2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

تا حالا داداشم واسه چنین چیزی زنگ نمره فحش بده اگر چنین کاری کنه قطع رابطه میکنم کامل

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
جدی نگیر اینجا نی نی سایته سرزمیم عجایب  همه چیو بزرگ میکنن ..والا من خصوصی بستری نشدم ببینم چ ...

مسیله بیمارستان دولتی نیست مسئله طبیعی بدنیا آوردن بچه است

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط اونایی که میگن چرا باردار شدی انگار طرف کف دستشو بو کرده که بفهمه چه مشکلاتی میخواد پیش بیاد تو ...

اینا اون دسته ای هستن که فک میکنن حرف نزنن .........هستن😒😒

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭

وای اسی حالم از خانوادت بهم خرد 

دو رو  دیگه پیر میشن و مریض ازت انتظار ندارن که جمع و جورشون کنی یه چای تلخ دستشون بدی

خدایا قربونتو بزرگیت و خانواده خوبی که بهم دادی برم که اگه نبودن زندگیم الان به باد رفته بود به خاطر وجود کمکاشونه الان پابرجاس و استوار .و همیشه مثل کوه پشت منن همشون 

فقط اونایی که میگن چرا باردار شدی انگار طرف کف دستشو بو کرده که بفهمه چه مشکلاتی میخواد پیش بیاد تو ...

حرفت درسته عزیزم بالاخره مشکلات هر لحظه امکان داره پیش بیاد ولی کسی که تازه خونه خریده دستش خالیه و بدهکاره چرا باید بره خصوصی زایمان کنه که منت بقیه روسرش باشه یه موقع ادم باید سختی تحمل کنه تا این طور نشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
عزیزم خب برو دولتی. مجبورنیستی که بری خصوصی.ما دولتی زاییدیم،آدم نبودیم؟

نه خب اگه شرایطش داشت والا به هیچ کس ربط نداشت کجا زایمان میکنه خب وقتی نیست مگه آدم مجبوره قرض کنه بره خصوصی 

مامان من خصوصی رفته بود ولی خوب تو این شرایط باید عمومی رفت

من خودم دوتا بچه هام خصوصی رفتم اون موقع داشتم میتونستم الان برا سومی میخوام برم دولتی  چون نزدیک عید هست بالاخره دست ادم خالی میشه 

حرفت درسته عزیزم بالاخره مشکلات هر لحظه امکان داره پیش بیاد ولی کسی که تازه خونه خریده دستش خالیه و ...

اره خب اینم هست من خودم انقدر از بیمارستانای دولتی بد شنیدم میترسم برم دولتی از الان پول کنار گذاشتم برم خصوصی با اینکه همسرم یه کارگر ساده است😢تو تهران اصلا بیمارستان دولتی خوب نتونستم پیدا کنم اسیم بنده خدا شاید شبیه منه 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

بمیرم واسه دلت به نظرم ادمایی مثل شما قویترین ادم هستن 🥲🥲کاش بودی اجی بغلت میکردم 

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞