2777
2789

عفونت قارچی کاندیدای کسی دچارش بوده ؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قرص لاکتواژ بزار داخل واژنت هر شب یکی یه هفته بزار هر شبنزدیکی نکن یکی دو هفتهخودتو خشک نگه دار شورت ...

قطعیه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

من که هرچی استفاده کردم نشدآخرم شد التهاب

منم دارم تو پام اسمیر 

نوشته 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
قرص لاکتواژ بزار داخل واژنت هر شب یکی یه هفته بزار هر شبنزدیکی نکن یکی دو هفتهخودتو خشک نگه دار شورت ...

ممنونم

همسرت نظافتش رعایت میکنه؟

ببین تو خونه لباس زیر نپوش

بعد توالت حتما با پارچه نخی خودت خشک خشک کن

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
همسرت نظافتش رعایت میکنه؟ببین تو خونه لباس زیر نپوشبعد توالت حتما با پارچه نخی خودت خشک خشک کن

اخه نمیشه ک نپوشید 

دود عنبرنسا

جوابهه؟

لاکتواژ حساسیت آوره

همینجوری برای بقیه تجویز نکنید

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
با دستگاه یه دستگاهایی الان اومده که عفونتو درمان میکنه

اره دکترم گف دی بی دی پلاسما کنم 

ولی میگم قبلش تونستم درمان کنم بعد ازاون استفاده کنم