2777
2789
عنوان

17 میلیون برای یه مانتو

| مشاهده متن کامل بحث + 2411 بازدید | 101 پست
من بابام طلا فروشه و واقعا هم وضعمون بد نیس  ولی گرون ترین مانتویی ک خریدم ۱ تومن  تازه ...

میشه یه راهنمایی بخوام ازت

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لباس سنتی فرق میکنه دوام داره و میمونه برای آدم و ارزش داره  منم نهایت مانتو تا 4 گرفته باشم&n ...

میتونم عکس لباس محلی هات ببینم

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

نگید تو پول نداری و نمیخری ک واقعا این همه پول ندارم

ولی این زنان ساده لوح هستن فروشنده ها کلاه میزارن سرشون،،دیدن میخرن اونام الکی قیمت میزارن

زن و مرد باید عاقل باشن و بهای هر چیزی رو به صورت واقعیش بدن

مشکل از این زن ها ست ک هر قیمتی میدن میخرن

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

من خودم ی زمان هایی مارک میگرفتم درسته جنسش ن قبلآ خوب ولی ب این نتیجه رسیدم ک چی

آدم بی دقتی هم هستم ی وقت ی چیز می‌ریخت لک میشد یا گیر میکرد جایی 

نتیجه پول به اندازه میدم ن اونقدر زیاد دلم بسوزه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
دهقانی ها همشون دایی و پسر دایی من  اسمت چیه

واقعت خواستم بگیرم میام بهت میگم

ی ماه پیش کل طلامو اونجا عوض کردم نمیدونم ایم مغازه چی بود حسابی سرم کلاه گذاشتن

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
واقعت خواستم بگیرم میام بهت میگم ی ماه پیش کل طلامو اونجا عوض کردم نمیدونم ایم مغازه چی بود حسابی س ...

باش عزیزم بیا 

کدومشون بود تا جرش بدم ؟؟؟

از دهقانی ها بود؟

ادم خود خر رو بخره به صرفه تر هست🤣

😂😂😂اره والا 

میرسم به نقطه ای ک خیلی منتظرشم .♥️۱۴۰۲،۱۱،۲۶ شروع تلاش برای بزرگترین هدفم 🙏ب امید خدا و تلاش خودم میسازم اینده ای رو ک سالهاست منتظرش بودم .سال جدید بهترین سال تو کل عمرمه ....

و اما در  اخر داره میخره شاید مام داشتیم میخریدیم 😂💔

میرسم به نقطه ای ک خیلی منتظرشم .♥️۱۴۰۲،۱۱،۲۶ شروع تلاش برای بزرگترین هدفم 🙏ب امید خدا و تلاش خودم میسازم اینده ای رو ک سالهاست منتظرش بودم .سال جدید بهترین سال تو کل عمرمه ....