2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

@حفحفحفحف      

نمیدونم اینو میخونی یا نه بحث من مالی نبود با خانوادم ولی منم کنارشون گذاشتم و از بارداری به این طرف نرفتم ببینمشون؛دو سال قبل به مادر و خواهرم گفتن میان شهر ما برای کمک آخه من شهر غریبم با اینکه چقدر برای خواهرم زحمت کشیده بودم مثل سگ تو بیمارستان دنبالش بودم تا خانم زایمان کنه اونوقت هر دوشون میدونی چی جوابمو دادن؟گفتن به یکی از پرستارا پول بده کاراتو بکنه با اینکه مادرم نه پیر بود و نه کار خاصی داشت که نتونه بیاد خیلی قلبم شکست و کنارشون گذاشتم الان گاهی خودشون زنگ میزنن به زور جواب میدم دخترک نزدیک به دو سالشه نبردم که ببیننش 

برم دستای برادرامو ببوسم 😢

اره واقعا برادر خوب داشتن یک نعمته 

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عشقم مامان منم بمیرمم یه هزاری دستم نمی‌ده واسه جهازم یه سوزن هم نذاشت بابام بگیره آبرومو برد ،چندما ...

یا امام حسین تو ک مث منی میرفتی اونجا قهر 

شوهرم میدونه ک حتی اگه منو بکشه هزارتا زن بیاره تو خونه من حاضر نمیشه ی لحظه برم خونه مامانم قهر 

منت اون زنا رو میکشم حرفای مامانم اینارو نمیذارم سر جیگرم

بچه ها ببینید اول از همه بگم اسی نباید اجازه میداد مادرش النگوی دستش رو بفروشه اگر پول لازم بود باید پول قرض میکرد از پدرش مادرش یا هر کس دیگه نه اینکه النگوی توی دست مامانش رو بفروشه حتی اگر خود مادر اصرار کنه نباید اینکارو میکرد 

حالا اما از اینجا به بعدش رفتار خانواده ش با این چیزایی که اسی تعریف کرد خیلی نامردی بود 

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹

ببین عزیزم خانوادت تاحدودی حق دارن اخه نباید به داماد زیادی رو داد که عادت میکنه اوناهم میخان شماروپای خودتون وایسید مطمئن باش اونا ترسیدن وگرنه از پدرومادرادم مگه دلسوزترهست اخه؟بعدا هم صددرصد جبران میکنن

وااایییی خدا لعنت کنه همچین مادریو  من خودم طلاق گرفتم  مامانم واسه من ک هیچی واسه بچه منم ...

بزارشون وسط دورشون بچرخ 

مامان ما تا آرنج النگو داره برای عید رفته نیم کیلو نخودچی نیم کیلو کشمش خریده مثلا آجیله 

بعد بیاد خونه ما باید کاسه کاسه چهار مغز بزاریم بگیم تو رو خدا بخور 

چون بعدش زنگ میزنه مغزمون رو میخوره کم تعارف کردی

اینقدر پدر و مادر بد هست 

خدا رو شکر برای شما خوبن ایشالله سایه شون مستدام

من خودم تو این شرایط بودم

دولتی زایمان کردم بی پولی کشیدم تو بارداری م چشمم به میوه ها خشک شد، ولی از پدرم نگرفتم. آبروی شوهرمو نگه داشتم.

تازه مادر پدر من اینطوری نمیکردن هیچ وقت

تو که میشناختی شون، چرا گرفتی اصلا ؟

آدم قد جیبش خرج میکنه

تا حالا نشده یک شبه ته کیفت خالی بشع؟؟ ـاز الان منتظر باش  چطور دلت میاد دلشو بشکنی مگه تو خون ...

بروبابا

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

استارتر مادر من پیش بقبه تعریف میکنه که دخترم ۴ سال نازایی و بدبختی کشیدده تا حامله بشهعع

من دوتا سقط مکرر داشتم‌‌همه درمانی کردم توی این ۴ سال تا بچه دار بشم

بعد حالا از بقیه میشنوم که مادرم بهشون گفته..من نفرین کردم دخترم رو..وقای دیدم ۲ تا سقط کرده دلم خنک شد و دلم واسش سوخت دیکه سر سومی گفتم خدایا بچش دنیا بیارررر

بعد جالبه همین مادر سر سقطم با من بیمارستان نیومد و رفت گردش و ویلا

من چی بگمممممم اخه😭

خدایا هزاررربارشکرت که منو به ارزوم رسوندی❤👨‍👩‍👦‍👦
@حفحفحفحف       نمیدونم اینو میخونی یا نه بحث من مالی نبود با خانوادم ولی منم ...

چقد سخت

منم حمایت مادر هیچوقت نداشتم،زائو بودم از شهر غریب رفتم پیشش با بداخلاقی پرتم کرد بیرون،مادرم بخاطر کارایی که کرده دوست ندارم امروز هم ازش خواهش کردم بهم زنگ نزنه.