2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
به نظرمن حرمت حلقه ازدواج بیشترازحرمت مادرنیست اگه خودم تواین شرایط باشم بدونم مادرم طلاهاشودوست دار ...

والا  اسی نوشته شوهرش حیانتکاره تو حاملگی کتکش میزنه... 

مثل شوهر من

حلقه ازدواج این شوهر به چه درد میخوره آخه که براش گریه هم کنی

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم کاش دلتو بزرگ کنی و این حسادت رو کنار بزاری حیف شما که قلبت با ادمهای داخل امضات باشه،ولی عملت ...

من تو این موضوع خیلی حسودم

جای دیگه نیستم خدایی مثلا هیچ وقت نمیگم خدایا فلانی چه ماشینی داره و... خب خدا بهش بیشترم ببخشه

ولی این موضوع خیلی برام مهمه

تو یه همچین شرایطی حس میکنم اونا نه دوستم دارن نه پدر و مادر من هستن

مثلا خواهرم که ازدواج کرد یه واحد خونه بهش دادن البته به نامش نزدن ولی ۱۴سال ازش اجاره نمیگیرن

یادمه من روی این قضیه اینقدر حساس شدم

با خودم گفتم من ازدواج نکردم ولی باید کاری کنم به ازای اجاره ای که از اون نمیگیرن همینقدرم پول باید به من بدن

نباید بین بچه ها فرق بزارن

چطور به ایشون خونه بدن بدون اجاره اونم این همه سال پس من چی

خلاصه که یه جوری با خوش زبونی لوس و ناز کردن واسه شون همونقدر پول میگیرم😂

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

اینجوری به مادر کسی نگو  خب هر کی یه اخلاق بد داره صد درصد استارترم مادرو و برادر... میشناسه! ...

بعضیا از مادر بودن فقط اسمشو یدک میکشن. 

آدم با دشمنش این کار رو نمیکنه

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

چقد منو یاد خودم میندازی منم بی پولی داشتم اونموقل اما خانوادم ولم کردن بدترین ظلما رو در حقم کردن حتی از روز زایمانمم خبر نداشتن تو اتاق تنهایی گریه میکردم اصلا دردا واسم مهم نبود فقط قلبم شکسته بود💔همس میگفتم اگه بمیرم کسی متوجه میشه؟

اتفاقا منم یه ادم مثل شما داشتم تو زندگیم الان یکساله باهاش قطع رابطه کردم انقدر راحتم ک،😂

آفرین عزیزم

کارخوبی کردی 

هم خودتو راحت کردی هم اونو❤️💐

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

عزیزم به حرف اینا توجه نکن من خودم یه تخت تو پانسیون اجاره کردم مادرم خونش راهم نداد پس انداز کمی دا ...

ساده نباش لطفا کی میگه حرفای این کار بر واقعیه

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
عزیزم به حرف اینا توجه نکن من خودم یه تخت تو پانسیون اجاره کردم مادرم خونش راهم نداد پس انداز کمی دا ...

واقعا ازین همه معرفت و دل بزرگت موهای تنم سیخ شد!!!

ازت تشکر میکنم واقعا انسان شریف و بزرگواری هستی انشالله ثروت همیشه دست امثال تو باشه که انقددر بفکر هم نوعشون هستن

انشالله همیشه تنت سالم و جیبت پر پول و خندون باشه 

واقعا حالم خوب شد این پیام و دیدم 

باعث افتخاری واقعا😍😍😍😍😍😍

مه فقط گذاشت دستش نیاز نداشت منم واسه خونه قرض کرده بودم  اردیبهشت وامم در میومد

اردیبهشت برو حلقتو از طلا فروش با پول وام بخر

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
من تو این موضوع خیلی حسودم جای دیگه نیستم خدایی مثلا هیچ وقت نمیگم خدایا فلانی چه ماشینی داره و... ...

بلاخره هر انسانی خوبیها و ایرادهایی داره

همینکه ک ب ایراد خودت واقفی خیلیه

چون اکثرا خودشونو پاک و مبرا میدونن و بقیه رو سرسزنش میکنن

اینجام ایرادهاتو نگو بدتر سرزنش میشی

ان شالله دلت نسبت به همین مسئله هم بزرگ بشه🌷

والا  اسی نوشته شوهرش حیانتکاره تو حاملگی کتکش میزنه...  مثل شوهر من  ح ...

آخه غیر اینا  خیلی عجیبه استارتر دوروز پیش تاپیک زده می‌خوام برم سرخ کن بخرم بعد الان میگه پول غذا ندارم 

سرخ کن الان زیر سه چارتومن نداریم که

چه عجیب که انقدر عادی ازین خصلت بدت حرف میزنی امیدوارم به خودت بیای هرچی نیتت صاف تر باشه و برا بقی ...

عزیزم من گفتم حسادت 

شاید اشتباه گفتم

این عدالت بین بچه هاست 

مادر اسی اگر به دخترش کمک کرده باید همون مقدار هم به پسرش کمک میکرد

نباید فرق میزاشت که پسرش ناراحت شه زنگ بزنه فحش بده