2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
خب نگاه کن ایشالله برای کسی پیش نیاد .ولی فکر کن ی خورده اگر بچه موقع زایمات ی مشکلی براش پیش بیاد ا ...

باشه عزیزم ب این چیزا نگاه کنی که نباید هیچ کاری بکنی من دو تا بچه هامو تو بیمارستان طرف قرار داد بیمه مون ب دنیا آوردم نجمیه و بقیه الله خیلی عم راضی بودم اگه بیمه باشه بازم ترس اش کمتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر کامنت بعضیا حال به هم زنه!

بعضیا هم یاد گرفتن قیافه روشن فکرارو به خودشون بگیرن، سیس اونایی که خیلی حالیشونرو بگیرن تا یکی یه دردیشو میگه فوری بردارن بگن چرا بچه دار شدید؟!؟!!!

آخه وقیح اولا مگه تو داری روند زندگی آدما رو از نزدیک میبینی که تندی قضاوت می کنی، یا اصلا زندگی بقیه به تو ربطی داره؟! 

کاش یکم فرهنگ داشته باشیم هر چیزی رو به زبون نیاریم!

چقدر کامنت بعضیا حال به هم زنه! بعضیا هم یاد گرفتن قیافه روشن فکرارو به خودشون بگیرن، سیس اونایی که ...

زندگی بقیه ربطی به ما نداره نیاد تاپیک بزنه مسی هم فاز روشنفکر بودن نداره 

اوه چه با سوزو گداز تعریف کردی؟ مادرت الان باید جور بارداری شما بکشه؟ شما به جیبت نگاه میکردی بعد بچ ...

بنده خدا خونه خریدنش بازایمانش یکی شده دستش خالی شده وگرنه بی پول نیست. نگیدکه شمااز این بالا پایین بودنهای هزینه ای موقع تعویض خونه وماشین و... ندارید

بچه بیچاره:) کاش فقرتونو برا خودتون نگه میداشتیدو یکی دیگرو هم شریک نمیکردید چه گناهی کرده اون

اگه میخوندیدمیفهمیدید فقیرنیست بنده خدا. خونه خریده دستش چندماهی تنگ شده تا بتونه اوضاع مالی رومجدد سامون بده

بنده خدا خونه خریدنش بازایمانش یکی شده دستش خالی شده وگرنه بی پول نیست. نگیدکه شمااز این بالا پایین ...

من موندم بعضیا با خودشون چی فکر می کنن که خودشونو در جایگاهی میبینن که می تونن به بقیه بگن چرا بچه اوردی!!!

برام واقعا سؤاله ..قبلش چطور مادرت راضی شد النگوهاش و بفروشه ،مگه خیلی اصرارکردی؟ ....والله این که تو تعریف کردی ازمادرت موندم چطور راضی شده اصلا

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
اگه میخوندیدمیفهمیدید فقیرنیست بنده خدا. خونه خریده دستش چندماهی تنگ شده تا بتونه اوضاع مالی رومجدد ...

چرا عزیزم خوندم اتفاقا متوجه شدم وضع مالیشون واقعا رو به پایینه ماهم خونه خریدیم واقعا هم خیلی خیلی تحت فشاریم ولی کسی که حلقشو میفروشه واقعا تایم بچه دار شدنش نیست چه اصراریه واقعا تو این وضع ممکلت؟