2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

عزیزم ان شاالله خدا چنان برکتی به زندگی تون بده که پول النگو بشه صدقه تون از ته قلبم از خدا می‌خوام قلبت رو آروم کنه 

خونه خریدین طبیعیه دستتون خالیه لطفا این مسأله رو برای خودت تبدیل به بحران روحی نکن افسردگی بگیری ها میگذره عزیزم ان شاالله  روزای خوب برای خودتون می‌سازین اینا رو توی ذهنتون فقط تبدیل میکنین به تجربه 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

فقط موندم اونایی که از بچه نفرت دارند ، گیر دادن که چرا بچه اوردی .. حالا که با شما مشورت نشده نظر ندید. 

خدایا ممنونم برای همسر مهربونم و هدیه هایی که بهمون دادی از وقتی مامان شدم انگار من تازه فهمیدم معنای عشق رو ، انگار این عشق فرق داره جنسش ♥️🤍🧡. لبخند بزن ای همه ی دارو ندارم من غیر تو با کل جهان کار ندارم  ♥️🤍🧡 تو ماهِِ  زیبای منی از آسمونا اومدی تموم دنیا رو دارم تو که به دنیا اومدی 🧡🤍♥️ دنیای من از عشق لبریزه🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم باهم تبانی کرده بودن شمارو گیر بندازن النگوی مادرتو نو کنن

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
چرا دلش رو میس وزونی؟همه رو با خانواده خوب خودت مقایسه نکن مادر من نه جهاز داد نه سیسمونی و کادو و ش ...

نه عزیزم من چون از خوبی کردن به داماد ضربه دیدم گفتم قصدم دلسوزوندن نبود چکاردارم اخه

نه عزیزم من چون از خوبی کردن به داماد ضربه دیدم گفتم قصدم دلسوزوندن نبود چکاردارم اخه

ن عزیزم خیلی از داماد ضربه خوردن بعضیام ماشا الله انقد دوره دیدن ث داماد غلط میکنه بخواد سرشون کلاه بذاره

تا حالا نشده یک شبه ته کیفت خالی بشع؟؟ ـاز الان منتظر باش  چطور دلت میاد دلشو بشکنی مگه تو خون ...

دقیقا

نمی‌دونم واقعا

چرا آدما رو قضاوت میکنن

دل میشکنن

من خودم الان تاپیک بزنم پول دکتر بچه امو ندارم یه عده عذر میخوام احمق میگن چرا بچه آوردی

خب شما از کجا شرایط منو میدونین 

من تا چند ماه پیش وضعم عالی بود

راحت و بی دغدغه خرج میکردم

زندگیم خوب بود

یه دفعه چند ماه پیش همسرم ورشکست شد(ماجراش مفصله) همچین که ماشین زیر پامون رو فروختیم

همچین که الان گاهی برای هزینه های روزمره مون می‌مونیم

ولی چکار کنم وقتی بچه آوردم مشکل مالی نداشتم تازه به بقیه هم خیرم می‌رسید

اتفاق پیش اومد

الان می‌دونم یکی دوسال باید سختی بکشم تا بتونیم دوباره خودمون رو جمع و جور کنیم

پس لطفا هیچکس رو قضاوت نکنید

نمک رو زخم نپاشین

الهم عجل لولیک الفرج

من خودم نزدیک ۴۰ گرم طلا فروختم دادم ابجیم طلاهام مال خودمه شوهرم نخریده به کسی ام نگفتم بعد ۶ ماه هم خودشون کم کم گرفتن پس دادن

مامانمم طلاهاشو داد خاهرم میخاستن ماشین ثبت نامی کع براشون دراومده بود پول بدن کسی نبود کمکشون کنه 

واقا حق داری من بودم دور همچین مادر بی عاطفه ای خط میکشیدم من مادرم جونم برامون میده اصلا تو مغز من همچین مادری مادر نیست 

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
خانوادت قرار نیست تاوان بی پولی همسر شما رو بدن. کار مامانتم بد بوده که کفته نمیگم و گفته

چیزی از مفهوم خانواده میدونی؟

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم  نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم  به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم