2777
2789
عنوان

نظرتون راجب سپهر حیدری چیه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 8550 بازدید | 401 پست
یه کاربر عزیز ارمنی الان کامنت گذاشت و مخالف کارای زن سپهر بود نه به دین ربط داره نه جغرافیا حیا برا ...

اصلا ربطی به ارمنی و مسلمون نداره ، خانواده ها و تفکرشون متفاوت هست 

دوتا خانواده ی مسلمان ممکنه یکی زنش تو خونه باشه فقط یکی کمک کنه به زنش که به بالاترین سطح های اجتماعی برسه 

اونا کشورهای دیگه زندگی کردن فرهنگشون عوض شده

عزیزم خدایی که اون زیبایی رو به زن داده برای استحکام خانواده اش هست، نه برای نشون دادن به دیگران و ج ...

تو زیباییش شکی نیست

حس ششم نیستم، ولی همه چی بهم الهام میشه🥺 درخواست نده حد خودتو بدون😌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خانم ولمون کن اتفاقا شما مقاومت میکنی جنیفر سال هاست داره میخونه و می‌رقصه ، شما و داشتی با همچی ...

قیاس من صرافا بخاطر عقاید شماست 

اگه نظر منو بخوای که من کلا از لخت شدن و بدن نمایی خانم ها خوشم نمیاد خودمم هیچوقت این کارو نمیکنم 

ولی وقتی نمیپسندم رو کل دنیا نمرپسندم 

نمیشه به اونا بگیم به به و اینو بکوبیم و پیف پیف کنیم 

همشون یکین از نظر من 

حالا اون هنرمند تره سوپر استاره و معروف !! 

شغل و لباس و منظورشون یکیه 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
دیگ هممون زنارو خوب میشناسیم یکی میبینی حجاب نداره ولی شرافت و حیا و نیتش ازصدتا چادری بهتره، این زن ...

والا دقیقا 

من زن رونالدو ندیدم بخواد با مردها لاس بزنه و کلیپ س کس ی بده بیرون!!! 

اصلا بحث حجاب نیست!!! 

والا ما این همه خواننده بی حجاب ولی با حجب و حیا داریم!!! 

از لیلا فروهر گرفته تا شهره و هایده و مهستی و خیلی های دیگه!!!!! 

آدم ها طبق اعتقاداتشون زندگی میکننبرای چی اینجوری میگید؟؟؟زن رونالدو هم پوشش مثل ایشونهچرا به اون نم ...

نه عزیزمم زن رونالدو کی کلیپ های ش ه و ا ن ی با پسرا درست کرده؟؟

جاری مثل رود🌱💛🧡

روشنفکر ایرانی فکر میکنه با گفتن جمله قضاوت نکنیم اوج فهم و درایتش رو نشون داده در حالیکه داره اوج ن ...

وای خدا دقیقا

نمیفهمه با اینکارا بچه هاش و نسل آینده بجای فکر در درآمد در آوردن از کار حلال بجای فکر بر روی مغزشون فقط به فکر سینه .. باس..ن و صورتشون میشن

نمیفهمه خیانتی که الان زیاد شده تنها علت نه ولی یکی از علتاش همین چیزاست نمیفهمه داره زندگی بقیه رو هم با اینکار خراب میکنه

ایشون رقاصه !!باید همیشه خوش هیکل و رو فرم باشه محتوایی که ارائه میده بدنش نیست ، رقص و آوازشه

خودتون جواب خودتونو دادین،رقاصه و بدنش منبع درآمدشه، وگرنه اگه فقط به خاطر آوازش هست، بشینه رو صندلی بخونه!  

آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد، ای وطن عزیزم🇮🇷♥مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفرج ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون .امام حسین (علیه السلام) خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها.کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر

قیاس من صرافا بخاطر عقاید شماست اگه نظر منو بخوای که من کلا از لخت شدن و بدن نمایی خانم ها خوشم نمیا ...

دیگه نظر ها متفاوته ، حق با شماست.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

روشنفکر ایرانی فکر میکنه با گفتن جمله قضاوت نکنیم اوج فهم و درایتش رو نشون داده در حالیکه داره اوج ن ...

روشنفکر اینجوری نیست که بخواد کسی کاری بهش نداشته باشه ولی خودش فضول بقیه باشه، فضول تعداد بچه های مردم و سن و کیفیت ازدواج بقیه و ... و اینکه ترویج تفکرات خودش اشکال نداره ولی اگه یکی بهش امر به معروف کنه میشه دخالت و فرو کردن عقاید😅

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 
آهان جنیفر برای ثواب دنیوی عکس لخت میذاره چرا میاد کنسرت یه ماکسی نمیپوشه ؟؟؟چرا مقاومت میکنید در بر ...

بابا من خودم چادری ام. اینا شدن مدافع جنیفر و جورجینا. بعد میگن زن سپهر و ممد که مث  اونا میپوشن و میگردن ج نده ان. بعد اونا نیستن

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
نه خیر اول با آواز معروف شد بعد بدن جوابش هم به چشم اومدهمه مون دیگه اهنگ on the floor ش یادمونه دیگ ...

مهم اینه تو کل دنیا با باسنش معروفه 

مثل آنجلینا با لبش 

یا شکیرا با رقصش 

یا ریحانا با سکس.ی بودنش

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
اصلا ربطی به ارمنی و مسلمون نداره ، خانواده ها و تفکرشون متفاوت هست دوتا خانواده ی مسلمان ممکنه یکی ...

خب دیگه منم همینو میگم همه ادما خودشون راه شون رو انتخاب میکنن 

ولی یه سری چیزا نه به دسن ربط داره نه جغرافیا همه ادما ذاتا میدونن خوبه یا بد❤️

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                                                         

والا دقیقا من زن رونالدو ندیدم بخواد با مردها لاس بزنه و کلیپ س کس ی بده بیرون!!! اصلا بحث حجاب نیست ...

دقیقا شاید حجاب نداشته باشه ولی جوری رفتار می‌کنه هیچ مردی جرآت نمیکنه بهش نزدیک بشه

حس ششم نیستم، ولی همه چی بهم الهام میشه🥺 درخواست نده حد خودتو بدون😌

بعد میگن تو خارجم عادیهاره عادیه اگ عادی بود دستو پای اون شل نمیشد

کجاش عادیه؟ همین جنیفر چند بار ازدواج کرده و خیانت کرده؟! چرا چشم و دل سیر نشدن! 

آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد، ای وطن عزیزم🇮🇷♥مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفرج ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون .امام حسین (علیه السلام) خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها.کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر