2777
2789
عنوان

متولدین دی 88

| مشاهده متن کامل بحث + 1380785 بازدید | 23671 پست
بازم سلام مامانا
من یه اشتباه کردم سوال شنا تو دریا واسه صدف جون بوده ما اشتباهی به ببسیلون جواب دادیم مرمر جونم به خاطر اشباه من اشتباه کرده .بگذریم مهم اینه که جوابتو گرفتی منم با نظر مرمر موافقم
راستی مرمر جون مرسی از جوابت .انگار مامانای دی یه کمی سرحال شدن آخه اکثرا 3 ماهشون تموم شده
وای یعنی میشه 6 ماه دیگه نی نی به بغل باشیم به امید اون روز واسه همه مامانای منتظر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامانا؛ من از سونوگرافی دکتر فرزانه وقت گرفتم واسه 27 ام تیر...بازم خیلی دودلم، البته چند تا تاپیک تو همین سایت خوندم که تصمیم گرفتم انجامش بدم و خب فیلم چند تا نی نی دوستامو هم دیدم دلم نمیاد انجام ندم.حالا تا اون موقع...راستی هر کس بگه کی میره سونو تعیین جنسیت؟
سلام مامانای عزیز امیدوارم حال خودتون و نی نی هاتون خوب باشه
دریا جون خوش اومدی امیدوارم دوستات زود اینجارو پیدا کنن و بیان .دریا جون چند بار تا حالا سونو رفتی؟من 2 بار رفتم
ببسیلون جون دکتر هنوز واسم مشخص نکرده کی برم سونو تعیین جنسیت 13تیر نوبت دکتر دارم شاید اون موقع بگه کی باید برم.

صبح بخیر مامان های عزیز
دریا جون ورودت رو به جمعمون تبریک می گم
جالبه که همتون توی هفته 16 میرید سونوی غربال گری ولی دکتر من و خواهرم ( مدیر گروه و دانشیار بخش زنان دانشگاه تهران هستند) به هردو مون گفتن قبل از اتمام هفته 13 باید بریم . خواهر من پارسال تو نیلو از داد خود دکتر فرزانه گفته بود باید قبل از 13 هفته و 5 روز بیای که خواهرم 13 هفته و 3 روزش بود.
سلام بر مامانای کل دیماهی
الان داشتم تجدید خاطرات میکردم با روزهای قشنک سال قبل جشمم افتاد به تابیکتون کفتم شاید این مطلب به دردتون بخوره
تریپل تست با کواد مارکر فرق میکنه . تریپل تست تو سه ماهه اول است و کواد مارکر تو سه ماهه دوم و کالج طب زنان و زایمان امریکا کواد رو تو سه ماهه دوم توصیه میکنه ولی اینجا هردوشو انجام میدن و اونایی که سه ماهه اول هستن تریپل تست هستن و هفته 16 می ها کواد هستن . هر دو هم خوبن بستگی به نظر دکتر داره .
سلام به همه ی مامانای گل دی ماهی.نی نی منم دی ماه به دنیا میاد.من قبلا" مطالب دوستان رو میخوندم ولی جدیدا" عضو سایت شدم و دوست دارم باهاتون در ارتباط باشم. دکتر تاریخ زایمانم رو 15 دی گفته البته نی نی من یه برادر هم داره . به همتون تبریک میگم و دعا میکنم همه ی ما بچه های سالم و صالحی داشته باشیم.
سلام بچه ها خوبین همه یه سواااااااااااااااال من هفته 12+1 رفتم سونو سه بعدی جنسیت نی نی رو بهم گفت!!! از مامانای دی ماهی کسی هست که جنسیت نی نی اش معلوم شده باشه ؟ به نظر شما قطعیه؟برم خرید واسه دخمل موشموشکم؟؟؟آخه من خیلی عجله دارم (چشمک)
2810