت تو پانسیون اجاره کردم مادرم خونش راهم نداد پس انداز کمی دا ...

خانم شما واقعی؟!؟!!!!اگه هستی خیلی قلبت گنده است دمت گرم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
من تو این موضوع خیلی حسودم جای دیگه نیستم خدایی مثلا هیچ وقت نمیگم خدایا فلانی چه ماشینی داره و... ...

واقعا؟حال مثلا اونا به سقف بالا سر نیاز داشتن

اون وخ بابای من واس کامپیوتر داداشم میلیونی خرج کرد براش گوشی نو خرید ولی گوشی خراب منو تعمیر نمکنه که چندین ساله استفاده میکنم

اون وقت بحثشو میکشم میگن تو حسودی

حالا میفهمم من یه فرشتم🗿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو این موضوع خیلی حسودم جای دیگه نیستم خدایی مثلا هیچ وقت نمیگم خدایا فلانی چه ماشینی داره و... ...

خب مادر ایشونم قرار نبوده کمک بلاعوض کنه بهش قرار بوده تا اردیبهشت صبر کنه وامشونو بگیرن و براش النگو بخرن چند سال دیگه هم برادرش ازدواج کنه خونه بخره میتونه از مامانش بره قرض کنه و اگه اون موقع مامانش بهش طلا رو نداد میتونه داد و بیداد و دعوا راه بندازه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
به نظرمن حرمت حلقه ازدواج بیشترازحرمت مادرنیست اگه خودم تواین شرایط باشم بدونم مادرم طلاهاشودوست دار ...

انشالله این تاپیک تا صبح بترکه.  استارتر بیدار بشه بیاد ببینه چقد به مادرش توهین کردن خیلی ناراحت میشه.  منم یه وقت از دست مادرم ناراحتم جایی عنوان میکنم ولی اگه کسی به مامانم توهین کنه میخوام خودمو بکشم

حالا تو ک خوبی من بخاطر پول بااینده و زندگیم بارها بازی کرده میکنه امیدوارم ریشه این مادرا کنده شه

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

به نظرمن حرمت حلقه ازدواج بیشترازحرمت مادرنیست اگه خودم تواین شرایط باشم بدونم مادرم طلاهاشودوست دار ...

دقیقا زیباترین کامنت همینا رو منم میخواستم بگم 

منم چن وقت پیش حلقمو فروختم 

والا اصلا فیلم هندی بازی درنیاوردیم حلقه خودمو نگه دارم ب مامانم بگم تو برو طلاقتو بفروش واقعا زشته

الهی بمیرم برات عزیزم که اینطور دلتو شکوندن..خدا بزرگه عزیزم.خدا یجوری برات می‌سازه که بیا و ببین .مطمئنم میری دولتی برات از شخصی بهتر میشه. تو اصلا نگران نباش برات خوب نیست.جسارت نباشه آدم اعصابشو خورد کنه بخاطر چنین آدمایی.بی خیال به خودت قول بده بچسبی به زندگیت و بهش  دیگه فکر کنی.به اونا هم اصلا کاری نداشته باش

ساده نباش لطفا کی میگه حرفای این کار بر واقعیه

عزیزم اگه یه درصد احتمال داشته باشه اگه یه درصد وما نتونیم باش همدلی کنیم اسم ما آیا انسان هست؟؟ اگه یه درصد واقعی باشه عزیزم جواب خدا را چی بدیم مگه حدیث نداریم هرکس صدای فریاد مسلمانی را بشنوه واجابت نکنه مسلمان نیست عزیزم ایشون فقط همدلی میخاست همدلی پول نمیخاد دلسوزی، اروم کردن یه زن باردار بخدا پول نمیخاد عزیزم آخه نه تنها همدلی نمیکنن دارن دلش را می‌شکنن این بدتره 

اسی نمیدونم کامنتم میبینی یانه ولی اگه شرایط داری وام بگیر از بانک

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
امیدوارم ازم ناراحت نشی اسی ولی من حقو به برادرت میدم آخه تو روابط خواهری یا برادری به شدت حسودم&n ...

پشمی برام  نموند   از   نوع امضات و  نوع تفکرت😅😅😅😅   جای من بودی   داداشامو هزار بار   تیربارون میکردی😅😂😂😂😂😂

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
عزیزم من گفتم حسادت  شاید اشتباه گفتم این عدالت بین بچه هاست  مادر اسی اگر به دخترش کمک ...

قرض بوده عزیزم.  کمک نبوده اخه

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎