2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
نه من فقط خونه خریدم وامم اردیبهشت درمیاد تو شرایط عادی زندگیم معمولی هست ولی الان عید هست خب پول ...

خب عزیزم برو بیمارستان دولتی دیگه چرا خصوصی؟هرچند ک کار مادرت واقعا زشت بوده ک با وجود اینکه اخلاق خانوادت میدونسته رفته تعریف کرده و با این وضع حاملگی مجبورت کرده بری النگو بخری براش ک دستت هم تنگ بوده

بعدم بیمارستان دولتی بد نیست 

خودم بچمو بیمارستان نیمه دولتی بدنیا آوردم

بیمارستان آیت الله کاشانی خوبه تو تهران دولتی هم هست دکترهای خوبی داره یا بیمارستان میلاد 

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا نمی‌دونم واقعا چرا آدما رو قضاوت میکنن دل میشکنن من خودم الان تاپیک بزنم پول دکتر بچه امو ...

من یه بار گفتم نمیتونم برای بچه ام شیرینی بخرم حساسیت داره

فقط جمله چرا بچه آوردی بود که سرازیر شد

میگم مشکل مالی ندارم وضعمون خوبه بچه مشکل داره نمیتونه بخوره باز نمیفهمیدن

چیکار کرد

هیچی دیگه میگفت خانوادت اینارو میدن من تورو نگه دارم و تازه توقعشم رفته بود بالا انقدر اوایل مادرم برای من لباس میخرید که شوهرم دیگه زیربارنمیرفت باید خرج کنه خیلی حرفای دیگه شنیدم بدترینش هم همین بود که میگفت تورو نمیخاستن واینا برداشت بدکرده بود ازخوبی هاشون درحالیکه خودش منو دیده بود وپسندیده بود وباکلی رفت وامد من جواب دادم بهش

ایشالا بهترشو میخری خواهر ولی تو این شرایط چرا باردار شدی خب

یعنی چی هر کی هر چی میگ  بعصیا میان گیر میدن ب باردار شدن و لچه اوردن 

دوست داشتع 

دلش میخواستع 

ب کسی مگ ربط داره 

روزیشو یکی دیگ میده .بارداری زایمانشم یکی دیک 

بعد ی عده میان نظر الکی میدن 

یادمه اوایل ازدواجم خونه خریده بودیم نزدیک زمستون بود هوا سرد میشد. خونه ماهم جای بخاری اینا نداره لوله کشی هس واسه پکیج. شوهرم گف از بابات قرض کن پکیج کنیم اون زمان پیش قسط پکیج میشد سه تومن‌. من زنگ زدم بابام گفتم بهمون میدی دو ماهه پست بدیم گف دارم ولی نمیدم پولم واسه خودمه‌ روز بعدش رفتم النگومو فروختم از همون روز ب بعد هر وقت چیزی میخایم بخریم فقط میگم خدایا محتاج دست کسی نکنتم. خار تو باشم خار بندت نباشم.. 

استاتر یچی بگم درسته مادرت مقصره ولی قرار نیست تاوان بی پولی شما خانوادت بدن و داداشت اعتراض کرده گفته چون اونم حق داره بدونه مگ میشه به یه بچه هرچی داد اون یکی نگفت ندونه یا مگ‌ هزار تومنه قایم بشه پدرت نفهمه 

شما روز اول بدون گفتن باید حلقتون می‌فروختید و مشکلتون حل میکردید حلقه همچین واجب نیست مگ ازدواج به حلقه دسته

بعد این همه آدم دولتی بچع دنیا آوردن چیزی نشده چه اشکال داره دولتی بری بچع دنیا بیاری وقتی نیست باید قانع باشی دیگ زندگی که خودت انتخاب کردی 

و ناراحت نباش ایشالله پا قدم بچت خوبه دنیا میاد ورق زندگیتون برمیگرده عالی میشه

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

ان شا الله مشکلتون ب خوبی حل بشه❤ منم  همینو میگم من یروز بوده ک کلی پول تو حسابم بود فرداش با ...

ممنون عزیزم برای مهربانی تون،❤️

ان شاءالله مشکلات همه مردم سرزمینم حل بشه

زندگی پر از بالا و پایین هاست دیگه چه میشه کرد

ولی واقعا یه عده درک ندارن

الهم عجل لولیک الفرج
یعنی چی هر کی هر چی میگ  بعصیا میان گیر میدن ب باردار شدن و لچه اوردن  دوست داشتع  ...

وقتی میاد زندگیشو میذاره جایی که اصلا برای نظر دادن باید نظر موافق و‌مخالفم بپذیره 

برای آروم شدن دل و رسیدن به عشقم دعا میکنی؟

اسی جان دنیا همینه ... چیزایی میبینه ادم از اطرافیان و نزدیکان ک وااقعا براش سخته 

قطع رابطه نکن 

قطع رحم گناه کبیره س 

شما با زایمانت از هرچی گناهه پاک میشی 

ولی سرسنگین تر باش و دیگ قرض نکن اصلا

اما حتما برو ب دیدن پدر مادرت