2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه برنامه ای بود تو ماهواره هم پخش میشد نمیدونم شاید دیدید شما هم دوتا برادر بودن خونه میساختن یادمه چقدر خانواده هاشون کمک میکردن حتی وسیله هدیه میدادن خارجی ها که تازه میگید از ۱۸ سالگی بچه رو استقلال میدن تا شاغل شن بعد موندم محبت مادر پدرای ایرانی که زبون زد بود کجا رفته

عزیزم پکل حلقه هام‌نمیرسید اون‌موقع دقت کن‌نکشتم پول زایمانمم دادم‌که‌تکنستم النگو بگیرم‌براش پول ...

اگر خودش اصرار کرده شما هم در جواب برادرتون میگفتید فعلا ندارم و تا برج دو صبر میکردید قرضشونو پس میدادید

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
یینینی چی میتونست نده؟ خب قرض داده حالام قرضش خواست.  میتونست صبر کنه شاید.  ولی خب دلش ال ...

اگه شرایط برعکس بود چی خانواده استاتر نیاز مالی داشتن و ایشون میگفتن من طلاهامو می‌خوام چطور؟ 

یا اگه دور از جون مادرشون حالشون بد بود و نیاز ب مراقبت داشتن و استاتر می‌گفت من دلم میخواد استراحت کنم ؟؟ 

شاهی که بر رعیت خود میکند ستم                                               مستی بود که میکند از ران خود کباب.  
عزیزم نمی دونم چی بگم دلت نشکنه،ولی لطفا انتظاراتتو از بقیه کم کن،مادرت هیچ وظیفه ای درقبال تو نداشت ...

خودش اصرار کرد گفت تا برج۲ نیاز ندارم

من‌میگم‌نمیداد نه اینکه بده بعد دم‌زایمان‌اینجوری کنه

آره وظیفه نداشت بده

ولی میتونست عید رو بدون النگو بگذرونه یک ماه صبر میکرد واسه دخترش واسه خدا 

چه اشکالی داشت

خب اسی گفت توافق کردیم نگه چون بابا وداداششو میشناخته مادرش که طاقت دوری طلاهاشو نداشته خب همون اول ...

باور کن اگ زنگ نمیزدن با دعوا هرگز النگو پس نمیدادن چون طلا خیلی بالا رفته و بالاتر هم میره .منم یه سکه چهارسال پیش دادم داداشم .شوهرم برام خریده بود .طلا بالا رفت اونم زورش اومد پس بده.

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

یعنی به خدا این تاپیک ها رو میخونم حالم از هر چی آدم و خانواده است بهم میخوره. واقعا خودتونین یا ادا ...

یه دقیقه حالت بهم نخوره لطفا.  ببین شما از کجا بقیه ماجرا رو میدونی شاید خانواده اسی از رفتارای زشت دومادشون خبر دارن.  تاپیک قبل تر اسی گفته شوهرم من حامله رو صبح تا شب کتک میزنه انتظار داشتی برادرخانم زنگ بزنه دوماد قربون صدقه ش بره که النگوی مادرشو از دستش دراوردن فروختن

شما تاپیکای قبل اسی بخونی میفهمی شوهرش زن حاملشو صبح تا شب کتک میزنه.  احتمالا خانواده اسی هم م ...

عزیزم کاری نه به شوهر اسی دارم نه شما شما کلمه زشتی به من گفتی (فشار خوردی)دیدم متوجه نیستی برات تایپ کردم بعدشم چون داماد بده باید خانوادتم پا بزارن رو بچشون؟اگه همون اول یه نه میگفتن خیلی محترمانه بود ودل اسی نمیشکست شک نکن رفتار شوهر اسیم اگه بده نگاه به خانواده ش میکنه خانواده خیلی تاثیر داره تو رفتار شوهر با زن 

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
عزیزم مشکل اکثر ایرانی ها اینه که همیشه مسائلو باهم قاطی می کنن و منطقی فکر نمی کنن فی نفسه اینکه ا ...

دقیقا با حرفتون موافقم  . اسی جان شما خودت اگه مامانت همه طلاهاشو برای خواهر یا برادرت میفروخت موافق بودی ؟! خدا روشکر خونه خریدین میتونستین برنامه ریزی کنین یه کم دیرتر بچه دار بشین . 

من خودم دقیقا شرایط شما رو داشتم باردار بودم و خونه هم تازه خریده بودیم ،همه ی طلاها و ماشین خودم رو (که خیلی هم دوسشون داشتم) برای خونه فروختم ولی این جور درخواستی از خانواده نکردم . خدا روشکر بعدا همسرم برام طلا و ماشین رو خرید 

یه برنامه ای بود تو ماهواره هم پخش میشد نمیدونم شاید دیدید شما هم دوتا برادر بودن خونه میساختن یادمه ...

بین بعضی ها این فرهنگ جا افتاده که بچه باید همیشه کمک و بفکر پدر و مادر باشه ولی پدر و مادر وظیفه ای ندارن

شاهی که بر رعیت خود میکند ستم                                               مستی بود که میکند از ران خود کباب.  
یینینی چی میتونست نده؟ خب قرض داده حالام قرضش خواست.  میتونست صبر کنه شاید.  ولی خب دلش ال ...

خب قول داده بود تا اردیبهشت

من‌که مجبورش نکرده بودم

قول نمیداد 

من که‌زورش نکرده بودم عزیزم رو حرفش حساب کرده بودم اگه میگفت هرموقع خواستم‌بهم بده اونوقت من‌یه فکری میکروم یا از کس دیگه ای قرض میکردم

باور کن اگ زنگ نمیزدن با دعوا هرگز النگو پس نمیدادن چون طلا خیلی بالا رفته و بالاتر هم میره .منم یه ...

نه بابا من دوسال پیش طلاهامو دادم به خواهرم سه برابر شد همین ماه پیش که برام خرید خیلیم تشکر کرد بنده خدا

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩