2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
بچه دار شدن خرج داره بخدا عزیزم  به یه نقطه امن میرسیدین بعد بچه دار میشدین

نه من فقط خونه خریدم وامم اردیبهشت درمیاد

تو شرایط عادی زندگیم معمولی هست

ولی الان عید هست خب پول خرجی ماه رو مجبور شدم بزارم روی طلاها که فقط بره

وگرنه خب ماه آینده حقوق میگیریم مشکلی نیست

بحث من اینه مجبورمون کرد تا قرون آخرو یکجا بدیم اونم الان گه نزدیک زایمانم هست

حالا دیگه گریه نداشته، منم حلقه مو فروختم با کمال میل هم فروختم. طلا شریک عمر آدم نیست برای فروختنه، ...

عزیزم قرض داده به پاره تنش به اصطلاح بعدشم نوترشو خریده کار خاصی یا ازخودگذشتگی نکرده که مادرش

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من فقط خونه خریدم وامم اردیبهشت درمیاد تو شرایط عادی زندگیم معمولی هست ولی الان عید هست خب پول ...

عزیزم نمی دونم چی بگم دلت نشکنه،ولی لطفا انتظاراتتو از بقیه کم کن،مادرت هیچ وظیفه ای درقبال تو نداشته،خونه هم خودتون خریدید،اگه دستتون بسته بود برابچه فعلا اقدام نمی کردید،فروختن حلقه گریه کردن هم نداره،هم خدارو میخوای هم خرمارو ،نمیشه که

قطع رابطه بهترین کاره

مامانت هم به زنگ زدن داداشت راضی بوده که با آرامش اومده خرید طلا

در ضمن شما هم مثل خانواده ات زرنگ بودی و طلای دست دوم میخریدی برای مادرت که ارزان تر بی افته چون النگو هی مادرت دست دو بوده

خب میتونست نده عزیزم از همون اول بعدشم قرض داده دقت کنی نوترشو خریده پس ازخودگذشتگی نکرده یه مدت طلا ...

یینینی چی میتونست نده؟ خب قرض داده حالام قرضش خواست.  میتونست صبر کنه شاید.  ولی خب دلش الان طلاشو خواسته.  درکل اتفاق خاصی نیفتاده که انقد باسوزوگداز تعریف میکنه

ب داداش نکبتت چ ربطی داشته ک زنگ بزنه فحش بده  نریدی بهش؟؟

دو روز دیگه همون النگو ها در میاره میده داداشش میبره خرج دختر مردم میکنه دیدم که میگم بخدا 

انگار  خیرشون به غریبه بیشتر از اولاد خودشون میرسه

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

حالم بد شد،ماورت اشکاتونو دید هیچی نگف؟

انشالا پا قدم نی نی تون پر از خیرو برکت باشه ،دیدنش میان براتون کادو میارن،اگ تونستی فعلا برا زایمان از پدرشوهرت قرض بگیر

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
نه من فقط خونه خریدم وامم اردیبهشت درمیاد تو شرایط عادی زندگیم معمولی هست ولی الان عید هست خب پول ...

خب خواهر 

چرا زایمان طبیعی نمیکنی ؟ راحت و بی دردسر ... هزینه ش هم پایینه 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

یعنی یه کاربرهایی هستن که فقط متخصص چرت و پرت گفتن هستن. چرا بچه دار شدی؟ چرا شوهرت پول نداره مادرا مجبوره جورتون رو بکشه؟؟ مسلمون بخون اول تاپیک رو بعدش افاضات بفرما. قرض کرده مهلتش معلوم بوده حالا مادرش بهش نامردی کرده ‌ . هر چی بگه حق داره 

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
خونه خریدن چه ربطی داره به پول یک کیلو گردو؟؟؟ زیادی شلوغش کردی. 

عزیزم داره میگه پول بیمارستان نداریم از مامانش گرفته میخواسته وام بگیره پس بده .

برای خونه خریدن کلی پول داده دستشون خالیه اینه ربطش

ببین عزیزم  تا حلقه داشتید نباید طلای مادرتو میفروختی درسته حلقه یادگاریه اما تا خودتون طلا براتون مونده نباید طلای مادرتونو بفروشید من و همسرم تمام طلاهارو فروختیم واسه خونه کم که آوردیم با اینکه بیشتر از پول حلقه هامون نیاز داشتیم و کارسازی نمیکرد پول حلقه هامون اما حلقه هامونم فروختیم بعد از پدرشوهرم پول قرض گرفتیم درصورت که میتونستیم حلقه ها رو نگه داریم اون مبلغم از پدرشوهرم اضافه تر بگیریم ولی درست نبود

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

حتما انتظار داره دختری هم واسش بکنی یه روز به دادش هم برسی کمکش هم بکنی ، عشق و احترام و حس مسئولیت پذیری تو همه ارتباط ها باید دو طرفه باشه ، هرگز دیگه سراغشون نرو . به جای اینکه جلوی برادرت و بگیرن خودش و قاطی جریان نکنه حرمت ها حفظ بشه بدتر میکنن؟؟ حالا مادرت  دم عیدی دو تا النگو و تو چشم فامیل نمی‌کرد نمیشد ؟؟