2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
استارتر مادر من پیش بقبه تعریف میکنه که دخترم ۴ سال نازایی و بدبختی کشیدده تا حامله بشهعع من دوتا س ...

قطع رابطه کن با همچین عفریته ای😑

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد گفتمش ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟! تحصیلات شغل و پولت هیچوقت یه روز صبح بیدار نمیشه تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه و بره به آرزوهات بچسب و تلاش کن برای رسیدن به رویاهات باور کن جنس مخالف جایی نمیره بقول ی بنده خدایی خودتو به اهدافت گره بزن👌🏻ک..ری ترین و تاکسیک ترین آدمایی که میشناسم لایکشون زیر همه پستای روانشناسی هست یادت نره که شخصیت آدم‌ها با چیزایی که از خودشون تعریف می‌کنن خیلی متفاوته همونطورکه برچسب روی شیشه‌ی مربا شبیه خود مربا نیست! شیر تو عاقبت کسیکه یروزی بهت حس ناکافی بودن داده که الان اعتماد به نفست پایین باشه ولی باور کن یه روزی آدم درستش اینقدر بهتون اعتماد به نفس میده که باورت نمیشه و میگی با منی؟ تنهایی بزرگت می‌کنه یادت نره هیچکس دوست تو نیست حتی پدر و مادرت خب؟! توی تاپیک های مهاجرت ، روانشناسی و کتاب تگم کنید لطفاً🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ببینید اول از همه بگم اسی نباید اجازه میداد مادرش النگوی دستش رو بفروشه اگر پول لازم بود باید ...

موافقم بنظرم از اول نباید راضی می‌شد مادرش طلاش رو بفروشه 

من بودم همون اول میرفتم حلقه میفروختم بجای اینکه طلای مادرم رو بفروشم 

ولی خانواده اش هم خییییلی نامردی کردن 

عزیزم💔💔💔💔صدای شکستن قلبتو از پشت گوشی شنیدم💔

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

مثلا باردار بوده خونه خریدن دستشون خالی شده باید بپره بره بچه رو بکشه 

خیلی چرت و پرت میگین خدا وکیلی

یه چیزی یاد گرفتین همه جا تکرار نکنین عقل دارین اخه خیر سرتون

😏😏

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
موافقم بنظرم از اول نباید راضی می‌شد مادرش طلاش رو بفروشه  من بودم همون اول میرفتم حلقه میفروخ ...

اره دقیقا 

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹
ببین عزیزم خانوادت تاحدودی حق دارن اخه نباید به داماد زیادی رو داد که عادت میکنه اوناهم میخان شماروپ ...

چرا دلش رو میسوزونی؟همه رو با خانواده خوب خودت مقایسه نکن مادر من نه جهاز داد نه سیسمونی و کادو و شاباش عروسیمم اون جمع میکرد تو تالار یک ریالشو بهم نداد خیلی هم وضعشون توپه اتفاقا

خیلی ناراحت شدم براش حس میکنم هرچی بنویسم ممکنه ناراحت ترش کنه

منم همینطور واقعا آدم میمونه چی بگه 

تاپیک قبلیشو بخون در مورد برادرشه خدا خودش میدونه اینطور آدمارو که به دختر و خواهرشون رحم ندارن چطوری بپیچونه 

وَمَكَروا وَمَكَرَ اللَّهُ ۖ وَاللَّهُ خَيرُ الماكِرين 

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
نباید می‌داشتی شوهرت بفهمه که راحت می‌تونه ازت سوع استفاده کنه

بجهنم حتی سو استفاده اونو بهتر راضی ام 

وقتی میبینم مامانش واسه دختراش چقد خودشو میکشه 

بعد مامان و بابا من انگار دختراشونو از وسط جوب پیداکرده بودن 

فقطپسر ـدلم هزارجور اتیش میگیره

شما هم خونه پدرت نمیدی با این حساب؟ غصه نمیخوری؟چطور کنار میای؟

نه نمیرم اتفاقا خانواده همسرمم خیلی بی معرفتن مادرشوهرم برام یه کاچی نپخت ۴ ماه بعد من برا دخترش که زایمان کرد تا۴۰ روز کاچی میپخت من همه رو به خدا واگذار کردم

واقعا خانواده خوب داشتن هم نعمته.خودتوناراحت‌نکن عزیزم همون بهترقرضش رو دادی راحت شدی بنظرم دیگه پیششون نرو

برای حفظ زندگیم  ی صلوات میفرستی الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم🙏
اره عزیزم ۵۰۰ نقد تو جیبت باشه بذار دست دکترت همون لحظه میری عمل میزنه لگن کوچک  ۵۰۰ دیگ بعد عم ...

اول اینکه دکتر با ۵۰۰ مجوز الکی برای سزارین نمیده مبلغ زیر میزی که دکترا میگیرن خیلی بیشتره 

دوما نیاز نیست ۵۰۰ بده پرستار برای پمپ درد میتونه خودش بخره میتونه هم به بیمارستان بگه ! فکر میکنم قیمت پمپ درد هم بیشتر از ۵۰۰ باشه