2777
2789
عنوان

از بین بردن کیست آندومتریوز با رژیم اصلاح سبک زندگی🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 32182 بازدید | 593 پست
ینی اصلاح سبک هیچ تاثیری نداشت؟فلورا تاجیک ک خیلی تو پیجش مدعیه درمانهشما کامل همه چیشو انجام دادی؟

چرا تاثیر داره کوچیکتر شره ولی عددهام بالا رفتن یهویی که خطرناک شده ولی تا جایی بشه من عمل نمیکنم

و اینکه بدن ها فرق داره گلم من تو گروهی که هستم خیلیا با رژیم زودتر کوچیک شده کیست اشدن 

تقریلا ۶۰ درصدشو انجام دادم و میدم

ورزش خیلی موثره در کنار 

رژیم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای من ۷ سانتهبرای شما این ۴ ماه چند سانت کوچیک شده؟

برا من شده ۷ گلم رو ۹ بود دیگه فعلا تغییری نکرده 

البته این مدت چون فکر عمل بودم هیچی رو درست رعایت 

نکردم

برا من شده ۷ گلم رو ۹ بود دیگه فعلا تغییری نکرده البته این مدت چون فکر عمل بودم هیچی رو درست رعایت ن ...

وای من فکر می کردم با اصلاح سبک ۴..۵ ماهه کلا از بین بره 

می خواستم شروع کنم 

عددهای چی برای شما  رفته بالا؟ 

وای من فکر می کردم با اصلاح سبک ۴..۵ ماهه کلا از بین بره می خواستم شروع کنم عددهای چی برای شما رفته ...

گلم بدن تا بدن فرق میکنه بعضیا کلا از بین میره

عدد های ca یا همون تومور مارکرها

گلم

عزیزم

گلم بدن تا بدن فرق میکنه بعضیا کلا از بین میرهعدد های ca یا همون تومور مارکرهاگلمعزیزم

ان شالله هر چه زودتر براتون خوب شه . من یکبار ازمایش تومور مارکر رو دادم دیگه ندادم

من ماه پیش سونوی واژینال دادم گفت یه کیست اندومتریا تو تخمدان چپ داری،بعد یک دوباره بعد چند روز سونو دادم گفت فقط تو تخمدان راست کیست هموراژیک داری،و تخمدان چپ هیج مشکلی نداره گفت فقط فولیک هست.حالا موندم کدوم درسته.