2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
مه فقط گذاشت دستش نیاز نداشت منم واسه خونه قرض کرده بودم  اردیبهشت وامم در میومد

فدای سرت منم اردیبهشت ۱۰۰ تومن وامم جور میشد ولی دستم خالی بود کسی نتونست بهم قرض بده منم طلاهامو فروختم کمی دلخور شدم که موقع نیاز کسی همه تلاشمون رو میکنیم ولی خب آدم همیشه نیازمند خداااباشه خیلی خوبه تا بنده خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی بمیرم برای دل شکستت

ای خدا تو رو بحق صاحب الزمان هیچ مسلمونی رو محتاج بندت نکن 

انشالله که ورق برمیگرده و پولدار میشین غصه نخور، خدا بزرگه

خدایا شکرت که همیشه تو سختیا کمکم کردی و تنهام نذاشتی  

عزیزم سعی کن همه تلخی ها رو فراموش کنی بخاطر مهمون کوچولویی که تو راهه غصه براش خیلی بده.یقین داشته باش خداوند جای دیگه جبران میکنه .دعای شما مستجابه انشاءالله  .بهترین ها رو از آفریدگار فرزندت بخواه.

زندگی بقیه ربطی به ما نداره نیاد تاپیک بزنه مسی هم فاز روشنفکر بودن نداره 

این بنده خدا محض دردودل و سبک شدن اومد دردشو گفت

خیلی بده که آدم دلشکسته رو سرزنش کنی، تو زندگیش دخالت کنی که چرا بچه دار شدی... نمیتونین مرحم باشین حداقل دلیل غصه ی بیشترم نشین

خدایا شکرت که همیشه تو سختیا کمکم کردی و تنهام نذاشتی  
این بنده خدا محض دردودل و سبک شدن اومد دردشو گفت خیلی بده که آدم دلشکسته رو سرزنش کنی، تو زندگیش دخ ...

همینارو میگین که روزی هزار تا بچه فقیر دنیا میاد اینا باید طرد بشن تا دیگه بچه نیارن

منم همچین مسئله ای برام پیش اومده وضع مالی متوسطی داریم ولی موقع زایمان دستم خالی شدسر مسایلی ولی  خانواده همسرو و هم خانواده خودم  همه کمک کردن اتفاقا بیمارستان خصوصی هم رفتم خودشون گفتن پول میادولی جون ادم برنمیگرده الانم پولشون و داریم پس میدیم  رو روال افتادیم و اگ اوناهم همچین مسئله ای پیش بیاد براشون حتماکمک میکنیم ولی خانواده ای که پشتت نباشه اسمش خانواده نیست میشه غریبه ادمم با غریبه رفت و امدی نداره

ربطی نداشت ولی اوکی

بله ربطی نداشت که شما بگین طرف فقیر چرا بچه دار شده  ببخشید قبلش از شما اجازه نگرفت  حلقه فروختن چه ربطی به بچه دار شدن داره  آدم یه جایی از زندگی انقدر پولداره که نمیدونه باهاش چیکار کنه یا بلعکس روزهایی هست که پول نداره یک کیلو میوه هم  بخره  روزگار که میچرخه  آدم از فرداش خبر نداره . بعدم اسی فقیر نیست خداراشکر خونه خریده  موقع خونه خریدن هم همه قرض میکنن 

متاسفم خیلی ناراحت شدم اسی داداشم سی تومن دو سال پیش بهمون قرض داد چون می‌دونه فعلا شرایط پس دادن نداریم اصلا صداشو در نیاورده که پولمو بدین،اگه من جات بودم برا همیشه قید خانوادم و میزدم حتی برای زایمانم ازشون نمیخاستم بگم بیان پیشم

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.