2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
هزار تا مذهبی بودند می‌کنند اما دلشون سیاه همینا مذهب خراب می‌کنند وای خدا نینی سایت بیام هر دفعه فق ...

خیلی خیلی حرفش عجیب بود حالا اونایی ک ب مادر استارتر حق میدادن رو میشد یجوری هضم کرد ولی پست ایشون و دفاع از داداشه توی این ۷۰۰ تا پست، تک بود😂 چی بگم والا. بذار با دین و آیینشون خوش باشن

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط اونایی که از مادر و پدر و برادر اسی حمایت میکنن ...واقعا انسانییت و معرفت کجا رفته ...استارتر برات ناراحت شدم خیلی زیاد ولی بیشتر ناراحت شدم از کسایی که میان توجیه همچین رفتارهایی رو میکنن ...چه افرادی با چه تفکرهایی توی این جامعه کنار ما هستند ...

خودت خوبی عزیزم لطف داری کاش طوری زندگی کنیم لایق اسم انسان باشیم تا 

شما خوبی قلبت از طلاست 

اما تو فضای مجازی به هیچ کس اعتماد نکن

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
پشمی برام  نموند   از   نوع امضات و  نوع تفکرت😅😅😅😅   جای من بودی&n ...

امضام با نوع تفکرم فرق نمیکنه

من دقیقا همون آدمی هستم که تو امضا گفتم

ولی تو این مسئله اصلا نمیتونم حسادت بزارم کنار 

من روی رفتارای پدر و مادرم حساسم خودشونم خوب میدونن

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

حالا من پدرم جدیدا سه طبقه خونه ساختن یه نصفشو کرده به اسم داداشم هیچ داداشم دیروز می‌گفت بیا تو یه ...

عزیزدلم🥺 چی بگم واقعا فرهنگ غلطیه که تو خانواده ها جاافتاده و متاسفانه زیادی به پسرها بها میدن، فکرمیکنن همه کاره هستند و همه چی واسه اونهاست. الهی که غم راه دلت و گم کنه و بهترین ها نصیبت بشه، غصه نخور🌷🌷

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
به نظرمن حرمت حلقه ازدواج بیشترازحرمت مادرنیست اگه خودم تواین شرایط باشم بدونم مادرم طلاهاشودوست دار ...

صحبتتون رو  قبول ندارم...بچه ی ما  از گوشت و خونمونه!  چطور دلمون میاد   بچمون توسختی بیفته بخاطر   دوتا تیکه فلز

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من تو این موضوع خیلی حسودم جای دیگه نیستم خدایی مثلا هیچ وقت نمیگم خدایا فلانی چه ماشینی داره و... ...

خواهرای زباله ی من هم دقیقا همین خصلت رو دارن...برام گوشی خریدن اونم دعوا راه انداخت...رفتم دانشگاه بعد ۵سال ترک تحصیل برگشت ب درس...عقد کردم تند تندانگار مسابقه داشت عقد کرد ....مطمئن باش تو خواهر نمیشی تو دشمنی و بدبخت چی میکشه خواهرت از حسادت...فقط خدا اونو نگهداره 

امضام با نوع تفکرم فرق نمیکنه من دقیقا همون آدمی هستم که تو امضا گفتم ولی تو این مسئله اصلا نمیتون ...

من بی زبونم و کلی   حقمو خوردن.طلبکارم هستند!

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
جمع کرده بودم از اول سال چقد سطحت پایینه

اسی کاملا درکت میکنم چون یه چنین موقعیتی برام پیش اومده ولی خب به شکل دیگه و من مجبور شدم طلا بفروشم تا بدهی شوهرم به خانوادم رو بدم . برادرت اصلا حقی نداشت که بخواد زنگ بزنه من جای شما بودم یه شدت قیر برادرم میزدم ‌ . ولی هب از پدر و مادر نمیشه گذشت ولی دیگه روشون حساب کن . بعدم عزیز من شما که دستت خالیه خداییش میتونستی قید بیمارستان خصوصی رو بزنی از یکی از یه مقداری قرض کنی  که نخوای به مادرت رو بزنی

بچه ها بیاین بچه بحث کردن باهم وحق را به ابن. اون دادن از این شبهای مقدس برا بهتر شدن شرایط این خواهر گلم مون وحل شدن همه مشکلات مهربون شدن دلها باهم رفع حسادت و دشمنی ها دعا کنیم بهتر نیست؟؟؟ برا هم آرزوی خوب کنیم با هم مهربون باشیم وبرا افرادی که در دلی دارن تنها هستن یا مشکل دارن از این شبها استفاده کنیم دعا کنیم که خدا قلبها را به هم نزدیک کنه بچه ها سرزنش نکنید قضاوت نکنید دل نشکنید ایشون بارداره حساس، هست گناه داره مراعات حالش را کنید که با خوندن کامنتها دلش، نشکنه اشکش، جاری نشه خدا نکرده تاوان بدیم همیشه خوبی ومهربونی را ترویج کنیم باهم مهربون باشیم هوای همو داشته باشیم تا خدا هوای ما را داشته باشه