2777
2789
عنوان

از بین بردن کیست آندومتریوز با رژیم اصلاح سبک زندگی🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 32370 بازدید | 593 پست
اشتباه تایپی بود عزیزم ببخشید الهی همیشه سلامت باشی

اشکال نداره

گلم

عزیزم

شما هم سلامت باشید

مرسی

💗💗❤️💗❤️💋🌷💋🌷

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی شما قرص دیگه نمیخورید؟

چرا عزیزم دارم قرص وروژست هم میخورم چون کیستم بزرگه فعلا نیاید پریود بشم ولی رژیم بیشتر کمک میکنه توی کوچک کردنش تا قرص

من ۲۳ سالمه و متاسفانه برج ۴ یه کرونای سخت گرفتن و بیمارستان بستری شدم اونجا فهمیدم که کیست دارم 

برای من ۳ تا بود که بزرگترینش ۸

قرص فمیکا استفاده کردم ولی هر ماه پریود هم میشم 

تقریبا هم تغذیه رو رعایت میکنم 

۲۵ بهمن سونوگرافی دادم یکی از کیست هام کمتر از یک سانت شده بود 

سلام عزیزم ممنون از اطلاعات خوبی که گذاشتین  خیلی مفید بود💞💞

سلام عزیزم قدبانت برم 

خواهش میکنم

خوشحالم که مفید بوده برات

💞💞❤️❤️💞💋🤩💞💞🤩

من ۲۳ سالمه و متاسفانه برج ۴ یه کرونای سخت گرفتن و بیمارستان بستری شدم اونجا فهمیدم که کیست دارم&nbs ...

خوب چه عالی گلم

کیست ۸ سانت مثل من پس بزرگ بوده گلم منم ۹ سانت داشتم که فعلا تونستم دو سانتشو کم بکن پس بدن شما به قرص و تغذیه سریع تر واکشن داده 

ان شااله که دفعه بعد بری سونو همون کمتر از یه سانت هم نمونده باشه

بزرگه رو تونستی کوچیک بکنی؟

از امروز می‌خوام اصلاح سبک رو دقیق تر انجام بدم  این بیماری برای ماها که مجرد هستیم بیشتر اذیت ...

بله درسته برای مجرد ها سخت تره 

واقعا

ان شالله که همگی از شرش راحت بشن 

واقعا بیماری 

سختیه

گلم

عزیزم

دیگه

خوب چه عالی گلم کیست ۸ سانت مثل من پس بزرگ بوده گلم منم ۹ سانت داشتم که فعلا تونستم دو سانتشو کم بک ...

مرسی عزیزم 

متاسفانه اون بزرگ تغییر نکرده ولی خب از بابت اونیکی که کوچیک شده خوشحالم 

بله درسته برای مجرد ها سخت تره  واقعا ان شالله که همگی از شرش راحت بشن  واقعا بیماری&nb ...

منم مثل شما درد زیادی ندارم فقط احساس پری میکنم زیر دلم که همین باعث عصاب خوردی میشه 

سعی میکنم استرس نداشته باشم و روزایی که انرژی مثبت دارم که هیچی حس نمیکنم 😄😄 

منم یه کیست اندومتریوز دارم.البته اتفاقی فهمیدم رفتم سونو برای وضعیت جنین که اینو هم نشون داد که اندازه ی ۲/۵سانته.به دکترم گفتم گفت فعلا ولش کن چیزی نیست.الان نزدیک زایمانم هست .میترسم این کیسته بزرگ‌تر نشده باشه.

هردفعه میرم دکتر یادم میره ازش بپرسم برای بعد زایمان چه کارهای بکنم برای خوب شدنش.؟؟؟