2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
خب اسی گفت توافق کردیم نگه چون بابا وداداششو میشناخته مادرش که طاقت دوری طلاهاشو نداشته خب همون اول ...

اینجا یکسری عقده های خودشونو فریاد میکنن پس خانواده یعنی چی  دست همدیگر رو گرفتن یعنی چی مادر یعنی 

چراباید قطع رابطه کنه،چه انتظاراتی دارید از بقیه!!!!!!

مادر با بقیه فرق داره

کار مادرش خیلی غیراخلاقی و زشت بوده؛ ادم با غریبه هم این کار رو نمیکنه چه برسه بچه

من با استارتر هم مخالفم که در نداری بچه دار شده؛ ولی کار مادرش اصلا و ابدا انسانی نبوده و خیلی گدا گونه رفتار کرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی یه کاربرهایی هستن که فقط متخصص چرت و پرت گفتن هستن. چرا بچه دار شدی؟ چرا شوهرت پول نداره مادرا ...

دقیقا 

وقتی به یکی میگی خانواده باهاش رفت آمد میکنی کادو میبری میاری نون و نمک میخوری مادر پدر صداش میکنی باید بدونن که حضورشون فقط توی روزای خوب لازم نیست خانواده واقعی اونه که تو شرایط بد هم حامی باشه وگرنه تو شادی و راحتی که همسایه صد پشت غریبه هم میتونه بیاد اینه که اشک اسیو درآورده وگرنه خودشم میدونه قرضو پس میدن یا بقیه نباید جور اینو بکشن حالا خدارو شکر همین یبار بوده همیشگی نبوده 

آدم میشناسم با اینکه فقیره ولی مثل کوه پشت دخترشه

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

وای یاد ی چیزی افتادم ..ب دوست شوهرم پول قرض. داده بودیم این داستان مال ۱۰ سال پیشه ۵ملیون ..گعت نی ...

اینکه ادم  طلای کسی رو قرض بگیره بدترین کار ممکن چون طلا بالا میره.منم چهار سال به داداشم یه سکه دادم موقع گرفتن خیلی شاد بود گفت برات میخرم از ماه بعد طلا هی بالا رفت و سکه من پرید از ترس اینکه نگن بی رحم و نانجییب دهنم بستم .

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

بعدشم خانواده ت با این تعاریف نه محبتی دارن و نه امید و دلگرمی هستن واست بچسب با شوهرت و بچت باهاشون دوری و دوستی باش نرو تا حد ممکن خونشون که یه روزی جلوی بچت این رفتارو باهات بکنن بچتم ازشون یاد میگیره

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
واقعا عادیه برای شما برادره فحش کش کرده مادره موقع زایمان دست دخترش خالی کرده تا النگو دستش باشه برا ...

چیز عادی نیست ولی اینکه آدم به امید قرض کردن بچه بیاره هم اصلا عادی نیست

مگه فقط زایمان بچه هزار جور خرج داره زایمان یکیشه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
چراباید قطع رابطه کنه،چه انتظاراتی دارید از بقیه!!!!!!

عزیزم از پدر و مادرش قرض گرفته نه بقیه

در ضمن از اول به مادرش گفته اردیبهشت ولی مادرش زده زیر حرفش و الان خواسته

بعدم آدم با گرگ بیابون این کار را نمیکنه چه برسه به بچه اش

احتمالا شما یا ازدواج نکردی یا پدر و مادرت مثل پدر و مادر استاتر هستند

منم تقریبا شرایطم مثل استاتر هست و باردار هستم و به تازگی اقدام به خرید خونه کردم ، اولا مادرم و پدرم با مشورت هم و با رضایت قلبی ۵۰۰ میلیون طلا فروخت و بهم داد و هر دفعه هم میگه که لازم نیست که حالا بدهید ، هر زمان که داشتید بدهید و هر زمان هم که من و همسرم ازشون تشکر میکنیم و میگوییم به زودی پول را پس می‌دهیم برادرم میگه خانواده این حرف ها را نداره

به نظرم کسایی که میگن خانواده اسی نباید جور بی پولی اسی وبکشن یه بار دیگه بخونن چه اتفاقی افتاده اسی پول نه که ارزشش روز به روز کم وکمتر میشه بلکه طلا قرض گرفته اونم از خانوادش پس کار شاهکاری براش نکردن چون ارزش پولشون حفظ یعنی بچه های خودتونم بیان ازتون پول قرض بخوان میگید به ما چه پس چرا باید موقع پیری بری کمک این پدرو مادر دیگه که تورو ازخودشون نمیدونن فقط چون ازدواج کردی!

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
چون فحش بد به شوهرش دادن باید قطع رابطه کنه پدر بچشه همسرشه کی بیشتر تو روز سختیشه  شوهرش یا دا ...

من میدونم چرافوش داده

حتما باخودشون گفتن این مرد چقدر عذت نفسش پایینه که اومده از مامادر ما النگو گرفته

واقعا خیلی آدم باید رو داشته باشه النگوی دست کسیو قرض طلب کنه،اونم داماد

عزیزم قرض داده به پاره تنش به اصطلاح بعدشم نوترشو خریده کار خاصی یا ازخودگذشتگی نکرده که مادرش

بله پاره تن هم بخاطر بیست تومن مامانو گذاشته کنار، بحثی ندارم با شما

نظرمو گفتم. نظرشما هم محترم

یعنی یه کاربرهایی هستن که فقط متخصص چرت و پرت گفتن هستن. چرا بچه دار شدی؟ چرا شوهرت پول نداره مادرا ...

آخ گل گفتی.

مادر وطیفه نداره

همسر وظیفه نداره

هیچکی وظیفه نداره

ببینم تا کمر تو سطل آشغاله

من وظیفه ندارم

فقط وظیفه شکم و جیب خودمو دارم

انسانیت و تعهد اخلاقی هم کشک

شما و همسرت بچه دار شدید چرا باید خانواده اتون جور انتخاب شما رو بکشن؟توی این وضعیتتون خوب باردار نم ...

عزیزم چه جوری 

ایشون میگه وضعمون بد نیس و اردیبهشت هم پول دستشون میومد هم قرض مامانشونو میدادن هم مشکلشون رفع میشد 

کسی جور کسی رو نکشیده چون فقط قرض کردن و قرار بوده پس بدن 

مادر آدم اگه واقعا مادر باشه حتی به فکر پس گرفتن پولش هم نمیشه 

حمایتش رو بیشتر می‌کنه 

واسه چی اینقدر ناز داری ماهم تویه موقعیتی حلقه فروختیم تو که پول نداری بیمارستان خصوصیت واسه چیه مثل ۹۰ در صد مردم برو دولتی زایمان کن بیا خونت در ضمن اگه چیزایی که گفتی درسته واز جاییش نزدی  دور این خانواده رو تایید خط بکش هیچوقت سمتشون نرو اینقدر یه جواب و کپی نکن واسه همه نفرست