2777
2789
عنوان

به نظرتون نباید تعارف می‌کردم

159 بازدید | 25 پست

یه نفر که هیج آشنایی به این که جز مادر همکلاسی  پسرم هست آشنایی دیگه ای باهاش ندارم  بجاش برای کمک به مدرسه کارای دو میلیون تومان پول دادم . بعد یه بار با حالت سرد گفت شماره کارت بهم بده برات بزنم  منم حس کردم دستش هنوز تنگه گفتم باشه حالا . بار دوم هم پیام داد گفتم قابل نداشت فوری نوشت ممنون  دیگه  منم روم نشد همون موقع شماره کارت بفرستم . دیگه دوماه از اون موقع گذشته اصلا به روی خودش نمیاره 

ولی متوجه شدم وضعش اونقدرا بد نیست . دیرور هم‌استوری تولد بچه اش را گذاشته بود کلی کیک و خوراکی و تزئینات روی میز تولد گذاشته بود . ولی موقع کمک به مدرسه توی گروه میگفت خیلی دستم خالیه بچه ام مریضه پول ندارم دکتر ببرم 

پول کمک به مدرسه هم برای کلاس خود بچه هامون بود که هوشمند بشه خودمون درخواست داده بودیم و توافق کردیم همه پول بذارن ‌مدرسه از ما نخواسته بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دو بار شماره کارت خواست ازت ندادی فکر کرده بخشیدی دیگه 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

اون به اندازه کافی پیشنهاد پرداخت داده و شما در گرفتن کوتاهی کردین 

البته عیبی نداره مجددا بهشون پیشنهاد بدین که حسابشون رو تسویه کنن

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
دو بار شماره کارت خواست ازت ندادی فکر کرده بخشیدی دیگه

آخه  دو میلیون کم نبست که .اونم که رابطه ای با من نداره 

به نظرت پررویی نیست .آخه بار اول به سردی گفت من خودم خجالت کشیدم بار دوم هم پیام داد

به نظرتون بی‌خیال بشم دیگه

وقتی میخوای همچین حرکتی بزنی

از اول باید با خودت رو راست و قاطع باشی

یا کلا به قصد عدم برگشت ببخش

یا بقصد قرض که طرف گفت بزنم به کارت، شماره کارت بفرست

خلاصه تکلیف و حزب خودت رو همون اول مشخص کن😄

آخه دو میلیون کم نبست که .اونم که رابطه ای با من نداره به نظرت پررویی نیست .آخه بار اول به سردی گفت ...

اره بشدت پر روعه سو استفاده کرده ازت .‌ 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑