2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

بعضیا جوری جواب اسی رو دادن آدک فکر میکنه برادر اسی داره جواب میده 

بابا ب شماها چ ک چرا بچه دار شده مگه شماها قراره خرج خودشو بچشو بدین 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی خداروشکر وضعتون بد نیست و شوهرت عرضه داره و قرار بوده چن وقت دیگه قرضِ مامانتو پس بدی پس نباید اینکارو میکردن،ولی اگر شوهرت ادمِ علاف و گشاد و بیکاری بود مادر و برادرت قطع به یقین باید طلارو پس میگرفتن.

دامادِ گور به گور شده ی ما تاالان خدا تومن از مامانم و بابام پول چاپیده و پس نداده،مامانم اگربدونه کسی به خواهرم گفته پولو پس بده تیکه پارمون میکنه،حالا شوهرش یه بیکاره مفنگیه و ماهم زورمون از همین میگیره.اگر خواهرمو خوشبخت میکرد همه ی اون پولا فدای سرشون ولی الان میگم دردِ بی درمون بشه به سینه ی اون تنِ لش که خواهرمو میفرسته سر کار خودش مُرده توی خونه،خواهرمم به مااجازه ی دخالت توی زندگیشو نمیده و میگه به کسی ربطی نداره وگرنه برادرام میرن مرتیکه رو جرواجر میکنن

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کار مادرت زشت بوده ولی عزیزم غصه نخور منم شرایطم موقع زایمان دقیقا مثل شما بود ، شوهرم توی شرکتشون پیمانکاری کار میکرد تعدیل نیرو کردن و بیرونشون کردن سه ماه تمام دنبال کار بود و از جیب می‌خوردیم ،دو هفته مونده بود به زایمان حلقه های ازدواجمون رو فروختیم ،. دیگه حتی پول نون شبمون رو هم نداشتیم من به خانوادم بروز نمی‌دادم تو چه شرایطی هستیم، حتی وقتی شوهرم بیکار شد می‌رفتیم دفاتر کاریابی دنبال کار یه بار تو راه برگشت سوار موتور بودیم من شش ماه و نیمه باردار بودم ماشین زد بهمون پرت شدیم وسط اتوبان من اصلاً یه درصد هم فکر نمی‌کردم بچم زنده بمونه ولی خدا خودش حواسش به بنده هاش هست ، اینایی که گفتم یه قسمت کوچیکی از اون روزای سختم بود ، فقط خواستم بهت بگم شاید فکر کنی بدبختی و خدا نمی‌بینند و از این حرفا ولی من ایمان پیدا کردم بعد از هرسختی آسونی هست هرچقدر سختیای زندگیت شدیدتر باشه رفاه و آسایش بعدش بیشتره ، الان دوتا پسر دارم با اومدن بچه هام به زندگیم همه چیز به طرز باورنکردنی درست شد و خدا دستشو انداخت دور گردنمون، حس میکنم این حالی که خدا بهمون داد بخاطر این بود که تو اون روزای سخت هیچوقت ناشکری نکردیم، من ایمان دارم مشکل شما هم حل میشه و زندگیتون روز به روز پیشرفت میکنه

درسته؛ اما فکرر میکنم که اون 20 تومن که گفتن واسه همین خرج بچه بعد زایمان بوده

بازم منطقی نیس

تو خرج زایمانشم مونده

طفل معصوم چه گناهی کرده اخه

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
خاستم هیچی نگم نمیشه چطونه شماها چقد بی رحم شدین تو این دوره زمونه با این تورم و فشار همه با وام و ق ...

این توقع بیجا داشتنه،یکی دیگه داره بچه میاره جورشو پدرومادر باید بکشن؟

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
این توقع بیجا داشتنه،یکی دیگه داره بچه میاره جورشو پدرومادر باید بکشن؟

یه مدت کوتاه دستش تنگ شده بخاطر خرید خونه ..که دوماه آینده بخاد بدهی مادرش رو بده ..نه که بگیره و در بره ...۲۰ تومن هم برا زایمانش گوشه گذاشته بوده ..کسی میگه جور منو بکشه که مرتب از بابا مامانش پول می‌گرفته ...یکبار آدم به دربسته میخوره ..که برا هممون پیش اومده یا خواهد اومد ...باید اینکارو میکردن؟

کاش تو سهم من بودی❤️

عزیزم هیچوقت برای پسر مردم  از خانوادت مفت پول نگیر ..وظیفه شوهرته ک برای تو و مادرت طلابخره نه وظیفه ی خانوادت ک به اون کمک کنن ..بائو ب شوهرت سخت بگیرن  چرا برای پسر مردم دل میسوزنی

خودم و خدام💌

الان خوبی؟

اره خداروشکر خوبم فعلا تا ببینم خدا برام چی در نظر گرفته❤

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام

کسایی که طرفدار باردار شدن تو شرایط سخت و بی پولی هستن یبار داستان زندگی قاتل ها و ادم های بی رحم بخونن یه معتاد خلاف کار بود میگفت وقتی همه کفش نو می‌پوشیدند بابای من هی با نخ و سوزن کفش هام میدوخت سه سال اول زندگی خیلی مهمه روان شناس ها میگن شما یه ادم 60ساله رو بیارین من میتونم بگم دوران کودکیش چجوری بوده ریشه همه مشکلات روانی از بچگی شروع میشه  

ما یه فامیل داشتیم مادره طلاهاش رو قایمکی فروخت داد به دخترش از غذا و برنج و ماکارونی و مرغ هر چیزی که میخرید سهم دخترشم جدا می داد میگفت اول زندگی دستشون تنگه حتی کار خودش و شوهرشم به طلاق و دادگاه کشید سر دخترشون ولی اشتی کردن چون پسرشون مریض بود این همه مادر بیچاره پول داد به این داماد اونم روش وا شده بود دختره رو کتک میزد مجبور میکرد شب ها تا دیر وقت بره سر کار وسایل خونه رو میشکست میفروخت اخر سرم داشت خفه اش میکرد که خودش نجات داد فقط بچه رو بغل کرد و فرار کرد