2777
2789
عنوان

از بین بردن کیست آندومتریوز با رژیم اصلاح سبک زندگی🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 32370 بازدید | 593 پست
سلام عزیزمجدی ممنونم که گفتیدوروژست بخورم بهتر نیست؟!دکتر بهم سیبل رو داد کاصن امکان داره این اندو ا ...

عزیزم اینکه دکترتون چرا بهتون سیبل داده رو و اینکه میتونید بجاش وروژست مصرف کنید یا نه بهتره با دکترتون مشورت کنید و اینکه کیست از بین بره یا نه اونم بدن با بدن متفاوته یکی میبینی بدنش به دارو و هورمون درمانی جواب میده یکی میبینی نه.. چند دوره که دارو مصرف کنی و بقیه چیزها رو رعایت کنی مشخص میشه.. اما در حال حاضر تا زمانی که وضعیت خیلی حاد نباشه و به روده یا مثانه و جاهای دیگه نزده باشه عمل توصیه نمیشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم اینکه دکترتون چرا بهتون سیبل داده رو و اینکه میتونید بجاش وروژست مصرف کنید یا نه بهتره با دکتر ...

عزیزم یه سوال من قرص سیبل رو باید روز سوم شروع میکردم یادم رفت😐

روز ۴ یا۵ شروع کنم؟!

سلام عزیزم میگما شما با سونو شکمی متوجه شدید که اندو هستید؟!

سلام عزیزم بله 

چون بزرگ بود

ولی خوب بعد آزمایش های تومور مارکر 

هم دادم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
سلام عزیزم بله چون بزرگ بودولی خوب بعد آزمایش های تومور مارکر هم دادم

عاخه من تو یه گروه عضو شدم دیدم همه میگن باید سونو داخلی بدید که دقیق تر باشه

میگن سونو داخلی دقیق نیست😢موندم چکارکنم

عاخه من تو یه گروه عضو شدم دیدم همه میگن باید سونو داخلی بدید که دقیق تر باشهمیگن سونو داخلی دقیق نی ...

سونو واژینال اگه متاهلی بده 

اگه مجردی سونو مقعدی یا ام آر ای تخصصی تو یه مرکز 

خوب بده 

گلم

عزیزم

اسی شما درمانتو با اصلاح سبک ب کجا رسوندی؟ کیستت درمان شد؟

هنوز در حال درمانم گلم عددهای ca برای من بالا رفته شاید قرار به عمل باش مشخص نیستش

گلم

عزیزم

هنوز در حال درمانم گلم عددهای ca برای من بالا رفته شاید قرار به عمل باش مشخص نیستشگلمعزیزم

ینی اصلاح سبک هیچ تاثیری نداشت؟فلورا تاجیک ک خیلی تو پیجش مدعیه درمانه

شما کامل همه چیشو انجام دادی؟