2777
2789
عنوان

از بین بردن کیست آندومتریوز با رژیم اصلاح سبک زندگی🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 32369 بازدید | 593 پست
والا هیچ جای دنیا تایید نشده ک با وروژست میشه جلوی پیشرفتش گرفت  همینجوری تنها درمانی که هست ه ...

کاش حرف نزدن بلد بودن

بنظر من همین تغذیه خودش خسلی کمک کنندست اگه نبود این خارجیا هم رعایتش نمیکرد حالا دیگه با قرص فقط پریود نمیشی که دیگه بزرگ تر نمیشه

همین

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
علت اصلی ریزش مو همین قرص که میخوری هست عزیزم  تقویتی اونقدر فایده نداره

آره اولا اصلا ریزش نداشتم تازگی ها اینجوری شدم

واقعا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من قرص فمیکا میخورم یکی ۹ سانت بود که یه سانت کوچیک‌ شد ۸  یکی هم چهار بود شد زیر یک سانت  ...

چند ماه خوردی که اینقدر کوچیک شده بود گلم؟

من قرص فمیکا میخورم یکی ۹ سانت بود که یه سانت کوچیک‌ شد ۸  یکی هم چهار بود شد زیر یک سانت  ...

نه سانت خیلی بزرگه 

ب نظرم شما اصلا سرسری نگیر 

چه سونوگرافی هست که نمیتونه دقیق تشخیص بده 

من هر سونویی رفتم گفتن اندو

کاش حرف نزدن بلد بودن بنظر من همین تغذیه خودش خسلی کمک کنندست اگه نبود این خارجیا هم رعایتش نمیکرد ...

متاسفانه اندو نه علت مشخصی داره و نه درمان مشخصی 

تو بدن فرد به فرد متفاوت 

برای بعضیا خیلی وسیع درگیر می‌کنه برای بعضیا نه 

باید همینجوری پیش بریم باهاش 

متاسفانه اندو نه علت مشخصی داره و نه درمان مشخصی  تو بدن فرد به فرد متفاوت  برای بعضیا خ ...

حدیثه جون تو این دوره زمونه هرچیزی درمان داره 

فقط شاید زمان طولانی تری احتیاج باشه ☺️

درسته مشکل ما یکم سخت ترو حساس تره🥺

ولی بنظرم باید یکم نادیده بگیریم ، پیگیر باشیم ولی زیادم به حرف دکترا نباید توجه کرد چون به جز پول چیزی نمی‌بینن 🤦🏻‍♀️

متاسفانه اندو نه علت مشخصی داره و نه درمان مشخصی  تو بدن فرد به فرد متفاوت  برای بعضیا خ ...

الان یه کیست شما از بین رفته این خیلی خوبه 😍

پس اگه این از بین رفته مطمئن باش بقیش هم کوچیک میشه 

فقط باید نا امیدی رو دور کنیم 💞

بله جز توکل به خدا 

و مصرف دارو و رژیم غذایی فعلا نمیشه کاریش کرد این دکترا هم حرفاشون برای خودشون نگه بدارند بهتره

والا

سلام دخترا خوبین روزتون بخیر 

من دیشب یکم کباب گوشت خوردم 

امروز صبح زیر دلم تیر می‌کشه اون سمتی که کیست دارم درصورتی که قبلاً درد نداشتم فقط احساس پری 

بنظرتون بخاطر کباب ؟

سلام استارتر جان.‌ممنون بابت مطالب خوب و مفیدت. منم الان ۳ماهه که اصلاح سبک انجام میدم. من علاوه بر آندومتریوز فیبروم هم دارم. در واقع مشکل اصلیم اونه. پیچ خانم تاجیکی برای درمانش دمنوش گزنه رو گفته مصرف کنم اما نمیدونم برای آندومتریوز ضرر داره یا خوبه. شما اطلاع نداری از تاثیر دمنوش گزنه روی اندو؟

سلام دخترا خوبین روزتون بخیر  من دیشب یکم کباب گوشت خوردم  امروز صبح زیر دلم تیر می‌کشه ...

سلام عزیزم. احتمالا به خاطر التهابیه که توی بدنت ایجاد کرده. دمنوش زنجبیل با لیموترش بخور که التهاب بدنت کم بشه

سلام استارتر جان.‌ممنون بابت مطالب خوب و مفیدت. منم الان ۳ماهه که اصلاح سبک انجام میدم. من علاوه بر ...

سلام گلم خبر ندارم سوال میکنم بهتون میگم اگه برای ماماهاش دوره برداری کار برات

راحتتره