2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
من دستم یکم تنگه...مادرم‌همیشه گوشت یخچالمو پر میکنه🥺با حقوق بازنشستگی

خدا حفظشون کنه 😍😍 من همیشه دعا میکنم خدا کمکم بکنه بتونم یه روزی همه محبت هاشو به طور کاااامل جبران بکنم

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بالاخره پول خودشه اختیارشو داره 

نمیشه که با پول بقیه برنامه بریزی بعد که بخوان پس بدی ناراحت بشی 

من خودم خورد خورد جمع کردم هر بار دادم مامانم که یک تیکه طلا بگیره واسم الان از تابستونه میگم بگیر دیگ هی میگ ندارم 

خب تو این چند ماه کلی طلا گرون شده 

کلا از اینکه بهش دادم پشیمون شدم 

گفتم بالاخره دستش باشه کار اونم راه بیوفته به جای اینکه ی گوشه باشه

همین دم عید کلی وسایل واسه خونش گرفته

هنو همین یک هفته پیش باز ازم قرض کرد گفت اومدم خرید گیر کردم واست میزنم تا دو سه روز دیگ 

باز همونم میگ بزار باشه بزارم رو پولت که بعدا طلا بگیری 

واقعا با پول بقیه درسته؟ 

منم دارم کار میکنم گفتم ی پس انداز کوچیک بشه 

ولی هی پولم داره بی ارزشتر میشه 

بچه بیچاره:) کاش فقرتونو برا خودتون نگه میداشتیدو یکی دیگرو هم شریک نمیکردید چه گناهی کرده اون

اصلا معنی فقر رو میدونی؟

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……
مگه دست خودشه ؟

پس دست کیه؟ واقعا کسی که آنقدر شرایط مالیش بد هست به هزینه های بارداری و زایمان و بعدش فکر نکرده ؟الان خدای نکرده بچه زردی داشته باشه بخواد بستری بشه مجبوره ببره دولتی زیر دست دانشجو . یا اگر سینه مادر رو نگیره پول شیر خشک داره؟

آن شالله بهترش رو بخری

ولی خانواده ت تا کی باید جور فرزند رو بکشن

نمیخوام دلت رو بشکنم ولی اینجوری نباشیم‌که فقط خودمون رو ببینیم!!! مثلا انتطار داری بقیه طلاهاشون رو بفروشن و قرض بدن به تو بعد شما بری بیمارستان خصوصی؟؟؟

من خودم‌خداشاهده حلقه خودم رو فروختم ولی  از مامانم که حتی چندین میلیون پول پس انداز توی بانک داشته

انتطار نداشتم و ازش تقاضا نکردم که بهم قرض بدن

خب بالاخره پول خودشه اختیارشو داره  نمیشه که با پول بقیه برنامه بریزی بعد که بخوان پس بدی نارا ...

درست اما تو این دنیا به جز خانواده آدم چه کسی پشتیبان مالی آدمه؟ 

باید وقتی داریم بهم کمک کنیم تا وقتی نداریمم خدا برامون برسونه 

نمونش بابام نه تنها به خانواده اش بلکه به هر کسی بتونه کمک میکنه 

همیشه هم میگه تو نیکی می‌کن در دجله انداز که ایزد از بیابانت دهد باز 

همینجوری خدا براش میرسونه و خداروشکر صد هزار مرتبه شکر تا بحال نشده زیر بار قرض بمونه یا پول حروم به خورد خانواده اش بده 

چقدر شوهرت خوبه اگه شوهر من بود پا به پای داداشم فحش میداد و دیگه من رنگ خانوادمو نمیدیدم 

اینم بگم منم باشم دیگه دلم نمیخواد باهاشون رفت و آمد کنم 

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4
آن شالله بهترش رو بخری ولی خانواده ت تا کی باید جور فرزند رو بکشن نمیخوام دلت رو بشکنم ولی اینجوری ...

خود مادره اصرار کرده که بهش پول قرض بده دو ماه دیگه قرار بوده پسش بده

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4
پس دست کیه؟ واقعا کسی که آنقدر شرایط مالیش بد هست به هزینه های بارداری و زایمان و بعدش فکر نکرده ؟ال ...

توقع دارین برن بندازن ؟

خدا وقتی یکی میده روزیشم همراه باهاش میده و انشالله که این مشکلاتم نخواهد داشت 

اشکال نداره عزیزم غصه نخور پول میادو میره طلا میاد و میره بهترشو میخری زخمی که خوردی هم کم کم خوب میشه ولی نامهربونایی که به استارتر میگید مادرش حق داشته اخه مادر همه دارایی یه دختره همه امیدشه وقتی پشت و پناهت اینجوری پشتت رو خالی میکنه خیلی درد داره من خودم حاضرم هر چی دارم بدم دخترم خم به ابروش نیاره طلا چیه اخه . دخترم میخواس بره خارج پول کم داشت پدرش من یه کم پس انداز داشتم که ثمره چند سال کار کردنم بود گذاشتم رو پول رفتنش گفتم فقط تو غصه نخور لازم باشه طلاهامم میفروشم میذارم روش که تو به ارزوهات برسی فقط الانم فرستادمش رفت اونجا خوشحاله و همینطور داره پیشرفت میکنه و من دارم لذتش رو میبرم مگه مادر چی جز خوشبختی بچش میخواد . اشک بچت رو ببینی طلا بندازی دستت ؟ میخوام اون طلا نباشه اصلا