2777
2789
عنوان

از بین بردن کیست آندومتریوز با رژیم اصلاح سبک زندگی🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 31353 بازدید | 591 پست
سلام عزیزمشما غذاهای سرخ کردنی رو با چی سرخ می‌کنیآخه میگن بجز روغن زیتون نباید روغن دیگه مصرف کرد😕 ...

بله من فقط روغن زیتون عزیزم

سعی میکنم یک مقدار با شعله کم با همون روغن زیتون سرخ بکنم

بیشتر وقتا هم دیگه بردن روغن سرخ بکنم

گلم

عزیزم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
عزیزم شما کیستتون ازبین رفت کاملا؟؟ الانم هنوز رعایت غذایی دارین؟ ببخشید نمیدونین لیزر بیکینی برای ...

نه عزیزم فعلا درگیرم تونستم ۳ سانت کوچیکش بکنم فقط فعلا هم قرص میخورم هم رژیم غذایی دارم

در کل میگن لیزر ممکنه باعث بهم خوردن هورمون ها به برای کیست نمیدونم عزیزم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با یکی از ماماهای فلورا تاجیکی این دوره رو شروع کردم و شکر خدا نتیجه گرفتمکیستم رو تونستم توی دوماه ...

سلام دوست عزیزمن کسیت شگلاتی دارم میشه راهنمایی کنین چیکار کردین که ۲کیم سانت کم شد من خیلی میترسم

سلام عزیزمشما غذاهای سرخ کردنی رو با چی سرخ می‌کنیآخه میگن بجز روغن زیتون نباید روغن دیگه مصرف کرد😕 ...

ببین تا اونجایی که من متوجه شدم حساسیت به مصرف روغن توی آندو بخاطر این هست که کلسترول میاد خرابکاری میکنه.. حالا تا جایی که میتونید رعایت کنید اما دیگه آدم که نمیتونه خودشو از زندگی باز کنه و یه مورد دیگه اینکه دکتر به من قرص آتروواستاتین20 داده برای کنترل چربی خون که اونم میتونید بگیرید استفاده کنید

سلام دوست عزیزمن کسیت شگلاتی دارم میشه راهنمایی کنین چیکار کردین که ۲کیم سانت کم شد من خیلی میترسم

اول از همه استرست رو کنترل کن.. بچه ها توی پستهای قبل گفتن منم باز خلاصه وار میگم.. قند و شکر - لبنیات - گوشت قرمز - غذاهای حاوی گلوتن - همچنین روغن و چربی حذف و یا محدود.. ورزش مشکلی نداره اما ورزش سنگین که باعث خستگی بشه نه.. مکملها هم ویتامین سی ( بدون زینک ) - منیزیوم -  لیکوپن -  امگا3 - و قرص آتروواستاتین20 برای کاهش چربی خون مفیده.. داروهای هورمونی هم که باید حتما زیر نظر دکتر باشی و استفاده کنی که معمولا وروژست تجویز میشه - باید یه مدت هم از لحاظ دارویی هم رژیم غذایی رعایت کنی ببینی بدنت چه جوابی میده.. یکی میبینی خوب جواب میده و کیست کوچک میشه یکی هم میبینی نه جواب خاصی نمیده بدنش..

سلام عزیزم همن رژیمی بهت گفتم شروع بکن در کنارش اگه دکتر قرص هورمونی داده بخور پیج فلورا تاجیکی هم فالو بکن با ماهاش دوره بردار

نگران نباش

سلام گلم منم همسن خودتم دیروز رفتم دکتر سونو کرد گفت کیست دارم برام قرص دروسبلا داد زدم نت این قرص جلو گیری هست و برای کیست یه قرص دیگه نوشته بود الان چیکار کنم به نظرتون بخورن یا نه برم یه دکتر دیگه 

البته بگم اولش یه قرص دیگه بود که جعبش زرد بود تو داروخانه دختر پرسید دکتر مصرف اینو بهت توضیح داده گفتم نه خودش برداشت عوضش کرد دروسبلا رو گذاشت بعد بردم به دکتر نشون دادم گفت من اینو ننوشته بودم ولی اشکال نداره  همینو مصرف کن از همون موقع خیلی دل چرکین شدم نمیدونم بخورم یا ته تازه زدم نت نوشته ضد بارداری اصلا ربطی به کیست نداره 

سلام عزیزم ممنون بابت تاپیک خوبت شرمنده شما با مصرف قرص وروژست وزنت بالا نرفت؟

سلام عزیزم نه من هیچ تغییری نکردم