2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
عزیزم مگه تو میدونی مادراسی چجور آدمیه،خواهشا همه چیو باهم قاطی نکنید،اسی وقتی دستش بستست میتونست یک ...

مادر اسی و نمی‌شناسم اما فکر میکردم مادری یه جریان ثابت و با محبت و لایتناهی باشه که ظاهراً اشتباه میکردم 😔 صحبت بارداری و شرایط مادی اسی برام مطرح نیست ، چرا مادر باید بره از یه بچه خودش به دیگری بگه ؟؟ مگه مادر راز دار نیست ؟ پیش مادر نتونی درد دل کنی کجا بگی به همسایه ؟  چرا پسرش و منع نکرد واسه دخالت ؟ اینکه تماس بگیره به داماد فحاشی کنه واسه چی دو تا النگو ؟ یعنی اون مادر اندازه دو تا النگو از خودش اختیار نداشته که مطمعنا داشته اما وقتی داده پشیمون شده و اینطوری خواسته پس بگیره . اون پسری که واسه النگوی مادرش غیرتی شده اگه خودش نیاز داشته باشه فرش زیر پای مادر و میفروشه ، شک نکن . من دیدم شما هم حتما زیاد دیدی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طفلک کجا گفت به امید قرض بچه آوردم 

بابا بعضیا انگار از فضا اومدن یه سریام انقد کم سنن که اصلا متوجه اصل موضوع نشدن😂😂😂همینجوری خواستن یه حرفی زده باشن خواهر

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
شما ازت پیداست چطور تربیت شدی وچندسالته با ادم بی ادبی مثل شما حرفی ندارم

34سالمه خیلی هم خوب تربیت شدم گلم.  چرا فکر کردی بی تربیتم و بچه سالم؟ چون بدم میاد یه ماجرا رو کش بدم؟ به نظرم هر حرص خوردنی نهایت یک ساعته.  بیشتر ارزش نداره.  شما هم غصه اسی نخور.  میتونه از پدرشوهرش پول قرض کنه

نمیدونم والا بعضیا فازشون چیه که دارن اینجوری میگن  وقتی با پدر و مادر خودم مقایسه میکنم میبین ...

الان فهمیدم خواهر اینایی که این حرفا رو میزنن فکر کنم نهایتا۱۴سالشون باشه اصلا متوجه اصل موضوع نیستن وفکر میکنن مسأله پوله😂😂😂

طفلک کجا گفت به امید قرض بچه آوردم 

شما چیزایی که گفته شده بخون می بینی بدون پشتوانه و در نظر گرفتن موقعیت خودشون بچه آوردن منظورم حرکتیه که انجام داده حرکتش اینو می رسونه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
34سالمه خیلی هم خوب تربیت شدم گلم.  چرا فکر کردی بی تربیتم و بچه سالم؟ چون بدم میاد یه ماجرا رو ...

از جمله بندی قبلیت متوجه شدم بری دوباره بخونیش اگه ادب داشته باشی متوجه میشی🙂

اینا ک از مادره  طرفداری میکنن معلوم نیست نفهمن یا خودشون زدن ب نفهمی  ،استارتر کامل شرایط ...

بعضیا انگار از کره مریخ یا یه سیاره دیگه اومدن یه جوری حق به جانب حرف میزنن که آدم نمیدونه چی بگه 

بابا خب خانواده به چه دردی میخوره دقیقا میشه بگید شماهایی که دارید از مادرش طرفداری میکنید یعنی تاحالا هیچ کمکی چه مالی چه غیر مالی از خانوادتون نگرفتید مگه میشه مگه داریم

من میدونم چرافوش داده حتما باخودشون گفتن این مرد چقدر عذت نفسش پایینه که اومده از مامادر ما النگو گ ...

خب پولش نخورده که قرض اسمش قرضه حق نداشت فحش بده 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
مادر اسی و نمی‌شناسم اما فکر میکردم مادری یه جریان ثابت و با محبت و لایتناهی باشه که ظاهراً اشتباه م ...

عزیزم مشکل اکثر ایرانی ها اینه که همیشه مسائلو باهم قاطی می کنن و منطقی فکر نمی کنن

فی نفسه اینکه اومدن رو النگوی دست مادرشون حساب باز کردن کارخیلی خیلی زشتیه

قطعا هم تو معذورات قبول کرده

هرکیم کامنت منو میخونه لطفا اگه مشکل مالی داشتید همچین درخواستی از کسی نکنید واقعا بده

چی چه جوری؟ می ذاشت وقتی پول دستشون اومد بچه دار میشد همچین خانواده ای هم احتمالا قبلا چشمه های زی ...

عزیزم گفتید خانوادتون چرا باید جور بچه دار شدن شما رو بکشند منم گفتم چه جوری آخه 

دوتا النگو قرض کرده که اونم قرار بود پس بده دیگه 

جور خاصی نبود برای کشیدن