دیشب جاریم داشت تعریف میکرد یه مانتو از بهترین مزون خ ریده17 مبلیون من همینجوری مات ومبهوت مونده بودم گفتم مانتو مزونی گرون تر از ایناس خوب گرفتی فک نکنه ندید بدیدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
من با ۵ تمن مانتو شلوار و شال میخرم 😂و یه پیتزا توپ
میرسم به نقطه ای ک خیلی منتظرشم .♥️۱۴۰۲،۱۱،۲۶ شروع تلاش برای بزرگترین هدفم 🙏ب امید خدا و تلاش خودم میسازم اینده ای رو ک سالهاست منتظرش بودم .سال جدید بهترین سال تو کل عمرمه ....
داداش هرکی یه جوریع یکی ۱۷ میلیون با هزار بدبختی جمع میکنه میزنه ب زخم و قرض وقوله هاش یکیم اینجوری مسته برا یدونه مانتو ۱۷ میلیون میده
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
چون جواب ما این بود: من به این ۵۰۰ تومن هم نمیدم🤣🤣🤣🤣
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔