2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
نه من فقط خونه خریدم وامم اردیبهشت درمیاد تو شرایط عادی زندگیم معمولی هست ولی الان عید هست خب پول ...

استارتر حق داری از مادرت ناراحت باشی،

ولی از اینکه خونه خریدین و این ماه هم حقوقتون نیریزن و زندگیت میفته روی روال برات خوشحالم،به خاطره حلقه هم به این فکر کن که در آینده ای نه چندتن دور یه جفت خوشگلترش رو میخرید،

ولی فکر کنم داداشتم یه کم حسودی کرده نامانت النگو داده تا شما خونه خریدین،

یه مدت سرسنگین باش باهاشون تا متوجه بشن که از کارشون ناراحت شدی،

مطمئنم خیلی هم پر رزق و روزی هستی،

قدم نورسیده هم پیشاپیش مبارک،

لطفا برای شاد شدن دل من و برآورده شدن آرزوهام دعا کن،

منم چند تا آرزو دارم💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه من فقط خونه خریدم وامم اردیبهشت درمیاد تو شرایط عادی زندگیم معمولی هست ولی الان عید هست خب پول ...

عزیزم من حس میکنم مادرتو تحت فشار گذاشتی و ازش گرفتی و راضی نبوده از خانواده همسرت چی چرا از اونا کمک نمیگیرید؟اونا هم وظیفه دارن به پسرشون کمک کنن معمولا دخترا به خانوادشون فشار میارن برای همه چی کمکشون کنن و خانواده پسر خودشون رو کنار میکشن و این باعث عصبانیت خانواده دختر میشه

شاید قبلا وضعشون خوب بوده الان بد شده بخدا با چشم دیدم طرف یه شبه از عرش به فرش رسیده اینجوری با این ...

دقیقا منم خیلی دیدم یا شریکش سرش کلاه میذاره یا مغازش اتیش گرفته یا ی مریضی گرفته 

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

استارتر ببین منو شوهرم خیلی وقته ب این نتیجه رسیدیم که برای پیشرفت فقط خودمون رو داریم و خودمون

کلا همسرم خانواده حمایتگری نداره 

منم که دارم بندگان خدا درگیر مشکلات خودشونن و توقعی ازشون نیست 

درسته پدرو مادر هستن ولی سعی کن حتی از پدرمادرتم توقع نداشته باشی .من جای تو بودم همون اول بجای قرض از مادرم حلقه مو می‌فروختم بعدا بهترشو می‌خریدم

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!
پیرار سال ۴۰ ملیون مامانم با اهو ناله ازم گرفت دلم سوخت دادم ک برا داداشم ک آیفون میخاس بخره.چن ماه ...

الان خوبی؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

طلای دست دو فروختی بعد نو خریدی؟باید باز دست دو میخریدی خب یابه گرمی که فروختی پول میدادی خودشون برن بخرن چقدر مظلومی اخههههه

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
واقعا مادرت خوشحال شد از خرید النگو🙄 تو این اوضاع شما. درکش سخته واسم

به خدا یکیو میشناسم تازه فهمیدم دختریتیم داره هی از خیریه ها جهیزیه میگیره برادخترش میره میفروشه خرج خودشش میکنه تازه فهمیدیم دختره چرانمیره سرزندگیش اتیش گرفتما

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

اسی کار مادرت قطعا زشت و ناراحت کننده بوده ولی باهاش قطع رابطه نکن. برای چند روز محلش نده که بفهمه ناراحتی از دستش. بذار هورمون هات سر جاش بیاد الان چون بارداری خیلی زودرنج و حساسی ممکنه تصمیمی بگیری و بعدا پشیمون شی. شک نکن که حرف برادرت در تصمیم مادرت اثر داشته. تو این تاپیک همش میگن مادر از خودگذشتس و فلانه و ...‌ اول اینکه مادر هم انسانه و همه مادرها هم آنقدر عاطفی نیستن‌. به خدا مادری میشناسم که بچش به دنیا اومد با اینکه شیر داشت شیر خودشو بهش نداد وقتی هم بچه بزرگتر شد گفت به من چه بهش غذا بدم. یعنی سر میز غذا من به بچه غذا دادم ولی این مادره حاضر نشد لقمه دهن بچش بذاره.

درست میشه عزیز دلم منم همین بالا سرم اومد تقریبا مجبور شدم تو سن کم تو یه بیمارستان که کشتارگاه اسمشه از  بس امکانات نداره زایمان کنم طبیعی اونم بدون ماما و هیچکس