2777
2789
عنوان

17 میلیون برای یه مانتو

| مشاهده متن کامل بحث + 2411 بازدید | 101 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه ربطی داره  دیگه غرق پول هم باشن این مبلغ واسه یه مانتو زیاده

برا من و شما زیاده برا اونا ی قیمت عادی حساب میشه میگم ک چون ندیدین فکر میکنید نیست

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
من با اون پول واس ی سالم مانتو وکیفو کفش میخرم

من یه سال یه خاندان رو تامین میکنم 😂😂✌️

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
برا من و شما زیاده برا اونا ی قیمت عادی حساب میشه میگم ک چون ندیدین فکر میکنید نیست

اتفاقا من پولدار تر از اینا دیدم ولی میگم هیچ آدم عاقلی 17 میلیون  نمیده واسه مانتو هیچ ربطی هم نداره چقدر وضعش خوبه 

‹ ‌در قفس خیالِ تو ، تکیه زنم به انتظار! › https://harfeto.timefriend.net/17117328008997
اتفاقا من پولدار تر از اینا دیدم ولی میگم هیچ آدم عاقلی 17 میلیون  نمیده واسه مانتو هیچ ربطی هم ...

چرا نده اگر ۱۷ میلیون بود و نبودش هیچ تاثیری تو زندگی ادم نداشته باشه‌

من خیلی دیدم. مانتوهای دست دوز گرونتر از اینها میپوشن

چرا برات غیر قابل باوره؟ پولدار نیستی پولدارم ندیدی؟؟؟ برا اونا ۱۷ اصلا پول حساب نمیاد ک

وا  ی جوری حرف میزنی انگار خودت کی ای؟ این میلغ برای اکثر افراد زیاده حتی اونایی ک پولدارن والا پولدارت پولشونو خرج این جیزا  نمیکنن پولدار کم دورمون نیست  خودمونم خداروشکر از طبقه متوسط رو ب بالا جامعه ایم

وا  ی جوری حرف میزنی انگار خودت کی ای؟ این میلغ برای اکثر افراد زیاده حتی اونایی ک پولدارن والا ...

👌🏻

پولدار اگه قرار بود 17 میلیون به هر مانتو پول بده که دیگه پولدار نبود🤭

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
خب اون لباس ها خیلی قشنگه و کار شده ست و فک کنم چند سال کار میکنه درسته؟

بلع عزیزم تا چن سال اصلا خراب نمیشه میتونی استفاده کنی

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐

یه مانتو زمانی 17 میلیون ارزش داره که طرحش کار با دست باشه یا سنگ دوزی خاصّی داشته باشه.

نه این مانتو معمولیا که میرن پارچه سورندوزیشو از چابهار عمده می خرن دروغکی هم میگن از هند اومده.

کتان اصل هم باشه بازم 17 میلیون نمی ارزه.

ژاکارد ایتالیایی هم باشه نمی ارزه!

پس یا دری وری گفته یا به اسم لاکچری بودن سرش رو کلاه گذاشتن.بعضی از پولدارا خیلی سسخل میشن.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
خیلی گرونه..یه سر به پیج های اینستاگرام چابهار و هرمزگان بزن.

اونا چرخ دوز هستن.دست دوز نیستن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا