2777
2789
عنوان

ایا جن عاشقه یا من خواب دیدم

153 بازدید | 20 پست

بین خواب و بیداری بودم،قشنگ حس کردم یکی اومد کنارم دراز کشید و یه بالش گذاشت زیر سرم و عین یه بچه خوابوندم و تکونم میداد(و تو خواب حس میکردم شوهرم با معشوقمه بااینکه مجردم) و بعد چون همون طور ک میگم کامل خواب نبودم،سعی کردم چشامو باز کنم و بیدار شم ببینم چیه که تا میخواستم اینکارو کنم سریع حس کردم بالشو از زیر سرم کشید و بعد تونستم بلند شم و چشامو باز کنم!بنظرتون خواب بوده یا جن عاشقی چیزیه؟اخه بین خواب و بیداری بودم بنظرم 

خدا چرا من این تایپیکو خوندم خاک تو سرم 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر چی بوده خدا خیرش بده . ما رو که حتی پدر و مادرمونم بهمون اهمیت نمیدن . به اون جن بگو بیاد به من م ...

😂😂😂شاید باورت نشه ولی منم همچین موردی دارم ولی خیلی واضح تر یبار تو همین حالت اسی انگار داشت باهام لب میگرفت😂

راستی حواستون باشه محارمتون بهتون دست درازی نکنه

من شنیدم از دوستان ک تو خواب همچین اتفاقاتی رخ داده یعد متوجه شدن برادر یا پدرشون بوده

مراقب خودتون باشید.شیطان خیلی وقیح ه

جن عاشق خرافاتیه که بعضیامدکردن براسرکیسه کردن ادمای ساده بریدسوره جن بخونید جن هااجازه ورودبه دنیای ادمارونداره حالایه دعانویس میگه موکل دارم داستانش فرق داره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
😂😂😂شاید باورت نشه ولی منم همچین موردی دارم ولی خیلی واضح تر یبار تو همین حالت اسی انگار داشت باها ...

چرا باورم نشه . خودمم جن دیدم . بلایی که خانواده م سرم میارن صد تا جن نیاوردن . 

جن عاشق خرافاتیه که بعضیامدکردن براسرکیسه کردن ادمای ساده بریدسوره جن بخونید جن هااجازه ورودبه دنیای ...

من راستش قبلا ک بچه بودم رفته بودیم روستا و یه جن همراهم شده بود و حتی صدام میکرد و حتی خواهرم شنید ی بار ک یکی اسممو گفت!

بعد پیش ی دعانویس رفتیم و خوب شدم.اینجا خب چطور وارد زندگیم شده بود؟

میگن سوره بقره خوبه واسه دفع جن اما من وقت ندارم،همون سوره ی جن رو بخونم خوبه؟

جن عاشق خرافاتیه که بعضیامدکردن براسرکیسه کردن ادمای ساده بریدسوره جن بخونید جن هااجازه ورودبه دنیای ...

اجازه ندارن تا آخر الزمان که گله ای میریزن تو دنیای ما . الآنم آخر الزمان هستیم .‌

اجازه ندارن تا آخر الزمان که گله ای میریزن تو دنیای ما . الآنم آخر الزمان هستیم .‌

کی گفته الان اخرزمانه؟؟؟ 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
من راستش قبلا ک بچه بودم رفته بودیم روستا و یه جن همراهم شده بود و حتی صدام میکرد و حتی خواهرم شنید ...

سوره بقره گوش  بده اماجن واردزندگی ادمانمیشه  

2810