2777
2789
عنوان

شوهرم تا این موقع شب ولگردی بود

690 بازدید | 34 پست

باید ده شب خونه می‌بود .آنقدر زنگ زدم گوشیشو جواب نمی‌داد به مامانش گفتم شوهرم نیست زنگ بزنید به تمام پسرعموهاش و دوستاش امشب آبروی شوهرم همه جا رفت .گفتم کجا بودی گفت تو مغازه دوستم نشسته بودیم حرف می‌زدیم همه چندنفر بودیم گوشیمم تو ماشین جا مونده بود .البته سابقه داشته با همون دوستاش تا دوشب باغ بوده .میگم دروغ میگی باغ بودی میگه تو این هوا که نمیشه رفت باغ!!! شما بودین باور میکردین؟؟؟

هزار بار معذرت خواهی کرد میخواستم راهش ندم خونه مامانش گفت بزار بیاد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا باغ یا مغازه دوستش چه فرقی میکنه

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
فرق داره برا من

عاشق ابهتت شدم ، حالا امشب چشم پوشی کن 

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار