2777
2789
عنوان

از بین بردن کیست آندومتریوز با رژیم اصلاح سبک زندگی🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 31883 بازدید | 593 پست
من ماه پیش سونوی واژینال دادم گفت یه کیست اندومتریا تو تخمدان چپ داری،بعد یک دوباره بعد چند روز سونو ...

خوب پس یه سونو خیلی دقیق برید باز جایی که معتبر تر باشه گلم یا ام آر آی انجام بدید

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام امیدوارم حالت بهتر شده باشه.. میشه علایمتو بگی چه مشکلاتی داشتی؟؟

عفونت.درد قاعدگی از همون اول. الانم تیرکشیدن دوسمت کشاله ران دارم. سونو واژینال دادم چیزی نبوده. ممکنه با سونو نشون نده؟ باید حتما ام ار ای بدم؟؟ علایمتونو میگین ؟

دومین عاملی که خیلی تاثیر داره توی شدت این بیماری استرسهباید هر جوری هست استرس کم بکنید حالا با هر ک ...

سلام عزیزم درمورد رفع کیست آندومتریوز یه سوال داشتم ، اگر پیاممو دیدین ممنون میشم جواب بدین❤🙏🏻

سلام عزیزم درمورد رفع کیست آندومتریوز یه سوال داشتم ، اگر پیاممو دیدین ممنون میشم جواب بدین❤🙏🏻

سلام جانم؟❤️

سلام امیدوارم حالت بهتر شده باشه.. میشه علایمتو بگی چه مشکلاتی داشتی؟؟عفونت.درد قاعدگی از همون اول. ...

سلام گلم من هیچ علائمی نداشتم جز کم شدن خون پریودی 

اگه تو سونو نشون نداده بله میتونی ام آر ای دقیق هم بری گلم 

البته شایدم مشکل چیز دیگه ای باشه

سلام جانم؟❤️

سلام عزیزم ممنونم که جواب دادین، من آندومتریوما/هموراژیک دارم توی دوتا سونویی که دادم همین نوشته بود یا آندومتریوما یا هموراژیک . ۴سانت تخمدان راستم. دارم با رژیم و ورزش فعلا پیش میرم.‌من دکتر رفتم اصفهان پیش یه دکتر با تجربه قرص ال دی که برام نوشت اینجوری عه که ۲۱ دونه ست و ۲۱شب بخورم و بعد پریود بشم و بعد برم سراغ ۲۱ بعدی و پوباره پریود بشم تا سه ماه دوباره برم پیشش سونو بدم.  اما شما نوشتید که نباید پریود بشیم ، من الان رو دوراهیم که کدوم کارو انجام بدم قرصو قطع نکنم و پریود نشم یا اونجوری که بهم گفتن قطع کنم تا پریود شم و دوباره بخورم؟

سلام عزیزم ممنونم که جواب دادین، من آندومتریوما/هموراژیک دارم توی دوتا سونویی که دادم همین نوشته بود ...

سلام عزیزم برای هموراژیک دقیق نمیدونم پریود نشون خوب باشه یا نخ ولی اول حرف دکترت گوش بکن حالا اگه دیدی قطع شدن بهتر جواب میده دو سه ماه یکبار قطع بکن ❤️❤️❤️💚🩵💜

سلام عزیزم برای هموراژیک دقیق نمیدونم پریود نشون خوب باشه یا نخ ولی اول حرف دکترت گوش بکن حالا اگه د ...

عزیزم شما کیستتون ازبین رفت کاملا؟؟ الانم هنوز رعایت غذایی دارین؟  ببخشید نمیدونین لیزر بیکینی برای کیست بد عه یا اشکال نداره؟؟