2777
2789
عنوان

از بین بردن کیست آندومتریوز با رژیم اصلاح سبک زندگی🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 32625 بازدید | 593 پست
عزیز دلم الان واسه منم بشدت بالا رفتهبرای شما چند؟۱۲۵ برای من شده ۶۱۳ دیگه دکتر میگه بابد حتماعمل بک ...

میگن تخمدان را بردار برای اینکه دوباره کیست برنگرده. شاید من چون بچه دارم اینو گفتن. 

میگن تخمدان را بردار برای اینکه دوباره کیست برنگرده. شاید من چون بچه دارم اینو گفتن.

اون کیست برمیگرده گلم فقط هم تخمدان نیست خیلی جاهای رو درگیر میکنه

فعلا عمل نکن 

بنظر من

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند سانت؟دارو مصرف میکنی؟مجردی؟

۵ سانت

نه هنوز دارو مصرف نکردم  تازه متوجه شدم بهم دکتر قرص سیبل داده بعد گفته که روز سوم شروع کنم

شما گفتید که بدون قطعی استفاده میکنید نمیدونم چکار کنم

ازمایش amh  و ca125 هم دادم,شما اینارو انجام دادید؟! 

اره مجردم  

۵ سانتنه هنوز دارو مصرف نکردم تازه متوجه شدم بهم دکتر قرص سیبل داده بعد گفته که روز سوم شروع کنمشما ...

آها من بله گلم انجام دادم فعلا هم عدد هام بالاست خیلی که دکتر گفت علم بکن ولی فعلا سمت 

عمل نرفتم ببینم 

چی میشه

آها من بله گلم انجام دادم فعلا هم عدد هام بالاست خیلی که دکتر گفت علم بکن ولی فعلا سمت عمل نرفتم ببی ...

ان شاالله که برطرف شه عزیزم🥺واقعا این چی بود درگیرمون کرد من خعلی نگرانم که به مشکل بخورم بعدا

شما این مدت که اصلاح سبک انجام دادید کوچیک ترم شده؟

بعد یه سوال من ذخیره تخمدانم بالاتر از نرمالشه مشکلی نیست؟!

۵ سانتنه هنوز دارو مصرف نکردم تازه متوجه شدم بهم دکتر قرص سیبل داده بعد گفته که روز سوم شروع کنمشما ...

عزیزم اون قرص وروژست هست که باید بدون قطع شدن مصرف و کلا جلوی پریود شدن رو میگیره نه سیبل

عزیزم اون قرص وروژست هست که باید بدون قطع شدن مصرف و کلا جلوی پریود شدن رو میگیره نه سیبل

سلام عزیزم

جدی ممنونم که گفتید

وروژست بخورم بهتر نیست؟!

دکتر بهم سیبل رو داد ک

اصن امکان داره این اندو از بین بره یا همیشه باهامونه😢

ان شاالله که برطرف شه عزیزم🥺واقعا این چی بود درگیرمون کرد من خعلی نگرانم که به مشکل بخورم بعداشما ا ...

نه عزیزم اتفاقا خوبه که بالا باشه چون این کیست کم میکنه ذخیره تخمدان رو

ان شالله که مشکلی پیش نیاد مورد خوبی بود زودتر ازدواج بکن که باردار بشی ولی نگران چیزی نباش عزیزم

آره دو سانتی کوچیک شد ولی خوب هنوز هم بزرگه

هر بدنی فرق داره بعضیا با رژیم زودتر به نتیجه میرسن بعضیا با قرص

حتما حتما حتما حتما حتما حتما وررش بکن

چی بگم بخدا منم خیلی ناراحتم

واقعادیگه 

بخدا

گلم

عزیزم

فدات

نه عزیزم اتفاقا خوبه که بالا باشه چون این کیست کم میکنه ذخیره تخمدان روان شالله که مشکلی پیش نیاد مو ...

شنیدم این عدد بالا ذخیره تخمدان کاذبه برای اونایی که تنبلی تخمدان دارن یعنی میتونه الکی باشه ،نمیدونم

عاها باشه عزیزم مرسی از محبتت 

سعی میکنم،یکم سخته حذف این چیزایی که گفتید و ورزش امیدوارم منم مثل شما بتونم استارتشو بزنم

گلم  عارزو میکنم برات رفع بشه چون خعلی اراده قوی دارید و 

مرسی عزیزم از این تاپیک‌ خوبت که راهنمایی کردی و بقیه رو اگاه