2777
2789
عنوان

متولدین دی 88

| مشاهده متن کامل بحث + 1380785 بازدید | 23671 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به خانومهای خوش سلیقه . مامانهای آینده. من به تازگی یک شوی لباس نوزاد و کودک ترتیب دادم. .بسیار مناسب جهت سیسمونی. از 0 تا 4 سال دخترانه و پسرانه . همگی از مارکهای امریکایی و از کیفیت بسیار بالا برخورداره. در ضمن خیلی هم خوشگلن دیدنشون ضرر نداره . اگه میخواهید لباسهای کوچولوهای گلتون همه جا تک باشه حتما یک سر به این شو بزنید.
ست حوله نوزاد . ست های 2 تا 8 تکه. لباسهای پرنسسی ابریشمی مناسب از 2 سال تا 4 سال. پیراهن های زیبا با شورت و بعضا با تل سر. بلوز شورتهای پسرانه.
قابل مقایسه با لباسهایی که تو بوتیکهایی مثل 3 سیب و سه نی نی دیدید. اما با قیمتهای بسیار مناسب تر.
شماره تماس من 09196281619 منطقه سیدخندان
سلام به همه مامانای گل که تو دیماه نی نی های نازشون به دنیا می آد
بچه ها من توی هفته 18 رفتم سونوگرافی معمولی و بهم گفت نی نی پسره ، خیلی ذوق کردم .
به نظره شما احتمال داره اشتباه شده باشه؟
2805
سلام مادرای مهربون میشه منم تو جمعتون باشم یه مامان دی ماهی 28 ساله هستم که خدا با معجزش به من نی نی داد و دقیقا دو روز قبل از تولدم بدنیا میاد یعنی یه نی نیه 25 دی ماهی و یه مامان نی نی 27 دی ماهی . الان اولین روز از 18 هفتگی رو شروع کردم هفته 15 رفتم سونو اما گفت معلوم نیست چیه آخه نی نی پشتش کرده بود فقط یه بار نیم رخ شد که بازم نتونستیم بفهمیم چیه. من میگم که دکتر شک داشته به دختر یا پسر بودنش. به هر حال امیدوارم سالم باشه چون یه تجربه تلخ داشتم.واسه همه شما دوستای جدیدم آرزوی سعادت و خوشبختی دارم به همراه خانواده های عزیزتون.
دوستان سلام . منم یک مادر دیماهی هستم .تاریخ احتمالی را برام 15 دی زدن اما میخوام سزارین بشم .از ایزد منان برای همتو ن سلامتی و شادی فرزندان سالم و صالح آرزو میکنم و انشاالله
دلم همیشه برای نگاهت
تنگ است !

اگر نگاهت فرصتی داشت
به یادم باش ...
سلام من هم یک مامان دیماهی هستم من در این دوران خیلی مشکل داشتم وسختی کشیدم وهنوز نمی دانم جنسیت جنینم چیه طول سرویکس من30.4mm بوده ولی سرکلاژ نکردم کسی مشکل مرا دارد تا منو راهنمایی کنه ؟ آیا با استراحت کردن درست میشود یانه؟
حراج لباسهای کودک و نوزاد. از 0 تا 4 سال دخترانه و پسرانه . مارکهای امریکایی و کیفیت بسیار بالا و زیبا.
ست حوله نوزاد . ست های 2 تا 8 تکه0 تا 1 ساله. لباسهای پرنسسی ابریشمی مناسب از 1سال تا 4 سال. پیراهن های زیبا با شورت و بعضا با تل سر. بلوز شورتهای پسرانه. قیمتهای بسیار مناسب
شماره تماس 09196281619 منطقه سیدخندان
سلام منم 18 دی تاریخ دادم هم خوشحالم هم دلشوره دارم
راستی من رشد موهام کاملا متوقف شده یا خیلی کمه که قابل گفتن نیست
خوابم در شبانه روز 2 ساعته خیلی اذیت میشم البته تو روز اذیت نمیشم یعنی احساس کم خوابی ندارم اما شبها کلافه میشم کسی مثل من هست راهنمایی کنه ممنون
سلام منم نی نیم دی به دنیا میاد البته اگه خدا بخواد بیاین یه قرار بزاریم تا هممون ان باشیم و بتونیم با هم صحبت کنیم و تبادل نظر کنیم و دوستی محکمی بسازیم به امید دیدار خدا حافظ
2810